Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: AR600

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Jeddah, Saudi Arabia
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default AR600


    Recently I purchased AR600 and watching world cup via SRG. I have couple of questions, please help me with that.

    1. I have seen people posting keys such as 8D 8E 75 AA 1C 09 68 11 74 6E 65 A1 FF 59 3B FE for TPS. How can I enter this key into AR600?

    2. Can I watch Cartoon Network with my AR600?

    Please help.

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    kenya
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default

    checkout www.mytekdata.com/temp.htm
    I have ar 500+ ...it didnt work for me and I'm still trying
    Tell me if it works ...good luck
    maybe i'll buy ar 600 if ti works so please let me know if it does

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Africa-Kenya-Nbi
    Posts
    3,108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by doso
    checkout www.mytekdata.com/temp.htm
    I have ar 500+ ...it didnt work for me and I'm still trying
    Tell me if it works ...good luck
    maybe i'll buy ar 600 if ti works so please let me know if it does
    what did you want to get from the ar500? in kenya you dont get tps channels, and if you do then let me know. if you want to know about the ar 600 and ar 1000, in kenya consult the nairobi agent, for address send pm ( personal message) am sure you ll get help

    @ varnam someone getting tps channels should be able to help you, and am sure they ll give you their experince
    Dstv HD PVR

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Jeddah, Saudi Arabia
    Posts
    3
    Posts Thanks / Likes

    Default AR600

    Thanks Doso, I will let you if I succeed.

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    anywhere
    Posts
    57
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: AR600


    Quote Originally Posted by Varnam
    Recently I purchased AR600 and watching world cup via SRG. I have couple of questions, please help me with that.

    1. I have seen people posting keys such as 8D 8E 75 AA 1C 09 68 11 74 6E 65 A1 FF 59 3B FE for TPS. How can I enter this key into AR600?

    2. Can I watch Cartoon Network with my AR600?

    Please help.
    1. Open Code Edit --> Go to Viaccess 2 --> Select #28 Viasat --> Change Provider ID into 123456 --> then change the keys

    2. You can't watch Cartoon Network
    work to learn but dont work to earn....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AR600 software update required
    By theks in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 26th June 2006, 03:14
  2. arisat ar600
    By mahvareh_ali in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 31st May 2006, 17:40
  3. ARISAT AR600 FTA - GOOD FOR S*BC
    By cogil in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 15th March 2006, 13:29
  4. Arsat AR600 Not booting
    By cogil in forum RDI - English
    Replies: 4
    Last Post: 11th March 2006, 13:27
  5. Alfagold AD 7300+ and ARisat ar600
    By cogil in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 11th March 2006, 13:08

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top