Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 45
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South India
    Posts
    1,090
    Posts Thanks / Likes

    Default Goodnews. Asiasat 3s with KU band TP's in India, south asia


    Good news.. Asiasat 3s now had KU band signal available in india.. and I can presently get some Iranian channels with KU band dish and lnb... there are 7 tv and 5 radio channels..

  2. #2
    FINISHED&GONE WITH SILENT Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2,675
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Goodnews. Asiasat 3s with KU band TP's in India, south a

    Quote Originally Posted by mj786
    Good news.. Asiasat 3s now had KU band signal available in india.. and I can presently get some Iranian channels with KU band dish and lnb... there are 7 tv and 5 radio channels..
    whats the dish size and where u r living in india?
    regards-george

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South India
    Posts
    1,090
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Goodnews. Asiasat 3s with KU band TP's in India, south a

    Quote Originally Posted by georgekamal
    Quote Originally Posted by mj786
    Good news.. Asiasat 3s now had KU band signal available in india.. and I can presently get some Iranian channels with KU band dish and lnb... there are 7 tv and 5 radio channels..
    whats the dish size and where u r living in india?
    regards-george
    Hmmm..... I live in South India... and my dish size is just 60cm.. I got with Dishtv.... ok set your dish words Asiasat 3s and you can get the signal for 1 TP.. all the channels are in persian and 1 or 2 in arabic... It is good for people who know arabic and persian...

    Now i want to try cband signal on this dish from this satellite.. hope i get some signal.......

  4. #4
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @mj786
    try for Hotbird 13*e
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South India
    Posts
    1,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by masood
    @mj786
    try for Hotbird 13*e
    Yes. masood what are you trying to say.. Are you pointing out that I can also receive Hotbird 13*e or you are just telling me to check if it is also avaialbe for me here in south India.. please mention clear again.. thanks..
    ARe the footprints of hotbird available in south india. ..

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mj786
    Quote Originally Posted by masood
    @mj786
    try for Hotbird 13*e
    Yes. masood what are you trying to say.. Are you pointing out that I can also receive Hotbird 13*e or you are just telling me to check if it is also avaialbe for me here in south India.. please mention clear again.. thanks..
    ARe the footprints of hotbird available in south india. ..
    You are so excited to see five Iranian channels that’s why, Mr. Masood suggest you to try Hotbird because there are lots of Iranian channels… Take care… Bye.

    Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt.

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thanks big boss for clearing my point
    @mj786
    I was smiling by watching your excitement I didn't know if KU signals are much valuable in your country
    this was the reason I proposed to explore more KU band signals if you can
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South India
    Posts
    1,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by masood
    Thanks big boss for clearing my point
    @mj786
    I was smiling by watching your excitement I didn't know if KU signals are much valuable in your country
    this was the reason I proposed to explore more KU band signals if you can

    You people are spoiling this forum with such kind of cheap activities and remarks. Looks like you people dont want to help others that is why you are quoting such type of messages.. If you are not interested in the KU band signals of this satellite then who is forcing you to watch it or post message regarding it. IT IS FOR PEOPLE WHO ARE INTERESTED ONLY and EVERYONE HAS RIGHT TO SHARE THEIR VIEWS AND NEWS SO THAT SOMEONE IS BENEFITTED. If you are not interested in watching Iranian or any other channels then dont watch it, I am sure someone will like to watch it around the world and hope they can get benefited.

    Looks like you are not happy because you cant post this news.. and that is why you are jealous .

    I am helping people who wants to watch ku band signals in india. NOt for your type of people who just are nowadays pulling other legs .

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    India -- Mumbai
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default Good news guys

    Quote Originally Posted by mj786
    Good news.. Asiasat 3s now had KU band signal available in india.. and I can presently get some Iranian channels with KU band dish and lnb... there are 7 tv and 5 radio channels..

    Hi mj786,
    This is good news can you plese tell me about the direction of your ku band dish and which type of these channels are?

    You people can only bring help to Indian peoples to find diffrent satellites

    Good Luck to you
    Revolution is comming..................

  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Pakistan
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I think that are not much valuable.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South India
    Posts
    1,090
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Good news guys

    Quote Originally Posted by bokya
    Quote Originally Posted by mj786
    Good news.. Asiasat 3s now had KU band signal available in india.. and I can presently get some Iranian channels with KU band dish and lnb... there are 7 tv and 5 radio channels..

    Hi mj786,
    This is good news can you plese tell me about the direction of your ku band dish and which type of these channels are?

    You people can only bring help to Indian peoples to find diffrent satellites

    Good Luck to you
    Hi,, Presently there are just iranian tv channels in persian and arabic languages.. but soon I believe many more channels will come on these satellites with Ku band frequencies as there are few more empty TPS on Asiasat3s now.. We need to keep checking if some hindi , english or any other language channels have started.. I will keep you people WHO ARE INTERESTED updated about the latest development.

    About the direction is it 105.5 degrees.. it is ASIASAT 3S .. you can visit the website www.lyngsat.com/asia3s.html for the TP's and you just have to move you dish towards east.. check it here in this website www.igp.net/antenna_alignment

    .. HAVE ANYMORE DOUBTS SEND ME PM.. because there are few people here in this forum who are making mischief remarks .

  12. #12
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    North Waziristan,MirAli,Pakistan
    Posts
    657
    Posts Thanks / Likes

    Default

    COOOOOOOL MAN,
    MASOOD IS OUR SINEAR MEMBER,AND THAT TYPE OF LIGHT JOKE HAPPEND SOME TIME,SO PLZ DIGEST IT AND DONT ANGRY
    Abdur-Rehman Dawar.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    Punjab INDIA
    Posts
    35
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mj786
    thanks for nice information.i am from jalandhar and i receive about 700 channels of hotbird.and all channels of arabsat2 in jalandhar in ku-band.

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    South India
    Posts
    1,090
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dawar098
    COOOOOOOL MAN,
    MASOOD IS OUR SINEAR MEMBER,AND THAT TYPE OF LIGHT JOKE HAPPEND SOME TIME,SO PLZ DIGEST IT AND DONT ANGRY
    It is more disgusting to get some types of remarks from a senior member. Being a senior member One should encourage others to post which will help someone somewhere in the world. But................................

  15. #15
    FINISHED&GONE WITH SILENT Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    2,675
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Quote Originally Posted by masood
    @mj786
    try for Hotbird 13*e
    masood , do u know one thing? we r already receiving hotbird and dream in south india.
    @mj786 where ur living in south india ? i'm from tamilnadu.
    regards-george

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Satellites available in South India!!
    By alanpaladka in forum RDI - English
    Replies: 299
    Last Post: 22nd November 2011, 14:16
  2. Need Satellite Internet Info - South Asia
    By urpradhan in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 11th November 2006, 03:44
  3. Replies: 1
    Last Post: 5th February 2006, 11:53
  4. Asia & South Pacific Soft Keys 177.0 WEST to 72.0 EAST
    By optus D5 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 25th October 2005, 19:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top