Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 40
  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default De unde face digi uplink?

    Pina acum citeva minute nu aveam semnal pe nici un TP de la digi. Cum la mine vremea era aceptabila m-am gindit ca ar fi o furtuna acolo de unde fac uplink-ul. Am stat si m-am gindit ca nu stiu unde fac uplink-ul . Voi stiti ? Oradea, Bucuresti, altundeva ?
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Dorohoi
    Posts
    451
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bucuresti, Cotroceni

    Si ce daca e vant …
    Si ce daca sunt ploi
    Nu ne vom opri din noapte in zori

    Ne-ati dat puterea
    Ne-ati dat speranta
    De a fi-mpreuna mereu…..

    ETERNA MAXIMA

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Jun 2005
    Location
    Acasa la mine.
    Posts
    859
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si e furtuna acum in Bucuresti ? semnalul ba apare ba dispare.
    offset 1.2Fe ruginit pe alocuri. LNB Sharp 0.5 dB, 2XSS1 + VDR linux standalone( fara monitor etc) cu pozitioner SRT V50 / HSS 1160NA DigiTV / 2xDolce / DM500S

  4. #4
    www.proxy-n-vpn.com Master
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    72
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nici eu nu am semnal pe nici un TP de la digi

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    probabil ca este ceva la bucuresti . si la focus a fost cazut tot cateva minute .

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Cluj
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Paul_L
    Si e furtuna acum in Bucuresti ? semnalul ba apare ba dispare.
    probabil ca da, daca ne uitam la imaginea de satelit


  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espańa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: De unde face digi uplink?

    Quote Originally Posted by Paul_L
    Pina acum citeva minute nu aveam semnal pe nici un TP de la digi. Cum la mine vremea era aceptabila m-am gindit ca ar fi o furtuna acolo de unde fac uplink-ul. Am stat si m-am gindit ca nu stiu unde fac uplink-ul . Voi stiti ? Oradea, Bucuresti, altundeva ?
    acum transmite din ****
    Fiti Aliati
    Dreambox

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    HR
    Posts
    383
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce dimensiuni au antenele Digi de uplink?

    e inadmisibil, eu n-am vazut la case mai mari asa ceva
    de ce nu sunt probleme de acest gen la RAI, RTL, ZDF, ARD?

    dar de ce nu, si TVR, ProTV, etc. au statii de uplink proprii chiar in Bucuresti, nu? si nu sunt asa multe probleme la ei

    digi vrea sa cucereasca piata central europeana cu un uplink de cacat?
    DIGIBOX HUMAX-I; AzBOX HD; 1.8m parab.;18Strong; Motech, SS2

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ploua torential la Bucuresti, acum s-a mai potolit.
    SHALOM

  10. #10
    Junior Member Master
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Iad
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default

    12.643 H e MORT am crezut ca numai la mine dar cam vre-o 5 sau 6 prieteni din BISTRITA e la fel nu merge in rest celelalte TP-uri merg perfect DE CE

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    antena lor de uplink e ok e de 6.3m

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Romania
    Posts
    597
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu este nimeni din Bucuresti care sa ne faca citeva poze despre antenele de uplink ale Digi tv?

    Antenele si chiar interiorul uplinkului Boom tv le-am putut vedea , oare cele de la Digi,Max sau Focus cind le putem vedea?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    182
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by isr2002
    Ploua torential la Bucuresti, acum s-a mai potolit.
    Lasa vecine, nu dramatiza, ca nu ploua chiar asa torential.
    Si o sa fac eu poze la antenutele digi (daca or fi alea pe care le stiu eu Daca pozez altceva sa nu imi sariti in cap... poate sunt antenele lui Basescu )

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,916
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ABJazzy
    [Lasa vecine, nu dramatiza, ca nu ploua chiar asa torential.
    Pe mine m-a prins afara in Titan cind am iesit de la metrou (in Unirii era soare cind m-am urcat)
    SHALOM

  15. #15
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Bucharest
    Posts
    1,093
    Posts Thanks / Likes

    Default

    A fost jale in Bucuresti...[img][/img]
    DIGI TV(3kituri cu HSS 1160,DIGI+,DIGI II+), FOCUS SAT, DM 500, Echostar 3600 IP, Echosmart 770 cu cardreader,3XEchosmart 790,Echosmart 791 2XKAON KSF100, Optibox CXPVR, 1x offset 1,20, 4 LNB INVERTO 0.2 dB, 5xoffset 0.90x6lnb inverto 0.2 db, 1X offset 0.80X1 lnb Smart Titanium 0.2 db

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate face ceva cu o conserva de Digi ż
    By soporan_emil in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 16th February 2006, 09:04
  2. Cate abonamente DiGi TV pot face ...
    By clon in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 29th December 2005, 10:03
  3. Digi TV face ping-pong cu clientii!
    By AirBoy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 12th April 2005, 13:34
  4. Cum se face un site si unde as putea sa citesc despre asta ?
    By Rumplestiltskin in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 5th January 1970, 20:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top