Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default HUMAX 5400 defectiune

    Salut!
    Am un Humax 5400Z+ caruia am incercat sa-i schimb tohul si am rafas fara semnal in el.
    Acum scrie pe ecranul aparatului mesaj de genul ---- dl si bei -----
    Ce-as putea sa-i fac.
    Ceva informatii utile daca puteti sa-mi dati.
    O fii din flash?
    Nu stiu ce sa-i mai fac.
    Multumesc!
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  2. #2
    Mägar de marcä Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Bucuresti
    Posts
    7,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aruncä-l
    adevärul este inventia unui mincinos

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by hidric
    aruncä-l
    Hidric...omul a intrebat ceva frumos....daca nu il poti ajuta ce vorbesti prostii?De dragul de a posta?De fapt pentru ce este acest forum?
    First..spune ce ai schimabt..softul?Sau?De reparat se poate repara numai să găseşti pe cineva în zona unde stai care are "uneltele" necesare....



  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Initial a venit un prieten cu el din Italia, are loader 2.08 si id 0016.0600 si avea si toh instalat. I-am pus ultima versiune de toh si am ramas fara semnal. Am incercat tot felul de softuri si nimic, nu intra semnal. Intre timp am gasit un soft care era de genul ---z.loader.hdf---- si in redme.txt scria '' These files are only for those people who have fear to have lost their
    garanties. After these two files the humax looks like an unpatched "Z" with
    a firmwareproblem and the factory can not see that the "Z" was patched.''
    Iar acum scrie pe ecranul aparatului dl si bei. Si nu mai intra nimic in el, nici de schimbat id-ul, bagat soft oficial, nimic.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si.... pt pretenu meu hidric s-arunce el humaxu' ca aici e toata placerea.
    Asteas problemele care-ti dau satisfactie.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    {{Root}}
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stai fara teama ca iai gasit doctorul intra in pm
    sa iintram pe messangeer si iti dau eu toate doctoriile si il facem ca nou ca pe al meu si apoi direct la sharing cu el pe c+ fr
    pm sa ti dau messsangerul meu
    pe seara intru des
    success

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man , tu ai 5400Z+ si ai bagat ToH normal.

    vezi ca exista un HoT pt+ cu tuner fix.

    daca nu-l gasesti da un semn.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    5400Z+ cu Loader H2.08 si System ID 0016.0600 se poate transforma
    in 5400 astfel: Mai intai se trimite cu HZU2.0 file-ul:
    "5400Z_Plus_0016.0601.hdf" (noul System ID va fi: 0016.0601)
    Orice patch de tipul ToH3.3HoT5.9 se va transforma mai intai cu ajutorul lui
    "5400Z_Plus_Builder_V20" in: "ToH_5400Z_Plus.hdf" care se poate incarca
    in receiver normal, ca la orice 5400, cu HZU2.0

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Satchinez-Timis
    Posts
    377
    Posts Thanks / Likes

    Default Brava baieti!!

    Fone...vezi că există şi "oameni" pe forum?Care au cu adevarat ce cauta aici!Brava baieti!Asa trebuie..ajuta-ţi aproapele!



  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Tara indienilor
    Posts
    297
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc mult de ajutor, dar astept pe diseara, cred ca mai exact pe luni ca plec din localitate sa ma ajute max_max.
    Ar fi minunat sa reusim.
    Un week-end placut va urez.
    1.8m, 0.3 invacom, Humax 5400, dm100, dm500, dm 800, 42E-30W, ccam 2.1.3.

  11. #11
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca sa nu mai deschid alt topic.

    a inceput Humy sa futa buha , se tot stinge si se aprinde de n'spe mii de ori.
    sursa am facut-o acum vre-o 3 saptamini , dar banuiesc ca tot de la ea se trage boala.

    voi ce zice-ti , o mai avut cineva problema

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by badboy
    ca sa nu mai deschid alt topic.

    a inceput Humy sa futa buha , se tot stinge si se aprinde de n'spe mii de ori.
    sursa am facut-o acum vre-o 3 saptamini , dar banuiesc ca tot de la ea se trage boala.

    voi ce zice-ti , o mai avut cineva problema
    Ai pus condensatorii din sursa la tensiune mai mare si de 105°?



  13. #13
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,957
    Posts Thanks / Likes

    Default

    de 105° sint , dar valorile le-am lasat la fel.
    parca de 1500micro 16V.

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    3,552
    Posts Thanks / Likes

    Default

    voi de muzeu nu ati auzit? nu imi vine sa cred ca in ziua de azi un profesionist mai foloseste asa ceva

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oamenii de aici au nevoie de ajutor. Ma abtin de la alte comentarii.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How to put AES KEY IN HUMAX 5400 ?
    By stefen in forum RDI - English
    Replies: 9
    Last Post: 20th July 2006, 04:59
  2. HUMAX 5400
    By piciul in forum Shop
    Replies: 2
    Last Post: 23rd April 2006, 18:14
  3. Needs help with Humax IR 5400
    By bashraaa in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 7th April 2006, 12:03
  4. HUMAX 5400
    By christo in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 7th November 2005, 17:15
  5. HUMAX 5400 defectiune
    By fone in forum RDI - Satelit
    Replies: 6
    Last Post: 5th January 1970, 19:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top