Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: Echolite 790

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Posts Thanks / Likes

    Default Echolite 790

    Cu motor H-H Strong dm 2100,nu memoreaza mai mult de 5 sateliti si e cu softul original.Care sa fie oare cauza?Echolite 790.
    Am memorat ASTRA 19.2, W2 ,Hotbird,Sirius ,Intelsat 1002,si cand am trecut la Amos.......a uitat Astra.
    Offset 1,15m+0,2 THB+h-h SRT DM 2100+Strong SRT 6126=68.5E-30W

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    HELL or something like that
    Posts Thanks / Likes


    Vezi ca sunt mai multe modele de receivere care au probleme la memorareab in acelasi timp a Intelsat1002 si Astra. Pune-i softul 1.93 ca merita si mie asta nu mi-a facut probleme cu montura H-H Strong.
    Incepator cu vechime



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Echolite 2.43?
    By twetty in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 16th October 2006, 16:29
  2. echolite 790
    By ionel62 in forum SD Receivers
    Replies: 0
    Last Post: 22nd September 2006, 05:25
  3. Echolite
    By Alexs2912 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 23rd August 2006, 09:24
    By liviusky in forum SD Receivers
    Replies: 7
    Last Post: 24th June 2006, 03:10
  5. Echolite 790 Help...
    By twetty in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 4th April 2006, 08:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top