Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Telestar 12 - 15W

    Domnilor,
    Va rog ajutati-ma cu sfaturi sau informatii.Folosesc AltDvb si cand vreau sa adaug anumiti sateliti din lista de sateliti, in fereastra cu programe nu-mi afiseaza nici un canal pentru satelitul respectiv.De exemplu am adaugat TELESTAR 12 - 15W si nu-mi apare nici un canal TV atasat.Pe de lata parte dintr-o lista luata de pe internet am observat ca pe TELESTAR 12 ar fi vreo 284 de canale inclusiv cele "data". Ma lumineaza si pe mine cineva?

    Multumesc

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai nici nu iti va aparea vreun canal fiindca din ce spui tu se pare ca nu ai scanat acel satelit. Deci:

    1. Deschizi Alt-DVB si dai click pe Scan. Se deschide fereastra unde ai deja unul sau mai multi sateliti. Aici dai click pe Add. Adaugi satelitul respectiv si bifezi casuta din stanga.
    2. Dai click pe Scan. Iti va aparea o fereastra cu frecventele satelitului. Dai click pe Update (eventual) si apoi pe Select. Se vor bifa toate frecventele automat.
    3. Dai click pe Scan (cel cu lupa) si astepti sa se faca scanarea completa. Salvezi canallele gasite , inchizi fereastra si in interfata programului iti vor aparea canalele de la Telstar.
    Succes !

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok fansat03,
    Dar imi poti sa-mi spui cum sa dau scanare satelit daca nu sunt pozitionat pa acel satelit?Mentionez ca pozitionare pe un satelit oarecare o fac manual din diseq1.1 si nu din placa SS2.Cum sa stiu ca sunt pozitionat pe satelitul respectiv daca nu am inclus cel putin un canal care sa-mi confirme vizual pozitionarea corecta.Altfel spus nu conteaza unde sunt pozitionat cu antena cand dau scanare la un satelit oarecare

    Multumesc

  4. #4
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @don Pedro nu stiu daca o sa reusesti sa dai asa tam nesam cu AltDVB peste Telstar12... Incearca sa iei de pe net FastSatFinder ultima versiune(vezi pe DVBSkystar) si cu ala fixezi o frecventa valabila si muti cate un pic antena pana dai de el. Altfel stai mult si bine ca fiind undeva spre vestu extrem e cam greu...Dupa care deschizi AltDVB si scanezi si salvezi pozitia in diseqc...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu afiseaza pentru ca nu ai lista de canale pe satelitul respectiv. Ia ultima lista de transpordere si scaneaza tu satelitul. Oricum si daca aveai lista de canale era posibil sa fie veche si e indicat sa o actualizezi.
    Fastsatfinder il gasesti aici
    http://www.softpedia.com/get/Science...atfinder.shtml
    Teacher

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Scuze acum am verificat si nu merge linku de mai sus. Incearca aici:
    http://www.dvbskystar.com/download/click.php?id=143
    Teacher

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau poti sa iei lista de canale pt altdvb de aici:
    http://dvbskystar.dreamhosting.cz/do...ist_270205.rar
    E mai veche dar contine si telstar asa ca poti sa-ti pozitionezi antena pe satelit si dupa aceea scanezi.
    Teacher

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @don Pedro

    Bine, acum am inteles. Uite care-i treaba : eu nu am pozitionere, motoare si alte sofisticarii puse la antena ca sunt baiat sarac si nici nu m-a interesat pana acum lucrul asta neavand timp pentru vizionari TV. La mine pasiunea e mare. O sa iti spun cum procedez eu , muritorul de rand.
    Deschizi pagina asta : http://www.lyngsat.com/t12.html . Ai sa vezi acolo mai multe canale (in paranteza fie spus, nu vad ce canale asa interesante ar putea fi acolo, dar asta-i alta problema). Deschizi si ProgDVB (al mai uman program in ceea ce priveste maevrabilitatea si pe care cred ca si un pusti de clasa a III-a l-ar putea butona).
    Presupun ca stii sa folosesti ProgDVB si de aceea voi trece peste fazele cu alegerea satelitului etc. etc....Bun. De la Telstar 12 ce am putea alege ca si canal? Hai sa zicem (conform listei de la Lyngsat) una din frecventele pachetului DMC care e pe un fascicul cu receptionare buna in Romania . Avand ProgDVB deschis alegi una din frecventele astea si dai click pe scan. Bineinteles nu se va intampla nimic. Ei , acum e partea cea mai grea fiindca trebuie sa manevrezi antena din aproape in aproape pana cand iti va aparea semnal pe acea frecventa. Eu am niste semne facute la antena si stiu cam unde trebuie sa pun antena pe vreun satelit nou in functie de cei pe care deja ii am marcati. De pe balcon acest lucru e floare la ureche. Nu cunosc situatia ta. Prietene iti doresc succes si tine-ne la curent. Intre timp vad ca ti-au recomandat si colegii alta varianta care e la fel de buna. Foloseste-o pe care vrei.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ti-am pus aici fisierul 3450.bch (51 KB) actualizat azi. Contine canalele de pe Telstar 12/15 grd vest.
    Il pui in ...AltDvb\SatFiles\Channels .
    Transponderii mai puternici :
    11123 H 18386
    11150 H 18386
    http://rapidshare.de/files/25617762/3450.bch.html
    Dupa ce gasesti satelitul fa o scanare din locatia ta.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thanks Slaman.

    Lista care am pus-o eu mai sus am vazut ca nu contine decat canale de date pe Telstar. Dar e cava interesant pe Telstar?
    Teacher

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc fratilor,
    Sper sa ma descurc.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinbss2
    Dar e cava interesant pe Telstar?
    Stiu si eu ce e interesant sau nu ?.......Poate faptul ca pe cei 2 transponderi ce i-am amintit anterior sunt 10 canale criptate in Cryptoworks care se pot vedea.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TELESTAR
    By zanahorio in forum RDI - Espańol
    Replies: 8
    Last Post: 19th October 2007, 10:40
  2. Receiver Telestar Satplus S2
    By rares.cosma in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 31st October 2006, 03:16
  3. TELESTAR- strarsat 1 ???
    By marcobelo in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 22nd April 2006, 19:00
  4. PLAYBOY 24h telestar 10 76.5E C+KU BEAM MAP HERE
    By sahiasia in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 21st May 2005, 14:02
  5. telestar starsat1
    By ionut2 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 1st December 2004, 00:25

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top