Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -verifica in meni'ul receptru-lui,fregvente-le pe satelit-ul respectiv,acolo unde iti este orientata Antena.Pe ce satelit esti?
    __________________________________________________ ________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    21
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am si eu un digipro(gen strong 4155 nonevo)si as vrea sa ii rescriu softu ,sau ceva in genu,nu imi merg unele posturi (apar doar la jumatatea ecranului)vre-un programel cu care as putea face ceva?

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    HELL or something like that
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vorbiti cu mesterul strongurilor Mihai P ca sigur va da un sfat.
    Incepator cu vechime

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    -Imi cer scuze ptr intirziere @stal ,stau f prost cu timp liber
    Eu cind foloseam receptor-ul Str4155Evo(acuma nu-l mai folosesc de ceva timp) Din cite am inteles eu!Al'Tau este un NeEvo(eu cred ca deja e o diferente!intre....ele).Cind ma foloseam de respectiv-ul Rec.... , procedam in fel urmator...
    ''RESTORE:1/2.bat,pentru revenirea la softul original'....
    -de,acea iti spuneam(verifica frg),ca eu aveam probleme intodeauna,dupa revenirea la SoftOriginal.Mai multe detali Sincer,ca nu cunosc.
    Sorry!
    __________________________________________________ ____
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stal:
    -Da-mi sdres de e-mail pe PM,si ti'l trimit .Am inteles ca rec tau este un Ne'Evo(Eu acest,RESTORE'...l-am folosit pe un Str4155Evolution,asta,daca ai deja un Patch instalat,cu acesta poti sa revi la SoftulOriginal.Problema este ca nu stiu daca se potriveste si pe receiver-ulTau Ne Evo
    __________________________________________________ _________
    DigiTv\Srt.4155evo\Srt6355CI\ant.offset 5...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default salut!

    NU SE POTRIVESTE!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    HELL or something like that
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da o adresa de mail si iti trimit eu softul pentru 4155 neEvo. La mine a mers brici. Sau cauta la www.strongsat.ro ca au softurile originale acolo.
    Incepator cu vechime

  8. #8
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    acasa
    Posts
    1,119
    Posts Thanks / Likes

    Default

    imi trimiti si mi-e te rog programul cu care pui softul?mi-am luat un cablu null modem si nu reusesc sa fac sa comunice receptorul cu pc-ul,daca te rog imi trimiti si softu.Mersi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lipsa semnal Intelsat?
    By ntire2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 6th November 2006, 23:05
  2. Lipsa semnal jiji
    By alex2000 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 5th March 2006, 14:59
  3. Replies: 4
    Last Post: 8th September 2005, 17:01
  4. ANTENA 1 lipsa semnal
    By pboby in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 14th June 2005, 12:51

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top