Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania, campia sudului
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default am nevoie de un sfat....

    Ce trebuie sa fac: sa iau acuator+pozitioner+montura sau montura H-H?
    Am antena de 1,25 Fe Offset si lnb Strong 0.4 db + SS2 v2.6c!

    Satelitul Astra 19,2E are acoperire pt. Bucuresti?
    Va doresc o seara placuta!
    3 Tv LCD Samsung 82 cm + cablutv locala; DigiTv x 2

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge sa-ti iei H-H, iar Astra are acoperire partiala in Bucuresti(din Sky si D+ o sa prinzi doar cateva canale).

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Romania
    Posts
    165
    Posts Thanks / Likes

    Default

    montura HH merge bine cu antena pe care o ai dar daca te prinde microbul sint sigur ca no sa te multumesti cu atit si o sati iei o antena mai mare merge foarte bine si varianta montura polara acuator pozitioner plus ca merge si o antena mai mare sa puipe cind la HH SAR PUTEA SA INTINPINI UNELE PROBLEME si sa luam in considerare ca aceasta montura HH este alimentata din sursa calculatorului care trece prin placa
    I make this adres for a new membre at ********

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    S-W RO
    Posts
    1,571
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu iti recomand montura+actuator+pozitioner exact din motivul amintit si de romisat2003 (montura HH este alimentata din sursa calculatorului) si e posibil sa nu-ti poata roti antena la o sursa sub 400mA.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    SS2 misca perfect HH+ ofset 1,6 aluminiu.....nu am nici o problema de peste 2 ani...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    PITESTI
    Posts
    244
    Posts Thanks / Likes

    Default

    1,6? Pai nu ziceau ca duce doar una de 1,2? Ar fii cool si m-as gandi si eu la una, daca ar tine. Am un 1,4 dar nu stiu daca e din Fe sau Al.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @barghy
    eu am sursa de 350, cu placa sunety, tv tuner, ss2,video,retea lan.........alea,alea,2 coolere de sistem,1 video,1 placa baza,1 ss2...........si cu toate astea mi-a rupt h-h-u de 2 ori...dand-o de bloc.......(rotitele care la a mea sunt din plastic... )...noroc ca am garantie 2 ani..............
    problema nu cred ca ar fi forta de rotatie (sau sursa de alimentare), ci rezistenta la vant a angrenajelor.................
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Calare pe satelit...
    Posts
    275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau ai uitat sa setezi limitele E-V?

    Aurel

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @satdan:nu stiu daca e din Fe sau Al.
    ai un magnet?
    noroc,nirolf

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @anetea
    daca te referi la limitele din soft erau setate, dar chiar asta a fost problema...........o comanda 'eronata' trimisa monturii h-h de calc.........
    limita estica la mine este astra....
    daca te referi la cea de pe h-h,'fizica': era sigilata montura(vezi:garantie),............
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @daniel1978
    am montura h-h si cu actuator. la antena ta de 1.2m poti sa-ti montezi linistit una h-h care este mult mai precisa, silentioasa si flexibila(nu este limitata deschiderea in functie de montura polara.........)
    eu am un h-h sm3d12 care ar invarti o antena de 1.4m dupa carte, dar care cred ca duce 1.6m linistit(pt.posesor)........
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  12. #12
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania, campia sudului
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default am nevoie de un sfat...

    Paste fercit!
    Am nevoie de niste sfaturi cu privire la investirea in antena mobila.Am Antena de 1,25 metri Fe Offset (montura fixa) cu lnb Strong 0,4 db + Skystar2 v2.6c si lungimea cablului dela antena pina la calculatorul e de 20 metri (cea mai buna de calitate a cablului)!Semnalul e foarte buna.Am folosit pina acum Astra 19,2 Est,Hotbird 13 Est si Eutelsat 16 Est dar vreau mai multi sateliti.
    Am gasit pe site-ul Elstar - pozitioner SRT V50 - DiseqC 1.2
    si pe site-ul Prosat -- Digibox SRT si spune-mi care merita una dintre ele?
    Am nevoie de mai multe informatii si ce imi mai trebuie in afara de pozitioner si actuator de 12"!
    Sunt incepator si de aceea am apelat la ajutorul vostru.
    Id-ul meu de pe yahoo messenger: tudordaniels
    Va doresc mult succes in viata,

    Hristos a inviat!
    3 Tv LCD Samsung 82 cm + cablutv locala; DigiTv x 2

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca tot a fost vorba de rotitele de plastic de la H-H... Eu nu am deschis inca montura sa vad ce este inauntru,dar ma intreb daca nu se pot confectiona din metal si inlocui. HRISTOS A INVIAT!
    I am another brick in the human wall!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    MACONDO 45.3N- 25.5E
    Posts
    249
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Mircea,
    Orice angrenaj are o portiune care la o manipulare gresita trebuie sa cedeze pentru ca efectele dezastrului sa fie cat mai mici.
    Daca fabricantul le-a facut din plastic, merge numai teflon sau textolit.
    Daca faci din Fe sau Al cedeaza undeva unde paguba e maxima sau iremediabila.
    danjoedesinaia
    SS2`s of the World, Unite !
    "Raise your glass to the hard working people,
    Lets drink to the uncounted heads.
    Lets think of the wavering millions,
    Who need leaders but get gamblers instead."

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. sfat
    By sebi1791 in forum DREAMBOX
    Replies: 7
    Last Post: 16th October 2006, 16:25
  2. SFAT
    By geosan in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 5th December 2005, 14:04
  3. am nevoie de un sfat
    By edipetrut01348 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 8th September 2005, 10:24
  4. UN SFAT!?!?
    By arhanghelxxl in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 17th June 2005, 16:52

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top