Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema video Strong 6125

    Salutare,

    Am si eu un Strong 6125 si cred ca are o problema cu partea video. Este conectat la televizor prin Euroscart si Tv-ul intra in mod RGB cand pornesc receiverul. Ideea este ca am contrastul si luminozitatea prea puternice si nu le pot regla. Televizorul nu mai afiseaza meniul de reglare a imaginii cand este in mod RGB, iar din receiver nu prea am ce sa ii fac. Stie cineva care este problema. Exista vreun meniu ascuns al receiverului din care se poate regla ceva ?

    Multumesc.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema ....

    Nu cred ca este o defectiune !
    Aceasta manifestare am vazut-o nu numai la 6xxx ! ci si la seria 4xxx !
    Eu cred ca ar trebui sa intri in meniul de setup A/V si sa alegi la video OUT : CVS (4xxx) si SVCC(6xxx) si nu RGB !

    Noroc !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default Revin cu probleme video

    Revin cu problema care o am pe strong 6125. Nu am cum sa reglez contrastul si culoare din receiver in nici un fel ? Nu este o problema din patch sau ceva de genul asta ?
    Daca dau de SVCC in loc de RGB, tot nu se vede bine. Imaginea e prea alba (luminozitate prea mare) si palpaie. Nu se vede bine.
    Ma gandeam ca poate e o problema de la patch sau se poate remedia in vreun fel .

    Nici o sugestie ?

    Multam .

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    95
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Schimba/seteaza luminozitatea meniului (cu 1 sau 2 unitati) si ai sa vezi ca o sa fie bine.

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Scuze ...

    Daca este asa cum spui ... precis este o defectiune ! sau acel televizor are o incompatibilitate relativ la nivelul semnlului video la intrare.
    Manifestarea vazuta de mine era si mai ciudata .... cu SCARTUL ca sursa de semnal de la un STB ( Strong ) activ , pe televizor nu mai se poate afisa meniul OSD !

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. STRONG 6125 BLOCAT
    By duhuletz in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 15th March 2006, 11:49
  2. strong 6125 ??
    By cell1 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 26th January 2006, 14:42
  3. Strong 6125, cum?
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 5
    Last Post: 27th February 2005, 20:15
  4. STRONG 6125 BLOCAT
    By duhuletz in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 5th January 1970, 00:12
  5. strong 6125 ??
    By cell1 in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th January 1970, 17:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top