Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bistrita
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default Hustler in ce pachet este pe SIRIUS, PLS????????

    Ce frecventa si ce pachet?
    Stie careva?
    PLS
    merge cu chei?
    in ce sistem e codat
    am auzit ca e crypto.
    astept
    Vreau sa stiu tot ce apare despre Echolite 790

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Arad
    Posts
    22
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutari la toti !
    @ iceburn, Hustler TV Europe si Blue Hustler Europe sunt pe 5 grd. Est Sirius2/3 , 12111 , H , 27500 in pac. Arqiva, cf. infoSATELIT nr. 2.
    Cand muti pe post iti va cere un cod (pe SRT 6355 asa e). Codul este 0000.Succes

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    4,738
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am ales solutia protectiei canalelor(62E_30W...), impotriva accesului accidental/voit al copiilor la programele XX.Chestia e valabila in orice lista de canale editata/publicata de mine, si pe orice satelit ce contine canale XX

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bistrita
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc pt informatii
    ati fost de ajutor
    MULTAM
    TUTUROR
    Vreau sa stiu tot ce apare despre Echolite 790

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Bistrita
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default THANX A LOT

    THANX TEACHER
    ESTI SARITOR
    MULTAM
    Vreau sa stiu tot ce apare despre Echolite 790

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum se face ca:

    1. am mutat antena pe sirius 2/3 (MAXTV este martor)
    2. am scanat 12111 cu 27500
    3. si nimic. am gasit canale, am semnal 60% pe skystar2 dar...nimic nu exista nici un husler tv (ma rog, nu vad io ).


    care e faza

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aklik
    cum se face ca:

    ...nimic nu exista nici un husler tv (ma rog, nu vad io ).


    care e faza
    Private Gold si Blue
    Daca nu , update la transponderi si incearca sa le cauti dupa sistemul de criptare .

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default



    erau trecute ca pb si pg! mai merg astea ca asta cica ok decript. da e bezna

  9. #9
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by aklik


    erau trecute ca pb si pg! mai merg astea ca asta cica ok decript. da e bezna
    PG - merge ( ora 6:00 ) ; PB are program numai saera ( cam slabut ) dar are un baner .Verifica softcam.key si td_evocam ( parca ! )

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pai este cheia acolo dar.....nu merge nici cu vplug nici cu s2emu

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am verificat acum si vplug zice ceva de genul:

    Cryptoworks - CAID: 0D00
    ecm-len = 46
    ProviderID = 20
    Your softcam.key file has not this key: W 0D0020 06 XXXX;

    asta inseamna ca imi lipseste keya?

  12. #12
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by smv167
    Quote Originally Posted by aklik


    erau trecute ca pb si pg! mai merg astea ca asta cica ok decript. da e bezna
    PG - merge ( ora 6:00 ) ; PB are program numai saera ( cam slabut ) dar are un baner .Verifica softcam.key si td_evocam ( parca ! )
    da eu am td_evocam din s2emu 1.24 si softcam la zi si se vede PG si PB

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pachetul respectiv (Kingston inmedia) se vad: B4U, Global2, PB, PG, ESPN Europe, Romantica1 si 2, ST.

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    clar nu am eu keya buna!

    o sa o mai caut!

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    503
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu poate nimeni posta keya pentru Kingston inmedia ca pe key aici nu e buna si nu stiu unde sa uo mai caut

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. nu gasesc Hustler pe Sirius
    By citizenlucas in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 10th July 2006, 05:21
  2. hustler tv
    By dmarian in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 7th July 2006, 17:08
  3. hustler,romantica,channel6,b4u movies on sirius
    By emco83 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 19th May 2006, 22:55
  4. un nou pachet romanesc pe sirius
    By boy2good in forum RDI - Satelit
    Replies: 83
    Last Post: 23rd March 2006, 09:33
  5. Exclusiv la FOCUS: HUSTLER [email protected] HUSTLER TV
    By rpintea in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 24
    Last Post: 18th November 2005, 19:10

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top