Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    50
    Posts Thanks / Likes

    Default digitv tv transponderul 12.643

    de citeva zile nu merge acest transponder la mine...iar vreun defect ?
    Humax 5400 z, digi tv ,120 cm kathrein switchable, sky digibox , d-box 1 , dvd panasonic e 85 h , location stuttgart , homepage: www.harald.itgo.com

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    triscaunye
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: digitv tv transponderul 12.643

    Quote Originally Posted by tranceboy
    de citeva zile nu merge acest transponder la mine...iar vreun defect ?

    la mine de vreo 2 ore ....

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Iad
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    DIRECT catre FANTA .... cu siguranta no sa cadadicseasca sa raspunda asa cum nu a facut-o nici in alte dati dar incerc sa mai intreb o data : de ce ?... pe o antena de 2.2 m in Bistrita merg toate TP-urile perfect in afara de 12.643 H ... merge sau nu merge adica 25... 30 asta nu e calitate asta cand merge cu atata ... sa nu imi zici ca se lucreaza ca este un BULSHIT .. eu am o firma de calculatoare si daca ma duc la om si i zic ca , calculatorul va merge o jumate de ora iar 5 minute nu ca asa e treaba o sa imi dea in cap atunci ma repet de ce DIGI nu face ceva cu 12.643 H ?

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi tv

    Si la mine aceiasi problemä semnal 0

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Nord
    Posts
    330
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine in momentul asta ora 11 nivel 80, calitate 93 cu antena de 90

  6. #6
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Iad
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa cum ma asteptam ... FANTA are prea mult de lucru sau pardon e prea mare pentru unii asa de mici ca sa se deranjeze sa dea un raspuns logic ... acum merge 12.643 H dar jalnic se lucreaza ? de ce in wekend de ce 5 minute e ok 5 minute nu ?... si apropo am schimbat si eu receiverul am vizionat pe 3 receivere diferite (DREAM BOX DM 7020-S,HUMAX CI-8100 si STRONG SRT 4500 + JIJI ) si la fel pe toate 12.643 H acest TP JALNIC restul TP-urilor PERFECTE ...SE POATE UN RASPUNS ?

  7. #7
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 21mediastudio
    Asa cum ma asteptam ... FANTA are prea mult de lucru sau pardon e prea mare pentru unii asa de mici ca sa se deranjeze sa dea un raspuns logic ... acum merge 12.643 H dar jalnic se lucreaza ? de ce in wekend de ce 5 minute e ok 5 minute nu ?... si apropo am schimbat si eu receiverul am vizionat pe 3 receivere diferite (DREAM BOX DM 7020-S,HUMAX CI-8100 si STRONG SRT 4500 + JIJI ) si la fel pe toate 12.643 H acest TP JALNIC restul TP-urilor PERFECTE ...SE POATE UN RASPUNS ?
    Regleaza-ti antena. Eu de ce nu am probleme?
    SHALOM

  8. #8
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 21mediastudio
    Asa cum ma asteptam ... FANTA are prea mult de lucru sau pardon e prea mare pentru unii asa de mici ca sa se deranjeze sa dea un raspuns logic ... acum merge 12.643 H dar jalnic se lucreaza ? de ce in wekend de ce 5 minute e ok 5 minute nu ?... si apropo am schimbat si eu receiverul am vizionat pe 3 receivere diferite (DREAM BOX DM 7020-S,HUMAX CI-8100 si STRONG SRT 4500 + JIJI ) si la fel pe toate 12.643 H acest TP JALNIC restul TP-urilor PERFECTE ...SE POATE UN RASPUNS ?
    Da ce are frate @fanta cu ce spui tu?

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Iad
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da ce are frate @fanta cu ce spui tu?[/quote]

    FANTA este cica sustinatorul si cel care da vestile cel care stie multe din umbra atentie nu am ironizat ci am atentionat la un fapt care se intampla la mai multi nu numai la mine ... si apropo isr2002 antena e pozitionata bine daca erai atent la ceea ce am scris vedeai "toate TP-urile merg perfect in afara de acela" baietica antena e 2.2 m eu zic foarte buna iar LNB-ul nu ai pupat tu de acela asa ca ia aminte era doar o observatie ... ca fapt divers orice alt TP de pe 1002 cu aceasta antena are semnal 100..... iar calitatea fluctuanta intre 86 si 99... , asa ca nu cred ca e nici antena nici LNB-ul nici celelalte receptoare.....

    MULTAM ... si sa ma scuze cei care se cred lezati in vreun fel de cele zise de mine !

  10. #10
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by 21mediastudio
    baietica antena e 2.2 m eu zic foarte buna iar LNB-ul nu ai pupat tu de acela asa ca ia aminte era doar o observatie ... ca fapt divers orice alt TP de pe 1002 cu aceasta antena are semnal 100..... iar calitatea fluctuanta intre 86 si 99... , asa ca nu cred ca e nici antena nici LNB-ul nici celelalte receptoare.....

    MULTAM ... si sa ma scuze cei care se cred lezati in vreun fel de cele zise de mine !
    Bine, Domnule, daca spuneti dumneavoastra... Atunci de ce nu se mai plinge nimeni? Cu politetea care va caracterizeaza va sfatuiesc, totusi, sa va reglati antena. O fi ea buna si de 2.2 dar daca e pusa gresit... Incercati sa rotiti un pic si de LNB-ul minune. In afara de asta m-am bazat pe faptul ca nu am avut probleme pe nici una din cele 2 antene din semnatura.
    Cu respect, isr2002
    SHALOM

  11. #11
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    cluj-napoca
    Posts
    3,328
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Hi isr2002,

    Cred ca e o mica neintelegere intre cei care se pling ca semnalul pe acest transponder este de ceva vreme sub asteptari,dupa ce inainte,cu lunile semnalul era cel mai puternic,si tu care sustii ca el este bun!Problema nu-i daca semnalul este util sau nu,desi acest lucru ii intereseaza pe utilizatori,ci faptul,pe care l-am semnalat nu o data,ca semnalul pe toti transponderii folositi de Digi TV este atit de fluctuant incit nu ai siguranta unei receptii sigure.Am urmarit fenomenul inca din iarna,cind mi-am instalat o antenuta de 0.60m,si am verificat cum se comporta semnalul pe fiecare transponeder in raport cu diferile lnb-uri,cam zece am folosit,si te asigur ca am putut constata fenomenul semnalat de cei care au interventi pe acest topic.Am verificat si cu antena de 0.9m,1.1m,1.5m,si am avut confirmarea,cu diferentele de riguoare,in functie de marimea antenelor mentionate,celor care contesta felul cum este ridicat semnalul la satelit pe fiecare transponder.E clar ca Digi Tv pune un accent deosebit pe cei doi transponderi folositi pentru abonatii din Ungaria si Slovacia.Pe parcursul ultimilor saptamini am vazut cum a crescut semnificativ semnalul pentru consumatorii "externi" fata de cum era la inceput!Nu Fanta e de vina ca nu avem semnal egal si sigur pe toti transponderii,iar daca nu raspunde cred ca aceste aspecte tehnice il depaseste,si nici nu ar trebui sa-l intereseze.Problema e a lui Digi Tv,care,putem fi siguri ca urmareste reactia abonatilor sai de pe RDI,se face ca nu exista o problema cu transmiterea semnalului si tace.Si pe buna dreptate:RDI-ul nu-i a lor,nu-i oficiu de relatii cu publicul,cu toate ca se foloseste de RDI din umbra.Ati vazut o reactie oficiala din partea provider-ului cind au fost semnalate de-a lungul timpului atitea probleme pe care le are obonatii lor?Ei bine,numai Fanta a incercat sa de-a un raspuns,atunci cind au fost semnalate probleme,dar numai pentru partea de anunturi si programe,in rest cei de la Digi Tv sint muti,in cazul de fata "orbi",nu vad ce scriu abonatii fata de problemele pe care le intimpina obonatii lor!E si asta o politica,as zice,fara nici o rautate,una... a strutului.Digi Tv va trebui sa tina cont de reclamatiile abonatilor sai!Sint acum PATRU provider-i de programe prin satelit,fiecare exploateaza greselile celuilalt,si binenteles si punctele forte.Daca provider-ul nostru va ignora semnalele ce le trimit abonatii lui,se va trezii ca nu-i mai are...Trebuie sa le reamintim un truism pentru economia de piata:CONCURENTA OBLIGA!

    satelescu

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @satelescu: se prea poate sa ai dreptate si puterea pe transponderul ala sa fie mai mica. Dar cind am dat raspunsul meu m-am bazat pe faptul ca nici la Bucuresti nici la Braila nu am avut probleme in week-end cu antenele din semnatura. Sigur, o sa spui ca antenele mele sint mai mari decit cea de la Digi. Asa e, dar uita-te ce antena are cel care se plinge mai sus: 2.2. Cu asta nu are voie sa aiba cadere de semnal daca eu nu am cu antena mai mica? Nu ti se pare logic?
    SHALOM

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default Digi tv

    @isr2002 iti spun cu sigurantä cä nivelul signalului pe transporderul 12643 a scäzut semnificativ odatä cu lansarea transporderului 7 .
    Dacä inainte aveam signal 50% cu antenä de 80 cm acum signalul e 10% si fi sigur cä antena si lnb sint tot pe pozitia initialä.
    Cei cu antene mari nu au semnalat acest lucru ptr cä la ei incä signalul e destul de mare ptr a urmäri programele tv färä intreruperi iar cei ce au fost la limitä cu signalul nu mai väd nimic .
    La cea de-a doua antenä de 1 m. am signal destul si nu e nici o problemä.

    Numai bine.

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Sonovi: stiu, sint convins , si eu am observat. Dar el are 2.2 metri !
    SHALOM

  15. #15
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Timisoara
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Fratilor la mine pe antena din semnatura situatia era in felul urmator in data de 04.07.06 ora 10AM
    DigiTv:
    12.527H S/N: 7.5dB BER: 8E-04
    12.563H S/N: 8.5-9dB BER: 4E-O4
    12.607H S/N: 7.5dB BER: 5E-04
    12.643H S/N: 6 dB BER: 1.7E-03
    12.643V S/N: 7.5-8dB BER: 3E-04
    12.687H S/N: 7.5dB BER: 7.5 BER 3E-05
    12.723H S/N: 7.5dB BER:6E-04

    In aceleasi conditii pe Tp-urile dela Focus aveam:

    12245 H S/N: 9dB BER:3E-04
    12.149V S/N: 10.5dB BER:6E-05
    12.727V S/N: 10.5dB BER:7E-06

    Ce mai pot sa spun? NO COMMENT!

    Am uitat sa va spun ca masuratorile au fost facute tot cu scula din semnatura Micro+.
    TM-Ant. Kovosat 1.4M, LNB MTI 0.8dB, Echostar AD-3600-IP VIACCESS, FreeCAM 2-20, Season Interface, Digisat Pro, Satlook Micro+, etc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AZI SE LANSEAZA TRANSPONDERUL 8 !!!!
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 50
    Last Post: 10th August 2006, 19:39
  2. Transponderul 6 pe verticala?
    By anti-dth in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 28
    Last Post: 21st March 2006, 10:30
  3. Replies: 4
    Last Post: 5th November 2005, 00:43
  4. Kaon 570 - transponderul cu Realitatea TV nu are semnal
    By vasiletina in forum SD Receivers
    Replies: 11
    Last Post: 8th July 2005, 11:40
  5. CE SE MAI AUDE DESPRE TRANSPONDERUL 3?
    By ciprian_73 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 8
    Last Post: 22nd February 2005, 19:15

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top