Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Oradea
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu drivere noi

    Se da o placa Skystar2, un PIV 2,8 GHz, o placa de baza Asus P4P800SE. Daca instalez drivere Technisat mai noi de versiunea 4.2.8 calculatorul functioneaza cu intreruperi. Cel mai deranjant e la filme sau mp3 cand imaginea sau sunetul ingheata pentru fractiuni de secunda. Fenomenul se manifesta si daca nu este instalata aplicatia Technisat ci doar driverul placii.
    Oradea: 1.2M Fe Off, 0.3dB Digital Gold, H-H Moteck SG-2100A, SS2 2.8A, SRT Digibox.
    75 E - 43 V

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Explica putin. Probabil cand ai deschise simultan un program DVB si un player. Altfel nu exista nici o legatura intre driverul SS2 si alt program.
    Teacher

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Oradea
    Posts
    141
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am reinstalat Windowsul, am instalat driverele Skystar (4.3.2) si aplicatia Technosat, am resetat calculatorul, iar apoi am constatat ca apar acele momente de freezing, chiar si cand plimb mouseul pe ecran observ ca "agata", mp3 urile se aud cu intreruperi si asta fara sa am deschis, nici macar instalat, vreun player DVB.
    Oradea: 1.2M Fe Off, 0.3dB Digital Gold, H-H Moteck SG-2100A, SS2 2.8A, SRT Digibox.
    75 E - 43 V

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai intai da un disable la placa SS2 in device manager si vezi cum se comporta windows-ul.
    Ai windows cu SP2? Procesorul e cu hypertheding?
    Teacher

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Treaba asta mi se intampla si mie, tot placa de la Asus cu PIV, cand am instalat prima data placa. Daca inchideam Setup4PC functiona corect, inclusiv cu ultimele drivere (4.4.0).

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    175
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @amic

    Daca programul de la Technisat se incarca automat cand pornesti win dai un disable via start>run>msconfig>startup. Acesta poate sa activeze SS2 chiar daca tu nu ai deschis nici un prog DVB. Prog este doar pt download de pe satelit si nu-ti prea foloseste la nimic.
    Teacher

  7. #7
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @amic
    S-ar putea ca placa in sine sa intre in conflict cu ceva, si in esentza, la incarcarea driverului, la pornirea windows-ului, sa apara deja probleme. N-o potzi muta in alt slot, ceva mai izolat fatza de celelate? Sau nu mai pune nici un driver, si incearca cu aplicatzia lui saar, mytheatre, care vine si cu un driver propriu pt ss2?

  8. #8
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Tr. Severin
    Posts
    3,273
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe linga cele spuse deja :
    Incearca si surse diferite de SO ( si versiuni deiferite )
    Nu instala nici un fel de codec ,instaleaza numai ProgDVB si vezi daca reda corect *.mpeg
    Aplicatia ,, Technosat " este cumva Setup4pc ? daca da atunci este necesara ( din cite stiu eu ) numai pt ProgDVB .
    Incearca si driverele patchuite ( pt diseq )
    Incearca si pe alt PC

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2002
    Posts
    86
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza numai driverele nu si aplicatia de pe cd primit cu placa .Si eu am patit aproape la fel asa am reusit sa elimin problema.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am avut o problema asemanatoare, dar nu era de la ss2 si nici de la drivere.
    asa din senin imi ingheta ecranul, fara sa fac nimic deosebit, chiar si numai daca plimbam mousul pe desktop. la mine a fost de vina placa video.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Romania
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca instalez drivere Technisat mai noi de versiunea 4.2.8 calculatorul functioneaza cu intreruperi. Cel mai deranjant e la filme sau mp3 cand imaginea sau sunetul ingheata pentru fractiuni de secunda. Fenomenul se manifesta si daca nu este instalata aplicatia Technisat ci doar driverul placii...EXACT la fel se manifesta si la mine dar merg cu 4.2.8 fara probleme.Intrebarea este,se merita instalat un driver mai nou?Nu vad ce ibunatatiri poate sa aduca, 4.2.8 merge perfect.Daca cineva stie ce imbunatatiri aduc driverele mai noi sa ne spuna si noua

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2003
    Location
    Romania
    Posts
    16
    Posts Thanks / Likes

    Default

    exact aceeasi problema am avut,
    am desinstalat si instalat din nou driverul si softul.
    apoi a mers.
    prima instalare e problema, intra in conflict cu ceva, nu stiu, am rezolvat cum am scris mai sus si gata.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Nexus 2.1 si drivere TT <2.x merge?
    By RadioactiveNoise in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 27th January 2006, 21:17
  2. Drivere de care?
    By ciobanu in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 31st July 2005, 11:07
  3. SS2 drivere
    By olimpicSAT in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 27th June 2005, 10:32
  4. drivere 4.11 best ever
    By ghettoman in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 25th April 2004, 20:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top