Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    P R I M E Mentor
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timişoara
    Posts
    893
    Posts Thanks / Likes

    Default TPS FRANCE -ecran negru

    La ora la care postez programele din pachetul TPS dispar unul cate unul.Cred ca au schimbat keyle.Confirma cineva?

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2003
    Location
    Brasov
    Posts
    3,254
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Au schimbat din nou sistemul de codare (cica ar fi trecut iar viacces1)
    Confirm ca nici cu SS2 nu se mai vede (deocamdata)
    Sa avem rabdare!

    RO (BV), 2.2M (Ku&C), 1.2M (Ku, HH), 95'E - 45'V, Deviser S-30 Sat Meter, Amiko X-Finder DVB-S/S2 & T/T2, LG DVB-S/S2 4K,
    Onkyo T-4711, Technics G-70, Grundig Satellit 500, Tecsun PL-660, Sangean ATS 909X, FM Yagi 5 el., TV Yagi ATX & Angel.

  3. #3
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    62
    Posts Thanks / Likes

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Location
    Germany, la doi pasi de Rhein
    Posts
    101
    Posts Thanks / Likes

    Default

    degeaba cu alt-dvb si cheile de acolo plus emunation tot ecran negru avem.

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,529
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se vede cu yankse 1.3.21 + softcam de azi !

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sau s2emu 1.12 modif de mine

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    37
    Posts Thanks / Likes

    Default

    bun asa energy ce si cum ai modificat?-)

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Never mind
    Posts
    449
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am comparat un matrix rev bin fara patch cu unul cu patch... am gasit dif 176 bytes care incepeau taman cu noua keye tps ... am cautat rutina in s2emu si cu un hexedit am modif cei 176 bytes am salvat si totul a mers ca uns.
    simplu si fara nevoie de cunostiintze foarte aprofundate in materie.
    (un fel de bytes patch)

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    United States of Europe
    Posts
    17,549
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by energyps2
    am comparat un matrix rev bin fara patch cu unul cu patch... am gasit dif 176 bytes care incepeau taman cu noua keye tps ... am cautat rutina in s2emu si cu un hexedit am modif cei 176 bytes am salvat si totul a mers ca uns.
    simplu si fara nevoie de cunostiintze foarte aprofundate in materie.
    (un fel de bytes patch)
    Felicitari, dar nu toata lumea are cunostinte in domeniu...
    Oricum, daca impartasim informatiile celorlalti nu avem nimic de pierdut, doar de castigat.
    Salut Prieteni!


  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    MAkaO
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TPS si Mul*****ion merg cu S2Emu ver 1.13. Verificat de mine azi noapte!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ecran negru de la 11900 in sus
    By rockybt18 in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 4th December 2007, 21:19
  2. Digital + ecran negru
    By optimus in forum Placi DVB
    Replies: 10
    Last Post: 25th January 2006, 19:56
  3. 1160 ecran negru !
    By dantruck in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 29th December 2005, 20:42
  4. ecran negru
    By K-storu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 12th August 2005, 21:10
  5. digitv.........ecran negru???????
    By catalinn in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 5th May 2005, 23:46

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top