La debutul lunii viitoare, mai precis duminica, 2 iulie, de la ora 20.45, Antena 1 demareaza cea mai spectaculoasa emisiune a verii: “Jocuri la Saint-Tropez”.

Timp de cateva saptamani, in celebra statiune de pe Coasta de Azur, cate zece orase din Romania, Rusia, Ucraina si Italia se vor infrunta intr-o competitie acerba, din care nu vor lipsi curajul, umorul si spiritul de echipa.

Primul oras din Romania care va deschide duminica “Jocuri la Saint- Tropez” va fi Iasiul, condus de eroul de la Sevilla, portarul Helmut Duckadam. Iasiul va avea ca adversare orasele Soci din Rusia, Odessa din Ucraina si Torino din Italia. 40 de tineri din aceste orase sunt gata sa-si riste viata - si nu este doar o figura de stil - pentru ca urbea pe care o reprezinta sa iasa invingatoare. Probele sunt extrem de solicitante, una din conditiile de reusita fiind o remarcabila conditie fizica a concurentilor.

Fara a dezvalui secretul, pentru ca telespectatorii sa aiba placerea sa descopere pe indelete incercarile acestei competitii, un exemplu in spiritul celor scrise mai sus poate fi proba in care membrii echipelor trebuie sa duca la bun sfarsit un joc sportiv, in conditiile in care pe urma lor alearga un taur nervos.

Inca de la primele repetitii, cei prezenti in tribunele “Jocurilor la Saint-Tropez” au avut mari emotii, intrucat intre animalele din arena si cele de la celebrele coride nu exista nici o diferenta. Si, din nefericire, aceasta proba a avut si urmari grave pentru unul din concurentii din Odessa, care a fost luat cu ambulanta de pe teren, intrucat taurul i-a dizlocat un umar. Si concurentii nostri au avut ceva emotii cand unul dintre ei, Alexandru, a avut o ciocnire dura cu taurul.