Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jun 2003
  Posts
  2,652
  Posts Thanks / Likes

  Default PRM TV, in direct de pe malul lacului Mogosoaia

  PRM TV, in direct de pe malul lacului Mogosoaia

  Vadim vrea mai multa vizibilitate la TV

  Planurile presedintelui Partidului Romania Mare, Corneliu Vadim Tudor, de a avea la dispozitie propria televiziune sint la un pas de a fi puse in practica. Postul datorita caruia Vadim ar putea beneficia de mai mult spatiu pe sticla este Cosmos TV. Patronul televiziunii este fiul senatorului PRM de Ilfov, Dan Claudiu Tanasescu, fost primar in Mogosoaia si veche cunostinta a lui C.V. Tudor.

  Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a acordat, in prima jumatate a acestei luni, licente de emisie televiziunii Cosmos TV si postului de radio Cosmos FM, care apartin unui apropiat al Partidului Romania Mare.
  Ambele posturi sint patronate de SC Unicorn Productions SRL, firma al carei asociat principal este Ciprian Claudiu Tanasescu. Acesta detine 60a din actiuni, restul de 40a fiind in proprietatea sotiei sale, Mihaela. Surse confidentiale apreciaza intreaga investitie la 700.000 de euro, pe grila propusa CNA fiind trecute 38 de titluri de emisiuni.

  Firma Unicorn Productions are sediul in comuna Mogosoaia, la aceeasi adresa cu a lui Dan Claudiu Tanasescu, senator si presedinte al filialei Ilfov a PRM: str. Plantelor nr. 3.

  Patronul Cosmos TV, Ciprian Tanasescu (39 de ani), este viceprimar al comunei Mogosoaia. Datele de la Registrul Comertului releva ca Unicorn Productions a avut, in 2003, o cifra de afaceri de 20 de milioane de lei. Bilantul pe 2004 nu a fost inca depus. Impreuna cu tatal sau, Ciprian este asociat si la o alta firma care se ocupa cu asistenta medicala ambulatorie. Aceasta are o cifra de afaceri mai mare, peste 5 miliarde de lei in 2003.

  Cum a ajuns familia Tanasescu in PRM

  Dan Claudiu Tanasescu (66 de ani) a fost primar in Mogosoaia inca din 1996. In 1997, el a devenit membru fondator al Fundatiei Arena, alaturi de Ion Iliescu, Adrian Nastase, George Tarnea, Constantin “Bebe” Ivanovici, Emanuel Valeriu si Ovidiu Musetescu. Initial membru PDSR, a demisionat in 2003, cind a trecut la PRM, cu tot cu o parte din organizatia locala, si a devenit presedinte al filialei Ilfov. Desi a fost ales pentru a treia oara la primarie, Tanasescu a candidat si a fost ales pe listele PRM de la Senat, asa ca a renuntat la functia de primar.

  Tanasestii, presa si C.V. Tudor

  Desi nu reiese din declaratia de avere de la Senat, Dan Claudiu Tanasescu este actionar la TV Sport. La infiintarea postului, el era director general si a fost moderatorul emisiunii “Cronica microbistilor”. Ulterior a mai avut o emisiune si la Realitatea TV, pina cind CNA a instiintat postul ca exista incompatibilitate intre functia sa de primar si pozitia de realizator.

  Prima intilnire dintre Tanasescu si C.V. Tudor s-a produs in anii Ô80, cind amindoi scriau la “Saptamina”. Fiul fostului primar din Mogosoaia este si colaborator la ziarul “Tricolorul”, unde C.V. Tudor este redactor-sef.
  Dan Claudiu Tanasescu a fost implicat si intr-un alt proiect de televiziune al PRM. Apropiat al lui Aristide Buhoiu, el a avut o legatura cu Universal TV, televiziune care nu a mai apucat sa emita.

  Copyright © 1996-2005 Evenimentul Zilei Online

 2. #2
  Banned
  RDI - Board Banned Avatar

  Join Date
  Apr 2003
  Posts
  28
  Posts Thanks / Likes

  Default

  De managementul Cosmos TV se va ocupa Silviu Prigoana (ex RealitateaTV , actual EtnoTV , Taraf TV si actionar TV Sport) .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. I am looking for UPC DIRECT
  By darko88 in forum RDI - English
  Replies: 0
  Last Post: 29th December 2005, 02:13
 2. UPC DIRECT
  By MARCO POLO in forum RDI - English
  Replies: 1
  Last Post: 30th November 2005, 12:53
 3. WWE Raw in direct!?
  By satelescu in forum News
  Replies: 3
  Last Post: 15th November 2005, 22:26
 4. DIRECT TV
  By JOhNY_DJ in forum News
  Replies: 6
  Last Post: 17th March 2005, 14:56

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top