Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default MaxTV legal pe SS2 - intrebari

    Salutare natiune!

    Da...s-a mai povestit despre subiectu asta, dar nu gasesc unde...am cautat cu google prin site,da n-am gasit mare branza,asa ca apelez la voi in speranta de-a primi niste raspunsuri la intrebarile mele:

    E aproape gata montaju de aici http://joshyfun.peque.org/phoenix/ , doar ca nu stiu exact pt cartela max de ce frecventa am nevoie pt cristal. E ok 3.579545 MHz ? Din cate tin minte era vorba de 6Mhz odata pe-aici...dar nu-s f sigur...de-aia intreb.
    2 la mana...face update cartela max in interfata de mai sus?
    Si a 3-a chestie...se poate o lista de softuletze/pluginuri de care am nevoie pentru a vedea max pe ss2 cu altdvb sau progdvb....

    Mersi fain people!


    Edit: slotul asta ar fi bun pe cartela max?
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  2. #2
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

  3. #3
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default inca ceva ...

    posteaza ce probleme iti apar (poate nu)
    si eu vreau sa incerc ,acum am tot dar astept sa imi fie gata si cablajul si apoi
    D-ne ajuta!


  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    probleme deocamdata n-am pt ca astept piesele...si de aia vroiam sa stiu daca e bun quartzu de 3.579MHz sau trebe altu (de 6 de ex).
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mm7163
    probleme deocamdata n-am pt ca astept piesele...si de aia vroiam sa stiu daca e bun quartzu de 3.579MHz sau trebe altu (de 6 de ex).
    Daca poti pune un soclu si le schimbi , daca nu pune le pe ambele si le comuti cu un jumper ;
    Pt max probabil 3,57 ; pt carduri opos etc 6

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default MAX

    Programatorul Phoenix trebuie setat pe 3,58 MHz. Verificat cu Prog DVB si UniViaCamEmu 4.04

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Referitor la update....

    Eu am cartela max din sept.2005 si o folosesc doar pe SS2...la inceput in perioada promo pt pachetul premium(adica pana in decembrie) cartela se actualiza in interfata phoenix daca mai bagai niste bife in UniViaCamEmu....acum poti sa i-ti bagi inclusiv picioarele ca nu mai face update cu interfata....noroc cu echostarul 2110Via care acum are si el o utilitate prin ograda pe-aici...
    Teach me...please !

  8. #8
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bai omuletilor : intrebare

    ESTE CINEVA CARE ARE MAX CU PHOENIX ACUM SHI II MERGE ?

    adica UVCE face auto update ?
    adica se mai merita sau nu ?

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicolau gigi
    bai omuletilor : intrebare

    ESTE CINEVA CARE ARE MAX CU PHOENIX ACUM SHI II MERGE ?

    adica UVCE face auto update ?
    adica se mai merita sau nu ?
    Nu prea esti ... politicos .
    Itreaba-l pe Prigoana

  10. #10
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    scuze daca am parut nepoliticos

    dar cele de mai sus ma pun pe ganduri

    si luni imi este gata Phoenix-ul

    asa ca daca mai cumpar cartela max sau nu e o problema shi de bani


  11. #11
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe mine ma intereseaza daca exista cineva la care-i merge perfect (cu AU) cartela de Max (sau chiar si Focus) in Phoenix...ca montaju nu costa mult, da sa platesc un an de Max sau Focus numa asa ca sa ma aflu'n treaba...nu se prea renteaza...
    Precizez ca n-am nici rec cu Via in care sa-i fac update la nevoie la cartela...deci ar cam ramane suport de praf in cazul in care n-ar merge cum trebe...
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by nicolau gigi
    bai omuletilor : intrebare
    ESTE CINEVA CARE ARE MAX CU PHOENIX ACUM SHI II MERGE ?
    1 - cuvintul + context
    2 - ai scris cu litere mari -> tipai la cineva ( generic ? )
    Pt a fi siguri , asteptati inceputul lunii ( parca atunci faceau AU ) sau ( mai greu ) sa gasiti pe cineva care are cartela neactivata si sa incerce activarea in phoenix .
    Varianta mai sigura ( presupun ca interesul vostru acut este generat de lipsa unui receiver chiar si prin vecini ) - DTH cu receiver in chirie / custodie . In plus la Focus nici nu dau numai cartela .
    Sau si mai sigur vedeti daca cei cu share / gbox nu stiu mai multe .

  13. #13
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok

    imi cer scuze inca o data ptr modul de exprimare

    nu a existat intentie

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AU merge numai cu UVCE 3.9.9.4

    Aurel

  15. #15
    Silver Member Expert
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    CLJ/VIE
    Posts
    2,502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by anetea
    AU merge numai cu UVCE 3.9.9.4
    Daca spui ca merge, pui pls pe rapidshare UVCE 3.9.9.4?
    ==========================================================
    (19E+13E+5E+1W)*(H-H)@1m + SS2/TeViiS660 + DigiBox + AKTA on 42LD650 3GS
    ========================================
    ==================

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ss2 legal
    By nicolau gigi in forum Placi DVB
    Replies: 97
    Last Post: 16th June 2008, 15:26
  2. Eutelsat W2(MaxTV) + Hot Bird(MaxTV) + Sirius(Max TV)...
    By clon in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 10
    Last Post: 21st October 2006, 04:21
  3. Se poate cumpara legal Digi TV in afara Romaniei ?
    By florindan in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 15
    Last Post: 28th June 2005, 23:08
  4. Replies: 0
    Last Post: 20th January 2005, 11:03
  5. Intrebari
    By M15uva in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 3
    Last Post: 30th April 2004, 12:23

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top