Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default cine stie cum se face?

    am un skymaster dxl 9200 la care as vrea sa risc si sa-i pun firm de strong.Problema e ca asta are fisiere BIN iar strongul stb.CE E DE FACUT?[are proc ibm power pc tuner sharp .Softul original e cu bin .Lam cerut de la producator si l-au trimis cu tot cu down manager dar cum am spus alt soft nu primeste decat ce da skymaster care nu are patch bine-nteles]Astept sugestii de la profesori
    GOD knows me against the world

  2. #2
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce vrei tu sa faci tu se poate realiza doar cu JTAG-ul.Ai nevoie de flash dump de strong 6XX5 (nu imi mai aduc aminte bine care model de strong se potriveste cu care model de skymaster) pe care sa-l scrii pe skymaster-ul tau.Prin metoda obisnuita cu cablu null modem pe serial nu se poate realiza aceasta operatiune.

  3. #3
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: cine stie cum se face?

    Quote Originally Posted by isaictudor
    am un skymaster dxl 9200 la care as vrea sa risc si sa-i pun firm de strong.Problema e ca asta are fisiere BIN iar strongul stb.CE E DE FACUT?[are proc ibm power pc tuner sharp .Softul original e cu bin .Lam cerut de la producator si l-au trimis cu tot cu down manager dar cum am spus alt soft nu primeste decat ce da skymaster care nu are patch bine-nteles]Astept sugestii de la profesori
    Procesorul strong STI 5518 ( 41xx / 61xx )
    Procesorul skymaster PPC405
    Ce te face sa crezi ca ambele pot rula acelasi cod masina ?
    Daca vrei sa risti cauta softuri de STB cu acelasi tip de procesor .

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intradevar nu poti pune patch de strong pe skymaster dxl 9200 pt ca este construit pe o platforma diferita decat cea a Strong-ului.Initial am crezut ca stii sigur ca accepta patch-ul de strong.Singurul model de skymaster care accepta patch de Strong 6125 este SKYMASTER DX 22

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    HELL or something like that
    Posts
    193
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cine o cauta cu lumanarea... Nu inteleg de ce vrei sa-i pui soft de Strong?!? Crezi ca vezi mai multe cu softul de Strong? Te inseli. Daca nu esti multumit de el mai bine fa-i un bine unuia si da-l si ia alt receiver. Daca vrei sa-i scimbi neaparat softul de dragul experientei macar cauta in pagina cu compatibilitati si nu face tampenii ca daca ii pui Jtag si mai si reusesti sa-l scrii cu ceva gresit nu stiu cine se oboseste sa-l mai faca la loc. Mai ales ca nu merita.
    Incepator cu vechime

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cui draq sa-l vand ca-l dau cu flori
    GOD knows me against the world

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cine stie?
    By gelu_dh in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 20th October 2006, 07:43
  2. Cine stie ????? Cine stie ???
    By nikos in forum SD Receivers
    Replies: 14
    Last Post: 2nd October 2006, 00:14
  3. cine stie cum se face?
    By isaictudor in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 21st August 2006, 04:41
  4. Stie cineva daca se poate face ceva cu Skymaster Dx 22 Fta ?
    By soporan_emil in forum RDI - Satelit
    Replies: 10
    Last Post: 29th January 2006, 20:13
  5. Stie cineva ce se poate face cu cardurile,receiverele SkyUK
    By soporan_emil in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 4th August 2005, 03:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top