Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default Lumina pe Hotbird 1-7 pentru T*S si M****vision

    Probabil ca stiti, dar nu am vazut nici un topic cu anuntul, ca de sambata pe Hotbird 1-7 13 grd. merg fara probleme toate TPS-urile, Multivisionul, si o gramada de posturi frantuzesti,in total vreo 40-50 de toate. Sunt incepator in bransa si e prima data cand prind un flux asa de mare de decodari si m-am bucurat enorm (scuzati-mi exaltarea).Sper sa o tin tot asa, si baietii cu cheitele sa ne mareasca zona de receptie.

  2. #2

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mdea...la mine nu merg...

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    aaaa. ba da gata merje si la mine o trebui sa unblu la yankse
    scuzoaiele mele

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge bine cu VPlug 0.8.8, cu mici intreruperi de cateva secunde la fiecare jumatate de ora.

  6. #6
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum naiba? Aseara la mine mergea doar TPS urile, insa trebuia sa-i dau mereu read keys la s2emu... Cum ati facut?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa cum am scris mai sus, folosesc un Vplug 0.8.8 vechi de o luna, softcamul la fel de vechi (am fost in concediu 3 saptamani) si nu am mai facut nimic la el.
    Intre 1 si 3.7 a mers la liber ca la toata lumea, iar de pe 3 pana azi (chiar acum vad un film pe Multi) merge incontinuu, cu mici intreruperi de cateva secunde la schimbarea AES. In file-ul v_get_key.ini, site-ul de pe care actualizeaza AES este: http://upload.unisatellite.free.fr/aes/

  8. #8
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ahaa! Bafta voua!
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Lumina in D+?
    By edygsm in forum RDI - Satelit
    Replies: 26
    Last Post: 19th September 2006, 06:31
  2. Ajutor lumina pentru dreambox 7020-s
    By edygsm in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 29th April 2006, 19:55
  3. Replies: 2
    Last Post: 28th April 2006, 21:27
  4. Replies: 18
    Last Post: 25th June 2004, 05:50

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top