Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default Gbox & Altdvb 2.1

    As avea o rugaminte la persoanele care folosesc sharing prin Gbox si au AltDVB 2.1 daca pot sa ma ajute cu cateva sfaturi in legatura cu modul in care sunt "aranjate" fisierele in folder-ul AltDVB, pentru ca momoentan obseva ca la mine sharingul se intrerupe si am observat ca este important modeul in care sunt puse aceste fisiere in AltDVB. Daca pun gboxplugin.dll direct in plugins merge mai bine decat in momentul in care este in Plugins/Av0.
    Pentru ca momentan inca se intrerupe, inseamna ca mai sunt fisiere incorect puse si as dori sa stiu care.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu nu am observat aceasta chestie. Nu cred sa aiba vreo importanta. Eu am directorul gbox pus de forma: C:\Gbox si plug'ul in Av0 de la AltDvb 2.1 Faptul ca merge mai bine cateodata nu cred ca se datoreaza pozitiei directoarelor sau a fisierelor. Poate mai stie cineva sa ne lamureasca 100%
    Fuck me... and I`ll fuck you back!

  3. #3
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    unde pui pluginul nu conteaza (ori in av0, ori in folderul principal de la alt-dvb) insa daca te uiti cu gboxu la ceva canal depinde de drivere, zic eu, deoarece este a doua sau a treia oara ca observ fenomenul la gbox, adica cu 4.3.2 se blocheaza destul de des pentru cateva secunde si isi revine iara, iar cu 4.4.0 nu se blocheaza deloc, doar cand pica serverul.

    nu stiu daca poate sa confirme cineva, dar de ieri am instalat din nou 4.4.0 si nu mai se intrerup cu gboxu canalele pe cand cu 4.3.2 toata sapt s-a intrerupt imaginea cate 2,3 secunde si m-a enervant dupa un timp si am instalat iar 4.4.0.

    folderul de la gbox este la mine in folderul principal de la alt-dvb, dar nu conteaza unde este dupa cum ai vazut si la dadius.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare

    eu folosesc wincsc si mi se blocheaza mai ales pe programele romanesti din max....ideea e ca eu ies prin socks proxy portul 1080 si ma intreb daca am vreo sansa ca gboxu sa mearga prin acest port? Restul porturilor nu le pot deschide. Daca ar putea sa ma ajute cineva fac cinste!
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Medox, este foarte posibil sa ai dreptate. Si eu folosesc acum 4.3.2 (de fapt de cand am sharing-ul il folosesc) si mereu se intrerupe sau se blocheaza. Diseara o sa incerc 4.4.0 si iti voi confirma. Singura problema este ca la 4.3.0 am observat ca nu mai apare nivelul semnalului, daor caliatatea (de aceea nu l-am folosit pana acum).
    Legat de WinCSC Horatiu, sincer nu am nici o idee pentru ca nu il folosesc. Poate sunt oameni pe aici care te pot ajuta.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Medox, se pare ca nu funtioneaza in totalitate schimbarea driverelor. Am obs ca inca se intrerupe, parca nu la fel de mult dar nu cred ca este o rezolvare. O sa mai urmaresc, pentru ca pana acum nu am avut destul timp disponibil si revin.
    Totusi daca mai aveti si alte idei, le astept.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  7. #7
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @abrash43
    daca nu iti indica semnalul in alt-dvb cu 4.4.0 : www.altdvb.ro, pe prima pagine gasesti la latest news : Updates/DevInt. poate rezolva si intreruperile, vezi tu, eu am folosit 4.4.0 doar de cand o aparut acest update si nu stiu daca fara el se intrerupe, vezi daca se mai intrerupe dupa ce ai pus updatul in folderul devices.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Din pacate la mine Medox, vad ca nu ma ajuta update-ul la AltDVB.
    Ma gandeam sa incerc ProgDVB dar nu reusesc sa folosesc alt graf in afara de Elecard. Vreau Cyberlink dar nu il recunoaste cu toate ca in AltdVB il folosesc si am si instalat PowerDVD, ProgDVB nu vrea si zice "Filter not found/Cyberlink Video/SP Decoder"
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Medox, ma gandeam, daca poti sa arhizezi ALtDVB-ul si folder-ul pt Gbox si sa mi le trimiti prin mail ([email protected]). Alta solutie momentan nu gasesc din pacate.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  10. #10
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @abrash43
    http://digidownload.libero.it/scaist...altdvb_2.1.exe, cu graphuri si tot. sa trimit pe al meu nu are rost, trebuie sa mearga linkul de sus, mai bun decat asta nu-i alt-dvb-ul meu.

    nu inteleg problema cu driverele la tine, as zice sa dezinstalezi driverul de la ss2 complet, daca ai registry editor sterge si tot ce e in legatura cu technisat prin registry ca sa poti instala 4.4.0 klumea, la mine nu am putut sa-l instalez pana nu am sters, tot imi arata ca e dezinstalat dar cand incercam sa instalez imi arata din nou sa dezinstalez si sa restartez..., au fost cateva probleme.

    ai grija ce stergi prin registry, nu chiar orice unde scrie tehnisat, mai mult 1,2 foldere, stergi pe rand pana vezi ca driverul 4.4.0 nu iti cere sa dezinstalezi restu (dai uninstall la technisat... in device manager si etc.)

    daca nici asa nu merge alt-dvb-ul bine cu 4.4.0 poate este de la altceva problema, de la comp, codecuri, windows etc... dar sper sa mearga.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Medox, nu stiu ce sa zic. Am incercat, parca e mai bine Din cand in cand se mai intrerupe, dar acum mai merge. Am incercat sa folosesc ProgDVB, dar sincer NU POT sa ma obisnuiesc cu el + ca intampin numai progleme cu graf-urile si parca se vede altfel, merge mult mai greu ajung in 5 ani la setari (sa schimb stream-ul de sunet) ehhhh....sa-l lasam pt cei care vor programe cu functii cat mai simple
    Multumesc pt sfaturi la toata lumea.
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  12. #12
    One Man Army Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Jamaican Space Station [JSS] :: AR :: TM
    Posts
    2,039
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta e cu progdvb, nu prea l-am folosit ca nu-mi place, alt-dvb ii de 1000de ori mai bun, doar sa rezolve altxro odata hdtv-ul pentru el...

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La ce problema te referi mai exact cu HDTV-u? Stiu ca SS2 oricum nu stie HDTV, decat anumite stream-uri care oricum nu se prea folosesc, ceilalti avand altfel de stream....nu mai stiu exact, trebuie sa ma mai documentez cu denumirile
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu pot sa setez gbox sa vad ceva. Dati-mi un canal care il deschide. Sau mai am nevoie de ceva update la fisiere. Pana acum nu l-am mai incercat. Am gasit o varianta care vine impreuna cu AltDVB. La comanda ioperm -i primesc: ioperm.sys is already instaled.
    StartService function call failed.
    Mersi.
    Teacher

  15. #15
    zzzzzzzzzzzzz Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    rdi
    Posts
    4,384
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinbss2
    Nu pot sa setez gbox sa vad ceva. Dati-mi un canal care il deschide. Sau mai am nevoie de ceva update la fisiere. Pana acum nu l-am mai incercat. Am gasit o varianta care vine impreuna cu AltDVB. La comanda ioperm -i primesc: ioperm.sys is already instaled.
    StartService function call failed.
    Mersi.
    nu trebuie ioperm.sys merge si fara el

    trebuiesc deschise portile 5577 udp 5577 tcP
    daca ai router trebuiesc deschise si acolo!
    Deschizi gbox.exe si daca totul este setat asa cum trebuie va trebuisa vezi ceva pentru mai multe info: www.cardsharing.tk

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. big gbox server/ serveur gbox géant
    By sachakouk985 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th October 2006, 12:05
  2. big gbox server/ serveur gbox géant
    By sachakouk985 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th October 2006, 11:54
  3. Replies: 8
    Last Post: 20th August 2006, 09:20
  4. Replies: 0
    Last Post: 1st January 1970, 03:00
  5. Replies: 0
    Last Post: 1st January 1970, 03:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top