Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: O intrebare !!

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BUCOVINA - SUCEAVA
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default O intrebare !!

    Ce se intampla cu conserva aia de la digitv cand am nivel semnal antena 89% si nu imi gaseste nici un program nimik....ce se intampla cu el Un indiciu sau il arunc pe geam sau ce receptor mai pot folosi cu cartela de la digi ?

  2. #2
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Location
    romania
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi sa nu ai un transponder de pe alt satelit verifica conserva pe o antena montata bafta.
    vas1234

  3. #3
    Plictisit Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    BN
    Posts
    139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nivel semnal implica 2 valori. Putere si calitate. Degeaba ai putere (poti sa ai si 100%) daca nu ai calitate. Semnalul de calitate e de fapt cel care te intereseaza. Trebuie sa pui pe un post free (ex. UTV sau DDTV) si sa te mai joci cu antena pina ai calitate.
    Digi - Humax , Kathy 910

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BUCOVINA - SUCEAVA
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat cu alt receptor si antena e buna....nivel semnal 88% nivel calitate 100% dar problema e ca pe conserva asta de digitv nici programele free nu merg.....scaneaza satelitul si nu memoreaza nik.Alt receptor cu cartele digi nu merge?

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default digy

    cu celalalt receptor reusesti sa vezi programele free de la digi?
    (12643 h cu 27500)daca da atunci reseteaza receptoru si reincearca de la capat!
    daca nu dute cu el la mama digi sa-l schimbe!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intrebare EPG
    By M15uva in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 23rd June 2006, 02:38
  2. Intrebare?
    By patrocle in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 20th June 2006, 09:39
  3. Intrebare !!!
    By gelu_dh in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 14th June 2006, 00:52
  4. Intrebare!!!!
    By r3v3ng3 in forum RDI - Satelit
    Replies: 4
    Last Post: 6th August 2005, 00:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top