Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default Nu mai decodeaza nimic

    Salutare tuturor,
    Nu stiu ce s-a intamplat ca de cca. 2 zile nu a mai functionat nici cam-ul din interior si nici share-ul.
    L-am refacut adica i-am instalat din nou GBox, etc (mai putin imagine) vad toate conexiunile din peer si cardu din slot (cu provider, etc) dar aceeasi poveste: nu decodeaza nimic desi imi arata ca citeste toate cartile din peer.
    Am Gbox. A mai patit cineva asa ceva?
    Multumesc mult.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Maubeuge, FR
    Posts
    5,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Man, la fel am patit si eu alaltaieri. Dupa ce m-am chinuit vreo jumate de ora cu oprire, pornire, etc, l-am lasat dreaq in pace. A doua zi mergea din nou asa cum trebuie fara sa-i fi facut ceva intre timp.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    un lucru clar nu merge pe presupuneri asa aiurea,
    de aia te sfatuiesc sa pornesti log-ul din gbox_cfg sau sa urmaresti in "gbox trace" din cwshare.exe exact ce se intampla cand schimbi canalul sau cand comuti pe canalele ce iti deschide cardul local..

    Living an analog lifestyle in a digital world

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asa am patit si eu cand aveam ip floodat,asa ca atentie mare

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    in canal,langa aurolaci
    Posts
    664
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu are legatura,cu cardul din slot tre sa mearga intern si daca scoti cablu ftp ce-i da net

    Living an analog lifestyle in a digital world

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum ai instalat Gbox? Cu FlashWizzard? Incearca cu DCC.
    SHALOM

  7. #7
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002
    Cum ai instalat Gbox? Cu FlashWizzard? Incearca cu DCC.
    nu se poate instala gbox cu FLASH WIZZARD.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudaniion
    Quote Originally Posted by isr2002
    Cum ai instalat Gbox? Cu FlashWizzard? Incearca cu DCC.
    nu se poate instala gbox cu FLASH WIZZARD.
    Nici daca are o imagine ce contine deja Gbox si alte emu?
    SHALOM

  9. #9
    ER' MEJO Moderator - Expert
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    CAPUT MUNDI
    Posts
    2,094
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002
    Quote Originally Posted by rusudaniion
    Quote Originally Posted by isr2002
    Cum ai instalat Gbox? Cu FlashWizzard? Incearca cu DCC.
    nu se poate instala gbox cu FLASH WIZZARD.
    Nici daca are o imagine ce contine deja Gbox si alte emu?
    ba da dar nu poate face asa ceva cu dcc?

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by rusudaniion
    ba da dar nu poate face asa ceva cu dcc?
    Sincer, nu stiu. Eu pun imaginea goala cu DreamUp si apoi bag emu cu DCC. Iar FlashWizzard nu il folosesc pt. ca am incercat odata sa fac un backup si sa il pun apoi la loc si... Asa ca folosesc metoda batrineasca.
    SHALOM

  11. #11
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat-o incarcand (dintr-un back-up) manual (fisier cu fisier) adica tot var-ul...se pare ca lipsea ceva...
    Multumesc tuturor pentru sfaturi si aviz amatorilor...orice amanut conteaza.
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @the the

    Folosesti Gbox curat sau GboxNewcs? Eu am patit asemanator foslosind GboxNewcs, iar dupa inlocuiera scriptului gbox_cam.sh pornind numai gboxul simplu a mers perfect. Inca nu cunosc motivul dar poate ai o idee.
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  13. #13
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    idei? la mine nu decodeza nimica. Lumea vede de la mine dar eu nu vad nimic de la mine


  14. #14
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Checked now...f*ckin' workin man!D+es & C+nl...
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucuresti
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum 2 zile am patit la fel, cica era online, peers OK, cards OK, decoda numai local. A trebuie sa resetez routerul si modemul de cablu (am RDS pe cablu TV). Numai cu reset modem n-a fost de ajuns, dar dupa un reset la router (adica scos din priza si apoi repus in priza) totul a fost OK.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mgcamd nu mai decodeaza
    By sorinvasiliu in forum DREAMBOX
    Replies: 12
    Last Post: 13th January 2006, 09:34
  2. cartela MAX-TV nu mai decodeaza...
    By startrek in forum DREAMBOX
    Replies: 9
    Last Post: 3rd November 2005, 22:15
  3. decodeaza cineva kiosch-urile cu sky star 2
    By hary in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 7
    Last Post: 6th January 2005, 14:20
  4. s2 nimic?
    By horatiu74 in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 30th December 2004, 00:27

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top