Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default srt 4401 nu reusesc sa pun patch

    incerc sa schimb softul si nu reusesc uitati cum fac,cu DnUpMan5.31,in care introduc strong_SRT4401_Sharp0614_2M_XCAS_CS_060626.elz dupa care dau start introduc receptorul in priza si nimic,pe TV apare mesajul va rog asteptati pentru schimbare soft,dar asa ramane blocat pana scot receptorul din priza,unde gresesc? Multumesc.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai presupun ca metoda e aceeasi ca la 4404 deci in concluzie greseala este ca trebuie ca receptorul sa fie pornit inainte de a da start la update si NU invers dai mai intai start si pe urma bagi receptorul in priza...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default strong

    Canoot open COM port ...Close a COM port or STB Power ON. acesta este mesajul cand incerc sa pun noul soft. ce trebui sa fac? cablul pe care i-l folosesc este nulmodem este bun? la alte receptoare a mers.

  4. #4
    AydenCJ
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default SRT

    la fel am patit si eu, vezi postul meu referitor la ca*rd shar*ing
    tre sa dezactivezi CS ca sa reactiveze COM1
    Vezi postul meu: de la http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=73496

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: SRT

    Quote Originally Posted by AydenCJ
    la fel am patit si eu, vezi postul meu referitor la ca*rd shar*ing
    tre sa dezactivezi CS ca sa reactiveze COM1
    Vezi postul meu: de la http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=73496
    eu nu reusesc sa pun patch,inca nu am ajuns sa incerc daca merge share,cum sa fac?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    am dat de alt necaz, a mers cu alt PC a ternminat incarcarea softului dupa ce a terminat de incarcat soft am oprit programul si am repornit receptorul aici cred ca am gresit trebuia sa i-l las sa se restarteze singur, acum a ramas blocat cu amandoua leduri aprinse led rosu si led verde si nu mai reactioneaza in nici un fel este blocat ce sa fac? va rog un pic de ajutor.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    ROMANIA
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default STR BOX...

    Dupa parerea mea aparatele Strong sunt niste jeguri penale . Tot asa am patit si eu cu STR 4355 EVO pina sa blocat de tot . Prea multe rahaturi k sa bagi un soft pe ele fata de alte aparate . Asa k am dat cu el de pamint si l-am facut zob .

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: STR BOX...

    Quote Originally Posted by DANNYRO
    Dupa parerea mea aparatele Strong sunt niste jeguri penale . Tot asa am patit si eu cu STR 4355 EVO pina sa blocat de tot . Prea multe rahaturi k sa bagi un soft pe ele fata de alte aparate . Asa k am dat cu el de pamint si l-am facut zob .
    e o solutie si asta,dar nu prea i-mi vine abia ieri lam cumparat.

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    ROMANIA
    Posts
    11
    Posts Thanks / Likes

    Default 4401...

    Man , aparatul e inca in garantie . Du-l inapoi , dai diferenta si iei un Lazer 2005 . Face treaba buna.plus k ai incorporat vreo 10 ani full X-Cript-ul !
    Mobile 2m Al , Act Echostar+ Inverto 0.2 ; SS2 ; Lazer2005 , Echolite , Illusion M5 , Offset 0.9 + H-H
    , Offset 0.6 , DVB-T 80Km...OK

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default salut!

    ginioanele sau tinut lant,prima oara nu puteam pune patch di cauza PC mufa com nu a mai mers am loat un PC de la un prieten si am reusit sa introduc noul soft dar si aici din neglijenta si nerabdare am facut o boacana,in loc sa am rabdare sa termine instalarea softului am oprit receptorul,dar de ce l-am oprit ?pentru ca programul cu care am incarcat softul a aratat terminarea proceduri de scriere a softului,deci ATENTIE CEI CARE AJUNGETI IN ACEIASI SITUATIE TREBUI SA MAI ASTEPTATI 2 sau 3 minute pentru ca receptorul reporneste automat,bun sa ne intoarcem la boacana mea,greseala am facuto receptorul sa blocat si a ramas cu led verde si rosu aprins nu mai raspundea la nici o comanda,am tot incercat de nenumarate ori sa introduc din nou softul dar in zadar receptorul mort,am citit toate paginile de la strong 4401 in speranta ca voi gasi pe cineva care a patit ca mine,dar nimic,atunci mam gandit sa mai incerc si altfel decat trebui adica porneam aplicatia inroduceam fisierul (patch)dadeam start si dupa aceia conectam receptorul la curent am facut de multe ori aceasta procedura si a nustiu cata oara a mers URA URA URA cand am vazut ca incepe instalarea softului nici nu am mai miscat,acum receptorul merge perfect.Am scris aceste randuri cu speranta ca va ajuta pe cineva sa nu treaca prin ce am trecut eu o zi intreaga m-am chinuit.Multumesc celor care au incercat sa ma ajute.

  11. #11
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @valy_tizu

    totu-i bine cand se termina cu bine ......iar in cazul tau s-a aplicat cel mai bine vechiul proverb romanesc graba strica treaba ....dar bine ca ai putut repara greseala de unu' singur fara ajutor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Max Tv+Patch 4401??
    By Lioz in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 13th May 2006, 19:48
  2. Cum se pune patch la Strong 4401?
    By gigelsat in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 17th April 2006, 07:22
  3. patch nou 4401
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 2nd February 2006, 10:00
  4. Patch srt 4401
    By clasix in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 19th October 2005, 12:23
  5. Se poate patch-ui Strong 4401?
    By Lioz in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 23rd August 2005, 15:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top