Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: Loop

  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default Loop

    Loop-ul de la Hyundai functioneaza de cacao... atunci cand il pun in st-by, pe vechiul receiver nu mai merg nici jumatate din transpondere, cu toate ca pe direct am semnal bun de tot. Nu am avut cum sa probez invers fiindca vechiul receiver nu are iesire de loop.
    A mai incercat cineva? Tot asa mult atenueaza?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Loop

    Quote Originally Posted by Kroky
    Loop-ul de la Hyundai functioneaza de cacao... atunci cand il pun in st-by, pe vechiul receiver nu mai merg nici jumatate din transpondere, cu toate ca pe direct am semnal bun de tot. Nu am avut cum sa probez invers fiindca vechiul receiver nu are iesire de loop.
    A mai incercat cineva? Tot asa mult atenueaza?
    Iesirea loop functioneaza corect, numai daca ... opresti Hyundai-ul de tot (deci nu in stand-by). Este un bug in soft, sper sa-l corecteze cit de curind.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    May 1971
    Location
    in curtea scolii
    Posts
    1,291
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu inteleg de ce la voi nu merge?
    am doua receivere digitv, in looping, si nu am nici o problema.
    am probat si cu alte receivere, in"coada", sau "master", si functioneaza fara probleme, in orice situatie

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2002
    Posts
    4,271
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by catalinn
    Nu inteleg de ce la voi nu merge?
    am doua receivere digitv, in looping, si nu am nici o problema.
    am probat si cu alte receivere, in"coada", sau "master", si functioneaza fara probleme, in orice situatie
    Ai testat, cu Hyundai in stand-by, pe receiverul aflat dupa Hyundai programe si pe verticala si pe orizontala ? Ai testat comenzi Diseqc ? Ce firmware ai pe Hyundai ?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai la cate variante de soft au lansat astia de la GigiTV(numai eu am vazut vreo 3) e normal ca problemele sa fie diverse...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LOOP aiurea ???
    By gigelsat in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 17th October 2006, 07:09
  2. loop si pip
    By nirolf in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 10th February 2006, 13:00
  3. lnb loop through
    By coolestteacherever in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 19th September 2005, 00:40
  4. loop dth gigi tv
    By multysat in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 9th June 2005, 14:22
  5. O intrebare despre Loop
    By MrMxyzptlk in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 42
    Last Post: 10th March 2005, 18:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top