Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS rezolvat pe Humax 5400

    S-a rezolvat TPS ptr Humax "emuonly.hdf" are 134 Kb sura:http://sat-key.org/.Salut.

  2. #2
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal ...

    Stie cineva de ce se blocheaza Humaxul mai nou cand muti pe un canal din CABO hispasat ... ? Numai de la butonul spate poate fi repornit.

  3. #3
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS Humax

    @ Ovex Sal...
    Rezolvarea TPS de ieri a fost scoasa mai mult ptr a arata cit de repede s-au miscat "baietii" la atacul TPS-ului si ea implica si niste neajunsuri adica daca in prealabil nu ai avut setat pe Card-Emu in Config te prindea dupa patch in imposibilitatea de a mai face modificari in Config (rec blocindu-se)
    S-a si spus in multe locuri ca e o rezolvare doar de moment.si iata ca azi noapte a aparut si rezolvarea finala care merge 100% si elimina inconvenientul de mai sus.Gasit fisierul in multe locuri sub denumirea de "toh3[1].3-hot3.2-tps-fix-by-niki" si are tot 134Kb dupa dezarhivare.
    Testat de mine azi noapte si e OK 100%.Pot trimite pe mail daca nu-l gasesti ceea ce ma cam indoiesc avind in vedere experienta ta.Salut.

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @strongman1960

    Sal ...

    L-am pus ala cu fixu lu TPS de la fecioru' ala niki, dar tot se blocheaza CABO ... Dumezahi si dunecati ... Sa mai bag inca odata key.bin? La config eu le pun deobicei pe CARD+EMU ... Adevarul ca nu bag niciodata PMCT table ... ca la mine merg toate si fara tabla aia ...

    Ma mai joc pe el ... Sa vedem ...

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Baga-i ToH3[1].3-HoT3.2-TPS-Fix de aici: http://www.skulltulas-burning-moscbo...847f5399113a50
    si merge brici!

  6. #6
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    piiiii bloc
    Posts
    1,361
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ovex
    @strongman1960

    Sal ...

    L-am pus ala cu fixu lu TPS de la fecioru' ala niki, dar tot se blocheaza CABO ... Dumezahi si dunecati ... Sa mai bag inca odata key.bin? La config eu le pun deobicei pe CARD+EMU ... Adevarul ca nu bag niciodata PMCT table ... ca la mine merg toate si fara tabla aia ...

    Ma mai joc pe el ... Sa vedem ...
    si asha a albit ovex
    sia facut singur de lucru cu humaxu

  7. #7
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ghettoman

    Fra eu nu am albit ... Or albit aia care nu ma gasesc cand vor sa dea de mine ... Dar astia pe aici au toti antene de 1.8 - 2.0 m, prime-focus, montate pe case si i-am invatat ca, atunci cand ninge, sa stea cu antenele pe Hispasat, pentru antidepuneri si la noi de asta-noapte ninjjjeee in draci ... Oricum sunt de vazut in momentul de fata o gramada pe Astra si Hotbird ... Eu oricum ma in calitatea programelor din CABO.

    Heeeeeeee Heeeeeeee

    Sanatate,

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    41
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine pe Humax 5400Z cu ultimul ToH(1).3-HoT3:2-TPS-Fixed.zip de aici l-am descarcat http://www.croteam-sat.org/aploud/in...d13fd158c24c4d merge totul adica D+(19 grade),CaboTv,Multivisionu-rile,Sky it (ce se mai vede),Polsat,Cyfra+.Specific ca nu mai am intreruperi pe Cabo Tv cu toate ca pina sa introduc acest ToH am avut aceasi probleme se tot intrerupea imaginea pe canalele portugheze sau braziliene( de pe 30gradeW).Acuma dupa instalarea acestui ToH am introdus keyle cu DSR 9500 EMU (adica iam dat WRITE au plecat spre humax apoi iam dat READ si mia aparut Not valid FW! ).Nu stiu de ce. Mentionez ca merg toate pachetele enumerate mai sus,cu toate ca am aceasta problema cind introduc keyle.Bafta

  9. #9
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    842
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [/quote]Baga-i ToH3[1].3-HoT3.2-TPS-Fix de aici: _ttp://www.skulltulas-burning-moscboard.bc-host.cc/wbb2/thread.php?threadid=29301&sid=5ca4bd7a389672716e84 7f5399113a50
    si merge brici!

    Intr-adevar merge tot mai putin TV Cabo unde se blocheaza dupa 2-3 min. si nu-l mai opresti decat de la butonul din spate.Dar este bun si asa fara TV Cabo

    Numai bine.
    Flavius.

  10. #10
    alo
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Am rezolvat CABO in felul urmator:
    - am pus ultimul HOT TPS fix peste TOH 3.3 HOT 3.2,
    - mi-am facut cu Downloader 2.8 un fisier key.bin in care, ulterior, in sectiunea de chei nagra am pus 2 provideri pentru Cabo, 4801 si 4901 cu aceleasi chei.
    Merge Cabo fara intreruperi de 4 ore.

    Cu stima,
    alo

  11. #11
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    5,154
    Posts Thanks / Likes

    Default Cabo Fix

    @alo
    Nu imi sta in fire sa intru in polemica dar sa stii ca nu te cred.Aceasta "solutie" am testat-o de azi dimineata si era cea mai simpla si prima de incercat dar nu a dat rezultate.Ca sa ma inclin in fata ta trimite-mi Key.bin tau pe mail [email protected] daca intradevar e asa.Salut.

  12. #12
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum din Cyfra+ s-or dus vreo 6 canale pe Humax 5400, mai precis CANAL + urile ...

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default !!

    Ehe io ma atasasem prea tare de humi, de acea lam vandut
    Acum recunosc,sunt mort fara receptoarele linux

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,510
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @gogi

    S-o rezolvat cu Cyfra+ pe Humax 5400 ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Max tv cu humax 5400
    By gigi-pe in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 12
    Last Post: 21st January 2006, 10:04
  2. DTH cu Humax 5400 ?
    By Minitechnikus in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 7
    Last Post: 12th August 2005, 21:28
  3. TPS Rezolvat pe Humax 5400
    By strongman1960 in forum SD Receivers
    Replies: 23
    Last Post: 21st March 2005, 12:07
  4. Humax 5400 Toh 3.4
    By Bumbu in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 20th February 2005, 23:49
  5. Max tv cu humax 5400
    By gigi-pe in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th January 1970, 16:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top