Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce Se Intimpla pe Hotbird? nu merge nimic!

    Buna De ieri adica 28.02 nu mai merg canalele codate in Seca adica
    Cifra+ , Sky Italia ce se intimpla? Daca stie cineva ceva il rog sa scrie
    Astept raspuinsurile!

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ciao
    si la mine la fel. Cyfra+ nu functioneaza
    gandesc ca ar fi de la vremea de afara

    sper sa se rezolve. Mentionez ca Multivision si Absat functioneaza
    ciao

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    glumeam cu vremea

  4. #4
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jun 2003
    Posts
    2,652
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... schimbare de NANO ! ... Cyfra+ NU mai merge acum pe NIMIC !
    Asteptam softuri noi ...

    Bafta,

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default Agresivi rau de tot !!!

    la mine sky italia mai merge, dar cyfra î-mi blocheaza prog dvb si îl inchide
    baetii spun ca au schimbat norma de codare , nano

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact cum spui tu oryon la cifra+ da eroare si iese din prog dvb
    Acuma merge si la mine ABSat si sky italia In rest sa asteptam poate apere ceva nou.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A incercat cineva noua Key-e pentru cifra+ ?

    S 0065 0C 4930F9E63DC806FA ;CYFRA 13°E key update: 01/04/2005

    Va propun s-o incercati...poate merge.
    Eu n-am incercato inca pt ca sunt pe alt satelit.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cartoon net pe hotbird 13 mai merge?
    By Nick_28 in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 20th January 2006, 15:22
  2. Merge pachetul CYFRA+ de pe hotbird?
    By jakab in forum Placi DVB
    Replies: 17
    Last Post: 13th October 2005, 02:18
  3. Reality TV de pe hotbird merge
    By djcomplex in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 29th December 2004, 05:14
  4. seca2 -- > Cyfra + merge pe hotBIRD 13e ?
    By gaboiu3 in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 4th September 2004, 21:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top