Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Cine ma poate ajuta si lamuri ?

    Pe anumiti sateliti am semnal dar nu pot sa deschid nici un canal desi canalele sunt FTA.De exemplu pe Hispasat 1BCD am semnal bun pe majotitatea canaleor FTA dar nu port sa vizualizez niciunul.Am instalat AltDvb PowerInstal si SS2 2.3 ,antena 1,5 m Al si DiseQ 1.2 . Cine imi poate spune unde gresesc si ce trebuie sa fac.

    Multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Imi poti spune ce filter grafic folosesti? Ai incercat si alti sateliti si filtri?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am incercat sa ma joc din setarile pentru filtre si graf dar tot negru e . De unde pot sa-mi mai iau mai multe garf-uri?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca imi spui adresa ta de mail iti trimit altDVB-ul meu deja setat.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  5. #5
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce codecuri ai instalate, man?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce stiu sa va spun ca am instalat Alt Dvb Powerinstal postat de un nene turc Ozmenramazan,atat si am incercat sa instalalez pe S2emu1.24 care era initial S2emu1.26 pentru a incerca sa deschid EASY-urile de pe Astra(am citit pe un post ca ar merge cu S2emu1.26 ) dar tot nimic.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @abrash43 adresa mea de mail este [email protected]

    Multumesc

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Cine ma poate ajuta si lamuri ?

    Quote Originally Posted by don Pedro
    Pe anumiti sateliti am semnal dar nu pot sa deschid nici un canal desi canalele sunt FTA.De exemplu pe Hispasat 1BCD am semnal bun pe majotitatea canaleor FTA dar nu port sa vizualizez niciunul.Am instalat AltDvb PowerInstal si SS2 2.3 ,antena 1,5 m Al si DiseQ 1.2 . Cine imi poate spune unde gresesc si ce trebuie sa fac.

    Multumesc
    De unde sti ca esti pe Hispasat? Reglarea unei antene ca sa prinda Hispa nu e chiar usoara deci banuiesc ca ti-a reglat-o altcineva. Eu iti propun sa treci pe Hotbird (dar sa fi sigur ca esti pe Hotbird) sa scanezi programele mai intai (asa te asiguri ca e pe Hotbird) si dupa aceea spune daca iti intra vreun program free.
    Teacher

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    abrash43 trimitemi si mie prog dvb-ul tau gata setat te rog mult...sau altcineva care are totul setat ....adresa mea de mail este: [email protected]
    Danke

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @florinbss2 Intradevar nu am confirmarea ca sunt pe Hispasat.Am pozitionat pe un canal FTA care apare pe Hispasat si care emite regional si am oprit antena cand am avut semnal optim.Nu sunt sigur ca sunt pe Hispasat ,banuiesc,problema e ca nu merge nimic. Sunt incepator si m-ar bucura orice canal nou pa care l-as putea prinde.In final acesta a fost si scopul motarii antenei- cat mai multe canale TV si daca se poate si codate.Antena mi-a fost instalata de cineva care se pricepe.Mi-a memorat Astra 1-6 si Hotbird si atat. In dorinta de a avea mai multe canale si diversificate as dori sa receptionez si alte TV de pe alti sateliti dar nu ma prea descurc si de asta cer informati la cei care sunt dispusi sa le dea.

    Multumesc

  11. #11
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai daca vezi canale pe alti satelitzi, inseamna ca nu filtrele grafice sint de vina. In plus, de ce tocmai hispasat? Ca sint o gramada de alti sateliti in drum. Ia-ti o lista de canale cu mai multi sateliti inclusi, fixeaza-te pe cite un canal mai puternic (uneori stii care-s alea de pe lyngsat, urmarind zona de acoperire, aleori, stiu si eu? intuitzia ) si mergi incet cu pozitionerul pina intra ceva semnal.

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa am procedat, nu vreau neaparat Hispasat dupa cum am mai scris mai sus vreau canale diversificate si mai aproape de pot pricepe si eu .Pe Astra si Hotbird sunt intradevar multe ,dar sunt destule arabesti ,turcesti, test, asa zis erotice, reclame ,etc, care dupa mine sunt de umplutura. Inafara de nemti ,ceva francezi, polonezi,sloveni , si 2 unguresti nu ai ce vedea(in lipasa celor codate).Am ales Hispasatul deoarece imi arata ca sunt mai mullte canale FTA ,decat pe alti sateliti.Daca imi poate indica cineva un satelit cu canale FTA CARE SE SI RECEPTIONEAZA ii sunt recunoscator.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Fantomas
    abrash43 trimitemi si mie prog dvb-ul tau gata setat te rog mult...sau altcineva care are totul setat ....adresa mea de mail este: [email protected]
    Danke
    Chiar daca iti trimite cineva AltDVB sau Prog DVB cu totul setat tie s-ar putea sa nu-ti mearga. Asta pentru ca filtrele grafice se instaleaza pe fiecare calculator si in diferite locatii. Asa ca un graf care merge pe un calculator poate sa nu mearga pe alt calculator pt ca filtrul trecut in graf-ul original nu corespunde ca locatie (sau chiar nu este instalat) in celalat calculator.
    Teacher

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Fantomas - din pacate eu nu folosesc ProgDVB ci AltDVB. Daca il vrei da-mi un PM.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut abrash43,
    Astept cu nerabdare mail-ul tau cu AltDvB-ul setat corespunzator.Sper ca nu ai uitat.

    Multumesc

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cine ma poate ajuta
    By vdiaro in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 21st October 2006, 20:25
  2. Cine ma poate ajuta?
    By Alex R in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 18th October 2006, 08:27
  3. A01 mosc cine ma poate ajuta?
    By Ceausescu in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 10th September 2006, 22:27
  4. Cine ma poate ajuta ?
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 20th September 2005, 23:05

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top