Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2002
    Location
    Belgium
    Posts
    187
    Posts Thanks / Likes

    Default TMC ALSO GONE ON HUMAX


    now TMC is also gone and i don´t understand because it is not a scramled channel can somoone confirm me if it is realy gone?
    Thanks
    Stefan

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    TMC on Showtime? yeah, it's black.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    36.70° N / 67.10° E
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: TMC ALSO GONE ON HUMAX

    Quote Originally Posted by stefen
    now TMC is also gone and i don´t understand because it is not a scramled channel can somoone confirm me if it is realy gone?
    Thanks
    Stefan
    TMC and Action is Scrambled till this night .
    Next 2000X CI Plus
    Matrix Reloaded
    ****** , Viaccess 2.5
    AsiaSat3 , Express AM22/SEASAT 2 , Insat 2A,4A , Hotbird 1~7A

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2006
    Location
    36.70° N / 67.10° E
    Posts
    31
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: TMC ALSO GONE ON HUMAX

    Quote Originally Posted by stefen
    now TMC is also gone and i don´t understand because it is not a scramled channel can somoone confirm me if it is realy gone?
    Thanks
    Stefan
    TMC and Action on Hotbird 13.0E is Scrambled till this night .
    Next 2000X CI Plus
    Matrix Reloaded
    ****** , Viaccess 2.5
    AsiaSat3 , Express AM22/SEASAT 2 , Insat 2A,4A , Hotbird 1~7A

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Lost Ice Cap of Kilimanjaro
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default TMzee on HB - and more

    TMzee plays here. And more than that. Download the Xamuh latest PMC table from Mach 1 files on this board - at 100kB it's more than the PMC table I guess but I didn't check it - and use the latest LM53 .bin on ToH 7.5. Next you first open CinePolar FX.
    From there you move on to and open TMC. Next you open all the F.... 2, 3 et all channels - and M....vi.../.PS .

    Have no clue what secret magic Xamuh built into this but it sure looks like AU to me.

    Taro

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Lost Ice Cap of Kilimanjaro
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default TMC and more on HB

    BTW, I found that checking Ci..Pol..fx first prevents freezing tendencies on the more difficult channels. While the EMU worked hard I saw some freezing problems there which I thus avoided.

    Taro

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Lost Ice Cap of Kilimanjaro
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default TMC HB: Sorry guys...

    ...but I guess the only reason why everything happened to work during the Italy- Ukraine game was that TPS recycled some old AES already stored in my EMU. Right now nothing works, no TMC either

    Taro

  8. #8
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Last day I was watching ABsat for a while ,,may be they are recycling keys like TPS
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Lost Ice Cap of Kilimanjaro
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default Recycled keys pop up the pix

    To me it looks like ABSat, France 2/3 etc and CinePolar jumped on that same AES code boat recently.

    Had I stayed on for 20 minutes or so, I would have known what's going on immediately, but my wife yelled at me "back to Italy-Ukraine"!

    Taro

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Lahore
    Posts
    3,718
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Recycled keys pop up the pix

    Quote Originally Posted by taro
    To me it looks like ABSat, France 2/3 etc and CinePolar jumped on that same AES code boat recently.

    Had I stayed on for 20 minutes or so, I would have known what's going on immediately, but my wife yelled at me "back to Italy-Ukraine"!

    Taro
    It seems so as you figured taro!
    ABsat is recycling AES keys manually ,,may be our bosses could find solution very soon
    Fte Max 100S
    Humax IRCI-5400z
    Asiasat 3S,NSS 6,Insat 4B,Thaicom2/5,Intelsat7/10,HB 6/7A/8

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Lost Ice Cap of Kilimanjaro
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default Right now, at 12:41 MET...

    TPS is all open on old code from LM_53.bin/ToH7.5 of yesterday, which is right now recycled

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Lost Ice Cap of Kilimanjaro
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default Mangas and TMC (HB) out...

    at 12:53 CET but TPS/Multi/France/CinePolar still working.

    So not all of the channels seem to be switched simultaneously.

    Taro

    PS/ My time is CET, not MET. Sorry for my mistake before.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Lost Ice Cap of Kilimanjaro
    Posts
    157
    Posts Thanks / Likes

    Default L_53.bin used is from June 27 off Laurals


    Just for the sake of good order.

    Taro

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. humax
    By ionel62 in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 27th September 2006, 04:06
  2. HUMAX 2+
    By petrica_dumitriu in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 15
    Last Post: 16th September 2006, 03:33
  3. Humax DV-1100S and Humax DV-1000T
    By georgekamal in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 23rd August 2006, 04:47
  4. Converting HUMAX VA FOX recevier to Humax NA vox
    By dugizul in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 9th July 2006, 18:58
  5. D+ pe Humax
    By strongman1960 in forum RDI - Satelit
    Replies: 3
    Last Post: 5th January 2006, 16:13

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top