Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Undeva in Muntii Alpi....
    Posts
    1,163
    Posts Thanks / Likes

    Default Am nevoie de sfaturi pentru o firma de CATV

    Ma gandeam sa pun in headendul de CATV de la mine de la firma receivere Echolite DSB 790, e buna alegerea? Merita ?

    Daca am o cartela de Conax de la un pachet codat in Conax poate face sharing catre alte Echolite DSB 790 pentru canale din acelasi pachet ?

    De exemplu pot folosi o singura cartela de la un pachet si 10 Echolite DSB 790 ca sa deschid 10 canale din acelasi pachet ?

    Toate cele bune!

    P.S.: De asemenea am nevoie de un specialist in CATV cu niste sfaturi si caruia sa ii pot pune mai multe intrebari .
    @Serpiko

    Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    popescu bogdan PE FACEBOOK
    Posts
    1,096
    Posts Thanks / Likes

    Default salut

    vezi ca am vazut ceva in noua revista info satelit
    era ceva legat de subiect sigur
    si o schema parca
    altceva nu stiu
    da sigur era acolo
    citeste
    fao rost
    se pot lega alte receivere slave la unul master cu CARTELA SI MERG TOATE cu schimb de canale diferit
    bafta

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    412
    Posts Thanks / Likes

    Default sal

    eu am testat cu abonament max si merge,dar din pacate nu am putut testa cu mai multe aparate decat cu 2 si merge foarte bine cred ca merge bine si cu card caonax.sunt informatii inportante in noul nr al revistei info satelit

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru o statie CATV nu merita sa folosesti programele transmise pe un pachet DTH.De exemplu eu am probleme cu AXN pentru ca in loc de receptor power vu mi-au trimis un receptor de la digi. Ma suna abonatii tot timpul pentru ca digi are la receptie o antena subdimensionata si apare meniul de la receptorul lor power vu dar nu se oboseste nimeni de la ei sa-l porneasca.
    In plus probleme cu subtitrarea, calitatea imaginii.... Asa s-a intamplat si astazi.
    TV NORD

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default catv

    sa stii ca nu merita sa pui in statie nimic ce tine de dth.receptoarele se blocheaza(am avut eu cateva pe max si mi-am rugat moartea).una e sa ai acasa un receptor de 200 ron si sa te uiti 2-3 ore la tv dupa care-l inchizi si alta e sa mearga non stop.sa nu mai punem la socoteala faptul ca operatorii dth din romania au transmisii ce lasa de dorit,cand ti-e lumea mai draga nu-ti merge un canal sau un transponder intreg.
    eu iti recomand sa pui in statie receptoare cat mai bune,si daca se poate oficiale pt canalele codate,avind in vedere controalele din ultima vreme,si sa-ti pui stabilizator de tensiune si ups ca intreruperile de curent mi-au distrus si mie cateva receptoare si o sursa de statie.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    219
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu stiu cand o sa va invatati minte ca un head-end de statie nu se poate face cu receptoare de casa si modulatoare de 2 Lei facute pe genunchi de nu stiu ce pseudofirma. Probabil ca va mai trece mult timp pana cand se va reglementa si acest lucru pentru totdeauna in tara asta. Asta e de fapt bariera care ne separa in mod evident de altii de pe afara cu performante adevate : nu stim sa deosebim profesionismul de amatorism. Si rezultatele se vad in toate domeniile si la toate nivelele.

    Cam asta e tristul adevar despre Romania.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Undeva in Muntii Alpi....
    Posts
    1,163
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e vb. de scule de 2 lei, dar mie Echolite mi s-au parut niste receivere OK ca raport pret calitate, si despre AXN-uri eu deja mi-am comandat Power VU pentru toate cele 3 AXN-uri, pentru ca stiu de problemele cu receiverele de la Digi . Si cu TV Sport sunt in dilema deoarece cei de la TV Sport imi dau Humax, dar eu ma gandeam sa-l preiau din Focus .

    Referitor la statie CATV nu stiu ce sa fac, ce fel de statie imi recomandati la una de calitate .

    Toate cele bune!
    @Serpiko

    Anunturi AUTO site de anunturi auto gratuite

  8. #8
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Crezi ca e mai bun Kaon decat Humax ?

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default ptr programe fta incearca un skymaster dxl 9200

    nu e sofisticat dar:
    -reporneste la caderi de tensiune
    -e stabil si are tuner supersensibil
    - nu are meniuri complicate
    -eu am 1 care NU A FOST OPRIT DE 3 ANI [doar cand am zugravit]
    -nu se incalzeste
    CREDEMA CA STIU CE SPUN
    GOD knows me against the world

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default nu chinezesti

    la treaba cu statia sa te gandesti serios pt ca oricum costa o gramada de bani si nu merita sa iei ceva de calitate indoielnica!
    in ultimul timp am pus si statii de la micromedia si statii de la mondo dar de fapt sunt modulatoare independente reglabile fabricate in china si daca ai curiozitatea sa le desfaci o sa faci o criza de nervi.
    dupa mine as merge in continuare pe varianta cu statie tvk-eq de la bucuresti sau cu ceva grundig.acuma in functie de pret si ce performante vrei dar sa stii ca toti din cablu se orienteaza spre digital asa ca n-ar fi rau ca pe langa modulele analogice(care ar fi bine sa stie sunet stereo) sa ai loc pentru vreo 2-3 transmodulatoare ca bate concurenta la usa.
    sa stii ca statii bune fac si spaniolii televes sau alcad.

  11. #11
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Acasa
    Posts
    7
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai grija cu licentele.
    DM 500, Echolite 770+ offset 0.90

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    26
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In nici un caz sa nu iei Grundig sau Hirschmann; o sa ai probleme cu raportul V/A si C/N si nu o sa te incadrezi in specificatia tehnica http://www.mcti.ro/1364.html
    TV NORD

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by antecu
    Nu stiu cand o sa va invatati minte ca un head-end de statie nu se poate face cu receptoare de casa si modulatoare de 2 Lei facute pe genunchi de nu stiu ce pseudofirma. Probabil ca va mai trece mult timp pana cand se va reglementa si acest lucru pentru totdeauna in tara asta. Asta e de fapt bariera care ne separa in mod evident de altii de pe afara cu performante adevate : nu stim sa deosebim profesionismul de amatorism. Si rezultatele se vad in toate domeniile si la toate nivelele.

    Cam asta e tristul adevar despre Romania.
    Adevarul e un altul... Preturile si calitatea nu sunt concordante. Si atat timp cat concurenta neloiala e ridicata la rang de lege, unde vrei calitate? Cat de reglementare, sa se inceapa cu ... DIGI!

  14. #14
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Conax ...

    Nu stiu ca Echolite sa poata face sharing cu un card CONAX ! in mod sigur stie VIA ! De acord cu nivelul de profesionalism cerut de un headend de cablu dar ... intr-o tara saraca inceputul este todeauna modest ! S-ar putea ca GLOBO 6010CR sa stie sharing si pe CONAX ! o sa fac un test !

  15. #15
    Safe User Expert
    Join Date
    May 2005
    Posts
    2,956
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge share cu conax pe Echolite

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. SPECIALISTI IN CATV VA ROG AJUTOR SI SFATURI !!!
    By serpiko in forum RDI - Satelit
    Replies: 5
    Last Post: 5th August 2009, 20:11
  2. Sfaturi pentru instalatie cu motor H-H
    By micutzu in forum RDI - Satelit
    Replies: 70
    Last Post: 19th May 2007, 21:33
  3. Cer sfaturi pentru un satelit meter !
    By rolion in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 17th January 2006, 01:33
  4. Replies: 4
    Last Post: 15th August 2005, 03:17

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top