Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Ringier TV

 1. #1
  Junior Member Teacher
  Join Date
  Jan 2004
  Location
  Calare pe satelit...
  Posts
  275
  Posts Thanks / Likes

  Default Ringier TV

  di pi stiri fierbinti

  Ringier isi face televiziune

  In contextul noilor miscari pe piata mass-media si, mai ales, in cadrul tendintei noi aparute ca un ziar sa aiba in spate si o televiziune si viceversa, grupul elvetian de presa Ringier are in proiect deschiderea unui post de televiziune.

  Primul pas a fost facut deja, reprezentanta din Romania a grupului inregistrind la OSIM numele postului: "Ringier TV". Surse din cadrul companiei elvetiene ne-au declarat ca Thomas Landolt va avea, azi, o intilnire cu presedintele CNA, Ralu Filip, cel mai probabil pentru a inainta cererea de licenta tv prin satelit.
  Proiecte mari

  Detinator al publicatiilor "Evenimentul Zilei", "Libertatea", "Capital", "Compact", "Pro Sport", "Bolero", "Lumea femeilor", "Tv Mania", "TV satelit", "Unica", "Bravo", Ringier pare a-si dori sa se alinieze contextului in care orice imperiu media detine si o televiziune.

  Surse din cadrul grupului de presa ne-au declarat ca dorinta de a deschide si o televiziune sub umbrela Ringier este una mai veche, cam de anul trecut facindu-se demersurile in acest sens.

  De altfel, Ringier a facut primul pas, inregistrind la OSIM, pe linga alte marci, si "Ringier Tv". Pe linga numele televiziunii, elvetienii au mai inregistrat si "Ringier Print", componenta a grupului existenta si in alte tari unde isi desfasoara activitatea, dar de curind in Romania.

  La aceasta tipografie vad lumina tiparului "Evenimentul Zilei" si "Compact", precum si "Gardianul", "Realitatea Romaneasca", "Bucharest Daily News".
  Integral in 7Plus

 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  Proiectele TV ale grupului media elvetian Ringier se leaga de de productii TV livrate televiziunilor existente, si nu de o televiziune, iar asta este valabil atat in Romania cat si in alte tari - afirma surse oficiale din trustul de presa elvetian.

  Adela Popescu, PR manager al Ringier Romania, a precizat ca Ringier Romania s-a marginit la a inscrie marca “Ringier TV” la OSIM, dar nu a facut demersuri la CNA pentru a obtine o licenta de emisie.

  “Nu exista planuri pentru o televiziune Ringier in Romania, a spus reprezentanta Ringier. Ringier TV este un brand care exista in Elvetia si Asia si, in momentul de fata, produce formate TV, iar existenta lui a fost mentionata de Michael Ringier, proprietarul trustului, la conferinta de presa sustinuta nu demult in Romania.”

  Adela Popescu a adaugat ca Ringier TV desfasoara deja activitati pe piata autohtona: “Este vorba de FC Stranieri, un proiect realizat pentru Prima TV. Din moment ce am demarat operatiunile, e normal sa ne protejam marca”.


  Potrivit sursei citate, Thomas Landolt, GM-ul Ringier Romania, a facut intr-adevar o vizita la CNA, dar nu pentru a solicita o licenta. “A fost vorba despre reclama pe care si-o fac publicatiile controlate de familia Voiculescu la posturile TV ale aceleiasi familii, a explicat Adela Popescu. E vorba de o promovare fatisa care incalca regulile jocului”.

  In trecut, CNA a mai transimis comunicate care se refereau la aceeasi situatie. Unii realizatori ai Antenei 1 (Marius Tuca, Gabriela Firea) sunt si directori ai publicatiilor controlate de familia Voiculescu

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top