Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum se poate utiliza un card original in 2 receptoare ?

    Cum se poate utiliza un card original in 2 receptoare ?D+ cu receptor original si un dm500.Ceva in gen season interface ideal cu wifi.Are cineva vreo idee cum se face asta .Multumesc

  2. #2
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,135
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru unele programe se foloseste cu succes seria echolite

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.ziezotec.com/info?p=1599&...reless&c=24_41 Se gaseste si la preturi mai mici.Am pus link-ul numai pt imagine.



  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    acelasi lucru face si asta, nu este wireless dar pretul e altul http://www.hm-sat-shop.de/programmer/splitty.html

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Problema e ca merge numai cu se*a 2,varianta wireles merge cu aproape toate sistemele de codare.



  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Expat
    Posts
    243
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am probat, merge cu nagra, viaccess, seca.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc

    Deci sigur merge pe D+ .Ar merge cu Dreambox si cu un receptor ,chiar 2 oficiale ? Multumesc

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,696
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by bajomedia
    am probat, merge cu nagra, viaccess, seca.
    Esti convins de ceea ce spui?Esti singurul care afirma asa ceva.NU cred ca-l vindeau la pretul ala daca mergea nagra si viaccess pe el.Ai probat cu cartela de max?



  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    29
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am probat in decembrie cu Cartela MAX si mergea.
    Eu mai pastrez SmartWI pentru cablu ( e cu decodor in franta, se cheama NOOS)...

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default splitty

    Quote Originally Posted by Adol2002 View Post
    Eu am probat in decembrie cu Cartela MAX si mergea.
    Eu mai pastrez SmartWI pentru cablu ( e cu decodor in franta, se cheama NOOS)...

    te rog mult, am comandat acelasi lucru din germania dar nu am reusit, ma poti ajuta?

    as vrea dolce sau digi ...
    e vreo smecherie la mufarea cablului?


    m.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Procedeul Cu Care Pot Vedea Cartela Dolce Pe echosmart


    imi spui doar de varianta in care aleg un alt rec, dar cu aceeasi cartela dolce dar in varianta splitty? ce fac cu receptorul original dolce, tot exista ..
    ma gandeam..., cartela dolce in distribuitorul "splitty", o bucata cartela din pachetul "splitty" in rec dolce, o a doua bucata intr-un alt receptor (oricare) si a 3-a bucata, tot din pachet, intr-un pheonix
    cel putin teoretic suna extraordinar, practic, pun pachetul "splitty" la vanzare

    ce facem cu seca2?

    daca am alt receptor, un receptor cu acelasi chipset ALI 3229 B1 nu ar trebui sa mearga?

    multe multumescuri ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Original TPS Card
    By stefen in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 14th July 2006, 07:06
  2. Dreambox & DigiTV original card
    By retty in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 19th May 2006, 19:50
  3. copy original card
    By ghostdog in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 15th May 2006, 06:31
  4. Replies: 0
    Last Post: 29th October 2005, 15:58
  5. Sky UK card original merge pe dreambox?
    By nick1968 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 6th September 2005, 13:54

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top