Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS Patch pt 6155/6355

    http://www.croteam-sat.org/aploud/in...rectory=STRONG RECEIVERS&
    dupa o ora de lucru am reusit sa fac patchul. enjoy it.
    (urt de 6155 e mai nou si diferit de cel de pe site-ul asta TMF merge cu el)
    astept pareri.

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thank's, @energyps2

    Bagat > testat > ok toate (TPS/Multivision, Polsat, Cyfra, Sky, D+, Olandezi, etc.)!

    P.S. Nu am verificat inca Cabo dar cred ca e ok si acolo, la 30'E.
    Am bagat numai patchul tau, fara .urt (eu raman in continuare cu primul .urt)

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...lamuriti-ma si pe mine, ce este 6x55.urt, si care ar fi ordinea in care trebuie bagate cele 3 fisiere in STR 6355 cu patch-ul din 12 febr.2005 .(patch, 6x55.urt, si keys)

    Multumesc.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok! ordinea am gasit-o, dar ce este 6x55.urt este cazul sa-l bag si pe el?

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vatanasiu, .urt este o aplicatie fara de care nu functioneaza patch-ul
    Nu stiu o definitie exacta a acestei aplicatii...

    Problema mare e pe CABO
    Se deschid canalele, se poate vizona aproximativ 3-5 minute si apoi se blocheaza receiverul
    Doar scos din priza se mai poate rezolva ulterior...
    Partea si mai ciudata e ca atunci cand stau Fashion sau Sport nu se mai blocheaza in rest, pe orice transponder se sta, receiverul se va bloca dupa x minute

    Poate cineva sa mai confirme problema asta?

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Location
    Romania
    Posts
    114
    Posts Thanks / Likes

    Default Belea

    Ciao,

    Confirm si eu ce s-a spus cu precizarea ca pe Strong 6355 al meu inainte de a baga patch pentru TPS am vazut ca se blocheaza pe Cabo in maxim 1 minut(ex Playboy si Sport Tv).Si dupa ce am pus patch am vazut aceeasi problema numai ca dupa ce il scoti din priza si il aprinzi este la fel.Practic nu mai poti vedea acolo ceva.Un amic cu Strong 6125 mi-a zis ca este la fel si el nu are inca patch cu TPS.Cred ca este un gen de atac pe Nagra ca am o incercare si pe Polsat insa s-a rezolvat.Si inca ceva urt la 6355 nu face Au pe Polsat.

    Scarface2

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Este o precizare foarte importanta... eu am verificat CABO numai dupa ce am bagat patchul cu TPS...
    Mda, atunci e si mai nasoala treaba poate totusi se va rezolva

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DA ! Confirm si eu, la fel pe Cabo (asa facea si cu patch-ul din 10 febr.), problema care e si mai nasoala la mine, pe 6355, este ca nu mai memoreaza pozitia la sateliti! Se duce pe centru ( Arabsat), dar cand dau sa revina pe Hispasat, sau pe oricare altul,...pauza! Cum revin la patch-ul anterior

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Simplu!
    Bagi numai fisierul patch (anterior) deci fara urt si key... astea pot ramane in continuare

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok, merci!

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...l-am pus pe cel din 8 febr. ,si comuta pe toti satelitii ok! Puteti confirma aceasta problema la patch-ul nou (TPS) ?

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ....vad ca problema cu mutatul pe sateliti persista! Stie cineva de ce?
    Ex.: Sunt pe Thor, orice alt satelit dau, spune ca antena se misca, dar de fapt ramane tot pe Thor.Se misca doar daca-i dau "center" si se duce pe Arabsat, si acolo ramane!

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vreau sa va spun ca dat fiind cel care am facut patchul (nu si urt) am schimbat 176 de bytes care nu au nici o legatura cu diseq sau alte chestii.
    TV Cabo a mers ieri noapte ok si azi dimineatza a inceput blocarea si de atunci tot asa deci nu are legatura cu patchul. Autoupdate se face pe polsat dar se pare ca doar pe unele canale de pe polsat?!?

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe POLSAT face autoupdate in cel mai scurt timp pe Animal Planet.

  15. #15
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,145
    Posts Thanks / Likes

    Default

    patchul deschide OLANDEZII din SECA 2 sau doar ce este ****** 1

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Patch 6155 - Premiere ????? OK ??
    By nikos in forum SD Receivers
    Replies: 12
    Last Post: 19th August 2006, 06:16
  2. Replies: 3
    Last Post: 14th July 2006, 23:34
  3. Patch 6155 reusit
    By energyps2 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 19th December 2004, 01:55
  4. Strong 6155 - Patch
    By damage_inc in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 10th October 2004, 14:02

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top