Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default Montura HH si skystar 2

    Salut. Am si eu o problema la care sper ca ma poate ajuta cineva.
    Am un SKYSTAR 2, offset de 1.1, LNB 0.3 si recent am cumparat o montura H-H Strong STR DM2100. problema e urmatoarea :

    - am montat tot cum scrie la carte, pozitionare la 0, tot tacamul, dar problema e ca nu se roteste antena decat manual de la butonul monturi.
    - pentru vizualizare folosesc ProgDVB ultima versiune cu plugin-ul SS2DiSEqC v.1.9, am mai incercat si cu KvaDiseqc cu nici unul nu functioneaza.
    - as dori sa stiu daca poate cineva sa imi trimita pe mail ( [email protected] ) un Diseqc care functioneaza cu ProgDVB sau daca poate sa imi arate o adresa de unde pot lua asa ceva.
    - as mai vrea sa stiu, in ProgDVB la opt de Diseqc cum trebuie setat deoarece sunt un novice in ceea ce priveste asemenea lucruri.

    Va multumesc anticipat.

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In primul rand ce fel de driver folosesti? Cred ca cel mai indicat este 4.3.0 daca vrei sa folosesti Disecq 1.9. Pentru 4.4.0 driverul patchuit de mibi este beta.

    1) Ti-ai pachuit driverul cum scrie in readme http://www.dvbsoft.net/download.php?list.39

    2) Folderul Satellites si cele 2 fisiere ss2diseqc sa fie copiate in radacina progdvb.

    3) Deschizi progdvb si apoi pluginul ss2diseqc si dai configuration. Acolo setezi longitudinea si latitudinea (20 cu 46 ar trebui sa mearga pe Romania) Apoi Apply.

    4) Reglezi manual antena pe Astra pana prinzi cel mai bun semnal.

    5) Te intorci la ss2diseqc si alegi di lista de sus evident astra 1B/1C...

    6) La goto angular position iti pui cu aproximatie deviatia astrei spre vest cam cat ai observat ca ai deviat de la punctul 0 al antenei cand ai fixat antena pe astra. Apoi dai gotox.

    7) Tot in SS2diseqc dai max signal iar pluginul iti va cauta transporderul cu cea mai mare putere. Apoi te va intreba daca vrei sa schimbi pozitia. Raspunzi da. Eventual mai dai si modify.
    Dai auto gotoxx si te va intreba daca alegi satelitul ca referinta. Accepti.

    In acest moment programul recalculeaza pozitia celorlati sateliti in functie de pozitia memorata de tine si ar trebui sa mearga fara probleme.
    Succes.
    Teacher

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc pentru tot, dar mai am o mica problema driver nu am decat 4.32 si 4.40 si nici cu una din ele nu functioneaza, am facut exact cum scrie in readme si dupa ce copiez DiSEqC- ul in ProgDVB motorul se misca din program dar nu mai am imagine, au disparut toate codecurile, la propietati nu imi mai apare nimic, trebuie sa fie driver-ele 4.30 exact, si daca da, le are cineva si pentru mine.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge si cu driver-ul 4.3.2. Dezinstaleaza si reinstaleaza ProgDVB.
    Teacher

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am dezinstalat si instalat ProgDVB-ul de 4 ori deja si tot nu merge. Am semnal, motorul se misca dar tot nici un codec. In Settings/Audio & Video apar toate bune si frumoase dar la File/Propriety nu imi apare nici un codec. Asta se intampla doar dupa ce aplic patch-ul, cu driver-ul original am imagine dar nu se misca antena.

    Un alt sfat, sunt dispus sa incerc orice si sa ascult orice ipoteza.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Codec-urile nu au nici o legatura cu driverul.
    Probabil nu sunt inregistrate filtrele din progdvb\filters. Eventual incearca alta versiune de progdvb.
    Teacher

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cateva precizari minore ...dar esentiale.....
    - ultimul driver oficial pt care exista patch ( Skynet.sys by MiBi) pt ca SS2 sa miste montura HH este 4.3.0......exista si o versiune de test pt 4.4.0 dar functioneaza dor cu SS2 rev 2.3, NU si cu SS2 rev 2.6.......in concluzie trebuie sa cauti driverul oficial 4.3.0 precum si SS2DiSEqC19 by MiBi.....
    - pe unele sisteme SS2DiSEqC19 face figuri...adica nu vrea sa miste antena pe alt satelit decat la a doua sau a treia comanda...in acest caz folosesti SS2DiSEqC19 dar cu fisierul Skynet.sys din SS2DiSEqC18...si va functiona perfect....
    - SkyNet.sys patchuit din arhiva SS2DiSEqC19 ( sau 1....se pozitioneaza in C:windows\system32\drivers directory inlocuindu-l pe cel oficial.....dupa inlocuire faci OBLIGATORIU restart la PC altfel montura HH nu se misca la comanda....
    - nu e nevoie sa folosesti si folderul Satellites din SS2DiSEqC19 pt ca deja ai in ProgDVB un folder Transponders care are exact acelsi continut ca si Satellites...(adica informatiile referitoare la sateliti si TPuri)...trebuie sa faci doar Select plugin SS2DiSEqC->Configure (you can Drag&Drop directory Transponders to SS2DiSEqC main window in ProgDVB)......
    - in ProgDVB la Sat position and DiseqC settings am selectat Custom la DISEqC si By frequency la Distinguish
    - intri pe www.progdvb.com si downloadezi ultima versiunde de ProgDVB shareware care contine deja codecurile Elecard....le inregistrezi dupa instalarea ProgDVBului cu urmatorul serial C5E7AABE70A73F6D6A6C83D8F512B278
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  8. #8
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @yanq are dreptate. Cu driverul original nu merge, oricât te-ai chinui. Trebuie înlocuit cu driverul patch-uit de Mibi, după care se face restart sau se închide şi se redeschide aplicaţia Server4PC.
    [LEFT]Signature not found... Try again!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Vand Technisat Skystar 2 , Skystar 1
    By albatran in forum Shop
    Replies: 11
    Last Post: 30th September 2006, 18:05
  2. montura HH
    By the the in forum RDI - Satelit
    Replies: 36
    Last Post: 11th September 2006, 22:58
  3. Montura H-H SRT2100 + SkyStar 2.6D ......
    By clon in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 15th June 2006, 17:39
  4. ce fel de montura ?
    By cozmozs in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 13th September 2005, 12:53
  5. Montura H-H pe SS1
    By marcelll in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 22nd February 2005, 17:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top