Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Cr*pto

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default Cr*pto

    Cine stie exact ce se poate vedea(cu Kaon) in sistemul Cr*pto,ce anume si pe ce sateliti?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    236
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tot ce scrie in softcam.key mai putin dmc-pe 15w

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da pe un kaon de la focus sat ce se poate vedea cu cartela de la ei,in afara de cele romanesti?
    Bety

  4. #4
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by FloKML
    Da pe un kaon de la focus sat ce se poate vedea cu cartela de la ei,in afara de cele romanesti?
    Doar FTA.Exista si un patch pt modelul asta de receiver dar daca il pui nu mai merge cartela de Focus pe el.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    375
    Posts Thanks / Likes

    Default Cr*pto

    Deci de pe Sirius merge pahetul cu Romantica. De pe Hot birt merg creo 3 canale. Apoi de Astra merge pachetul cehesc? De pe Eutelsat merge ceva?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Navodari
    Posts
    296
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar FTA.Exista si un patch pt modelul asta de receiver dar daca il pui nu mai merge cartela de Focus pe el.[/quote]
    Si daca pun patch pe el ce pot vedea?Merge mai bine ca SS2 sau aceeasi treaba?
    Bety

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top