Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default DVBviewer cu plug-in softcam

    Am incercat DVB Viewer v3.2.6(non te Edition).Am vazut ca arata foarte bine din punc de vedere grafic, are un OSD excelent si poate fi folosit ca Media center.
    Intrebare mea este daca suporta softcam?
    Am incercat diferite sofcamuri special facute pt. DvdViewer(ex. S2EMU_DVBViewer).Il vede ca plug-in dar nu deschide nimic.Fiind o versiun crak-uita, cred ca nu suporta plug-inuri.
    A incercat cineva softcam pt. DVB Viewer(non te) cu licenta?

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge DVB Viewer cu plugin-uri. Eu l-am folosit pana cand s-a stins lumina pe Hispasat. Incearca un DVB Viewer Autosetup al lui Conax care chiar daca e in turca nu cred ca o sa ai probleme de setari. Dupa ce il instalezi te duci la OPTIUNI (gasesti tu) si setezi pentru limba romana. Pe urma totul devine foarte simplu. Are tot inclus in el .Nu trebuie decat sa-l instalezi si gata. Din cate imi aduc eu aminte pe asta http://rapidshare.de/files/20946430/...Setup.rar.html l-am folosit. Sper sa te descurci .Nu uita sa updatezi softcam-ul ! Succes!

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci pt. soft. Dar am o problema. Detin un sky star2 v2.6d si folosesc ultimele drivere originale 4.4.0. Cand deschid dvdviewer-ul de la tine, imi da o eroare:
    "CANNOT CREATE B2B FILTER, ERROR:0X8004003(THE DRIVER SEENS TO DE DEACTIVATE....)" In settings--> directX, placa este vazuta corectct, fiind skystar 2.
    Cu versiunea de la mine(cea crak-uita) nu aveam probleme de genul asta. Am reinstalat placa am schimbat filtrele grafice si degeaba. Ce drivere folosesti?

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @pauldemon

    Ai dreptate .Eu n-am mai folosit de mult DVB Viewer si i-am dat drumul azi dimineata dupa ce am citit ce probleme ai avut tu. Ei bine, cand am pornit DVB Viewer cu care am vizionat si pe Amos si pe Hispasat am constatat acelasi mesaj care iti apare si tie. Mi-am adus aminte ca am instalat la un moment dat si DVB Viewer 3.5.0 beta. Am dezinstalat versiunea beta , am mai dezinstalat si DVB Viewer care imi functiona pana sa pun versiunea beta si am instalat o alta versiune DVB Viewer pe care ti-am pus-o aici: http://depositfiles.com/en/files/145147/3.2.6.rar.html . Acum , chiar inainte sa postez, am testat aceasta versiune si merge perfect .Testul l-am facut la 8 grade V la canalele din pachetul Visavision (Nagra 1). Vezi ca ai si s2emu si vPlug. Daca nu o ia din prima cu s2emu debifeaza enabled si activeaza vPlug. Trebuie sa mearga. Ti-am spus pas cu pas cum am facut eu. Si inca ceva : Am mai avut intr-un fisier pus DVB Viewer care ti l-am recomandat si tie si care nu a mai mers nici la mine. Ei bine, dupa instalarea acestei versiuni pe care ti-am trimis-o acum a luat-o si vechea versiune care nu mai functiona, deci, se pare ca era ceva in registri pe care i-a pus in Win care iti dadea si tie si mie acea eroare. Fa exact cum am procedat eu si nu are cum sa nu mearga. Eu am driverele 4.3.0. Dupa parerea mea sunt cele mai bune mai ales daca vrei sa faci si download cu programe de tipul SkyNet. Succes !

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Posts
    290
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat varianta Conax peste ultima versiune pe care mi-ai dat-o.Si functioneaza OK. Eu cred ca e ceva de la un fisier din folderul programului.
    Merci foarte mult. Toate bune

  6. #6
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default mie mi se inchide

    am incercat shi eu acest dvb viewer dar la prima instalare nu imi detecta semnal pe nici-un satelit.
    am instalat varianta data pe link-ul de mai sus shi mi se inchide programul autiomat

    daca aveti idee sa solutionez aceasta problema astept .........

    tks

    ss2/driver 4.4.0

  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @nicolau gigi

    Se inchide programul deoarece nu accepta parola. de la prima versiune pe care ai instalat-o (cea a lui Conax). Dezinstaleaza cele doua variante si instaleaza iar varianta de pe link-ul al doilea . Cand iti va cere numele si parola in timpul instalarii pui ce e aici: http://depositfiles.com/en/files/147...__ok..zip.html . Sper sa iti mearga.

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intrebare: cum pot seta dvbviewer sa poata fi folosit ca Client/Server ? Am nevoie de un plugin pentru a putea seta optiunea de Server ?

    Multumesc

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1,283
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @covalciucvals

    N-am folosit aceasta optiune pana acum. Poate iti raspunde cineva care a facut chestia asta. Pana atunci citeste aici: http://www.dvbviewer.com/en/index.ph...apter=g&sub=g5 .Cred ca iti va fi de folos.

  10. #10
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ptr instalare dvb viewer se urmeaza pasii:

    dvb viewer3.2.6.exe 5.5 Mega cu :
    [email protected]

    EDKDAHADNA


    apoi se instaleaza dvb viewer autosetup (in turca) 7.2 Mega

    si ar trebui sa mearga


    driver 4.4.0 ss2//mie imi merge astfel//dar ceva to mai carcaie si maraie

  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Pe marginea prapastiei. Privind voios (spre voi) in jos!
    Posts
    2,591
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SoftCSA nou pt. DVBViewer (bun pentru pus in Plugins) :

    http://www.geocities.com/thereal_pikachu/

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. DVBViewer
    By pauldemon in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 2nd May 2006, 01:37
  2. DVBViewer Pro >3.1.0
    By mm7163 in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 31st January 2006, 11:08
  3. DVBViewer Pro 3.2.1
    By adissan in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 9th September 2005, 23:02
  4. DVBViewer 2.2
    By clauss in forum Placi DVB
    Replies: 7
    Last Post: 7th June 2005, 09:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top