Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default Dodi and Friends please help me to resolve my problem


    Yesterday i installed one 180CM dish for receiving insat2E.I try almost 3 hours and not able to get the signal.Please can you advice me how i can tune and get the signal. I am using starsat-1500MK super receiver

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2003
    Location
    United Arab Emirates
    Posts
    604
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dodi and Friends please help me to resolve my problem

    Quote Originally Posted by valiyana
    Yesterday i installed one 180CM dish for receiving insat2E.I try almost 3 hours and not able to get the signal.Please can you advice me how i can tune and get the signal. I am using starsat-1500MK super receiver
    friend try fec 3643 v 19531 and put single lnb not single salution . in singal lnb y can get strong and easy signal.lets see what other friends give opinion.

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    21.95° N 97.06° E
    Posts
    6,263
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Dodi and Friends please help me to resolve my problem

    Quote Originally Posted by valiyana
    Yesterday i installed one 180CM dish for receiving insat2E.I try almost 3 hours and not able to get the signal.Please can you advice me how i can tune and get the signal. I am using starsat-1500MK super receiver
    Dear valiyana, if u difficult to find Insat 2E first u must change direction to ST 1 88 E.Bco. ST 1 satellite has very strong signal and easy to find out.U must use this Freq: 3632 V 26666.
    When u get ST 1 signal n then move ur direction to west just a little and then u will easily to find what u want.Also u can use 4005 V 27000 Freq: on Insat 2E.

    Hope this will help.
    " 李俊明 Born To Help People "

    DM 500s , Pacific 3600 CI , Humax F2 Finder , Angel Box , My Dream Machine , Tatasky , KAON , Topfield 3030 , Yuri YR1Dap , Dynasat 7100 , F1 , Plus and II , Metabox II , 10 , Viva Vs 9000 , SkyBox II , X-Sat 430 , 420 , Bolt N2 , NewB , New Shine Ns 3000 , Victory V 889 , F1 Newshine , New Star , Innovia 3088 CA , Atom 7000 , PBI , Prosat , Dstv 3Q76 , GA 88a , Tatasky , Big Tv , Airtel .



  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default


    is it easy to tune here in saudi arabia the ST1 please advice me , while i am tuning which setting i have to do for receiver

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Dodi please help me regarding Starsat 1500D super model
    By valiyana in forum RDI - English
    Replies: 6
    Last Post: 21st June 2006, 17:51
  2. Replies: 3
    Last Post: 11th March 2006, 12:07
  3. dodi u really rape2 my receiver?
    By ajnaabi in forum RDI - English
    Replies: 10
    Last Post: 11th January 2006, 20:50
  4. cant resolve hostname ?
    By cosmin_ in forum DREAMBOX
    Replies: 15
    Last Post: 5th January 2006, 20:43
  5. Replies: 3
    Last Post: 5th July 2005, 13:14

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top