Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Maul, Darth Maul Teacher
    Join Date
    May 2006
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Unele probleme legate de Digi

    Quote Originally Posted by zmeura
    - Numerele de telefon din reteaua RDS nu pot fi accesate din alte retele de telefonie asa ca …..
    - Calitatea sunetului de pe canalele de muzica lasa de dorit(de imagine la unele canalele nu mai zic nimic ca sa nu fiu prea pretentios)
    1) Problema ar trebui pusa invers: de ce nu faci tu scandal la operatorul tau de telefonie ca nu poti suna la numarul respectiv. La urma urmei, e un numar din planul national de numerotatie, e obligatia operatorului tau cu care ai contract si caruia ii platesti abonament sa-ti asigure terminare pentru intreg planul national de numerotatie.
    2) Poti sa dai exemple concrete cu probleme clare?

  2. #2
    Maul, Darth Maul Teacher
    Join Date
    May 2006
    Posts
    212
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by zmeura
    iar acum ar trebui ca tot eu sa ma ocup de interconectarea providerilor de telefonie.Asta e ca si in cazul facturilor

    2)VH1 se auzea mai bine la straini(ce sa-i faci daca nu mai merge mai nimic?Altfel nu ma plangeam).Restul nu ma intereseaza,cu toate ca daca te uiti putin la TvKLumea te dor ochii si urechile,dar nici sursa nu e prea buna.
    1) Schimbi subiectul; adu argumente ca nu operatorul lu' Peshte e de vina ca nu are interconectare. Din RTLC, si orice operator mobil merge; mai mult, merge si din Astral cred. Daca te-ai ocupat sa te abonezi la un operator alternativ, cred ca interconectarea e un subiect de interes; mai mult chestia cu numar gratuit in Romtelecom si mobili... te-ai gandit ca numarul gratuit s-ar putea sa nu mearga din operatori alternativi? (daca caut, sigur iti gasesc unul la care sa nu mearga)
    2) VH1 este sursa SDI, 192kbps; ce-mi scapa mie? La TVKlumea nu m-am mai uitat de cand au dat-o de gard cu concertul Live Aid.

  3. #3
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1) serviciul telefonic 24/24ore
    2)baza de date din sediul casieriilor sa fie activa si simbata
    3)serviciul de relatii cu clientii sa fie ocupat de persoane competente si cu experienta si nu cu alte specimene

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Torino
    Posts
    267
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa mearga cartela in alt receptor ( cel dorit de client )
    Oare cand va aparea un Receiver cu Hdd la digi ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Mama Rasia
    Posts
    326
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa se poata rezilia contractele( care nu exista ) prin posta sau alt serviciu de curierat, fara sa stea omu la coada la un sediu RCS ca pe vremea lu ceasca.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    ARGES
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca o sa se rezolve chestia cu imperechere cred ca o sa aiba un salt mare la abonati !
    REC FTA ECHOLITE 790 0.9

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default DIGI

    Macar sa ofere module Nagra CI in care sa mearga cartela si tot ar fi ceva

  8. #8
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu au ce rezolva ei,cei de la Digi, asta-i N(e)agra 2 si ne bucuram de ce avem. Sistemul pur implica imperecherea rec cu cardul. Poate la un N3 se va putea, D-zeu stie. Nici el. Oricum N2 s-a dovedit a fi cel mai atacat sistem de pana acum, si inteleg de ce. Asa is receptoarele produse, softul este supervizat de Ku(r)delski si nu poti umbla la el asa cum vrei.
    Si pe mine ma deranjeaza ca nu merge pe PC sa mai inregistrez cate ceva dar pentru asta ..... exista alte variante
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    172
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tin sa contrazic pe cel care a scris. Eu tot timpul am sunat de pe mobil (Orange) catre RDS si mergea. E adevarat ca stateam cu zecile de minute ca sa prind o legatura dar mergea.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Tp 1 si Tp2 de la Digi probleme cu semnalul
    By jovanamol in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 15th August 2006, 20:54
  2. probleme digi tv
    By :) in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 26th June 2006, 06:17
  3. probleme cu tp 4 pe digi?
    By steli in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 12th January 2006, 19:41
  4. Receptoare legate la PC?
    By MrMxyzptlk in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 2nd December 2004, 20:47
  5. SS2 si ceva probleme legate de semnal!
    By vulcanescu35 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 24th August 2004, 15:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top