Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 29
  1. #1
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default CIUDAT!!! CYFRA+ pe HUMI SI STRONG = DOWN - DRAGON = OK!!!!!

    Curios ...... Acum Cyfra+ este mort complet pe Humax 5400 si Strong 6xxx ... Pe DRAGON CAM Cyfra +, cu PREDATOR 3.05 mere PERFECT TOT.

    CE DRACUUUUUU SE INTAMPLA AICI?

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-am prins ... or modificat 2 biti din cheia de 8 biti. Smecherii .... Heeeeeee heeeeeee ... Dar cum dracu or facut, daca cheia o fost trimisa dinainte in cartela

    Fiti atenti ce or facut:

    Fosta keye 0D care era deja in cartele, keys.bin si softcamuri:

    BB F5 3D B3 0E EC A7 FB

    BB F5 3D 83 0E EC A7 F8 - noua keye

    Se observa ca or modificat "B" cu "8"

    HEEEEEEEEEEE HEEEEEEEEEEE

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe ss2 de azi dimineata...
    Prima figura a facut-o aseara la 23.30 cind am vrut sa inregistrez titanic
    de pe cinemania 30(d+)
    Teach me...please !

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    deva
    Posts
    44
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe drembox este mort...
    Chiar ciudat,mai devreme mergeau inca HBO si inca, cateva,dar acum noapte pe tot pachetul.
    dreambox 7000s

  5. #5
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @stupidman @andreas6

    Cititi ce am scris mai sus ...

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2002
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cind am incercat sa vad ce am scris a aparut al doilea post al tau

    multumiri si Salutari.....
    Teach me...please !

  7. #7
    MuSic & So mucH MoRe! Expert
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Svishtov
    Posts
    2,793
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum pot sa scriu acea cheie fara computer? adica din telecomada lui Humi?
    Multumesc frumos!
    DVB-S:
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.25
    Offset Emme Esse (Alu.) 1.15
    Prime focus (Alu) 1.50m, 1.90m
    Offset 1.50m Fe, Triax TDS 1.10m, Visiosat BIG-BISAT, TechniSat SATMAN 85cm, Gibertini OP100L, etc
    Offset 35.cm (Camping), Triax BSKYB (72x58 cm), etc
    DM 800 HD V2, DM 500 V2, DM 800 HD, Amiko X-Finder, GigaBlue 800 HD, Sab Sky 4800 Mini Hd,
    Abo: Focussat, Dolce, HD+, TivuSat, Freesat, etc.
    DVB-T:
    TechniSat MultyMedia TS 1, Televes DAT HD, DIGIALITY OUTDOOR ANTENNA, etc

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @the the

    Cu DSR Emu cand incarci cheile ... poti modifica in tabele de key.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [quote="ovex"]I-am prins ... or modificat 2 biti din cheia de 8 biti. Smecherii .... Heeeeeee heeeeeee ... Dar cum dracu or facut, daca cheia o fost trimisa dinainte in cartela

    Fiti atenti ce or facut:

    Fosta keye 0D care era deja in cartele, keys.bin si softcamuri:

    BB F5 3D B3 0E EC A7 FB

    BB F5 3D 83 0E EC A7 F8 - noua keye

    DEC: 187 245 061 131 014 236 167 248
    Salut Prieteni!


  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am schimbat acum cu noua keye si tot nu merge pe Strong 6xxx
    Au mai schimbat ceva intre timp, sau e la mine e problema?

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  11. #11
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @rz+

    Man ... ultimii 2 "B" din keya 0D sunt "8" ... inlocuieste-i si va merge. Am probat eu pe Strong 6xxx ...

    Bafta,

  12. #12
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    UFFF... nu am citit bine postul tau
    Thank's... prima data am schimbat doar ultimul B

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ovex @energyps2
    trebuie sa recunosc ca datorita voua adevarati maistri imi merge Cyfra si Tps cu noile chei pe 4155evo concord\cyfra6355\ va multumesc mult ca ajutati niste incepatoriii\.as avea o rugaminte cine ma poate ajuta,da sunt un adevarat strongoman cu 3 rec strong.Ca sa nu mai trimit de fiecare data unul din rec cind apare un petch nou,cu toate ca am toate conditiile acasa ca sa fac o incarcare de petch,nu ma descurc nici cum cu un 6355 ca sa pun petch.Am cumparat cablu null modem cu 9 pini si am facut exact cum scrie in topicul lui mihaip\patch...upgrade.am conectat cabllu pc si rec si am dat transfer,dar nu se intimpla nimic.sa spun ca am folosit toti pinii,sau trebuie sa modific cabluu, cum am vazut intr-un topic...
    2-3, 3-2, 5-5.
    va multumesc mult-/bobi/

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @BOO*BI

    Ase este ... doar trei fire ... 2-3 / 3-2 / 5-5

    Bafta,

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    prin ARDEAL .
    Posts
    1,865
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ovex
    multam fain_cind vii la Cluj fac o ladaa de bere.
    bobi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 29th November 2006, 02:28
  2. Humi 5400
    By Comisaru in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 23rd September 2005, 08:52
  3. strong 4401 sau dragon s1100
    By istvan in forum SD Receivers
    Replies: 6
    Last Post: 9th September 2005, 21:13
  4. strong+dragon cam
    By dobrindorian in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 14th January 2005, 13:51
  5. Strong SRT 6355 <-> Dragon Module
    By efelixro in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 13th January 2005, 12:48

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top