Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Se poate?

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    83
    Posts Thanks / Likes

    Default Se poate?

    Vreau sa reziliez vechiul abonament la digi pentru a face unul nou si sa beneficiez de baza gratuit fara a mai achizitiona un alt kit.

  2. #2
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si un buchet de flori...

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2003
    Location
    HR
    Posts
    383
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cartela se vinde numai cu receptorul si functioneaza numai in acel receptor

    crezi ca n-ar face toti acelasi lucru?
    DIGIBOX HUMAX-I; AzBOX HD; 1.8m parab.;18Strong; Motech, SS2

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    BZ
    Posts
    75
    Posts Thanks / Likes

    Default

    simplu, daca ai peste un an,renunti la abonament,si iti faci altul nou...Asa o sa fac si eu in septembrie..

  5. #5
    Târnacopist Expert
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    /home/satwien/
    Posts
    6,001
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Renunta la abo si fa-ti altul pe numele altcuiva. Nu vad de ce n-ar merge asa.

  6. #6
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ... dar doar clientii noi beneficiaza de anumite facilitati ?

    sa inteleg ca un client fidel care are abonament de ceva vreme plateste mai mult decat unul care isi face primul abonament?

    e putin dubioasa treaba si chiar discriminatorie.

    poate fac o confuzie dar asa pare din ceea ce am citit aici.

  7. #7
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Posts
    83
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am sunat la digi si au zis ca nu se poate. Daca reziliezi contractul trebuie sa cumperi un kit nou pentru a beneficia de promotia cu 1 an baza gratuit.

    P.S. E bulangeala pe fatza.

  8. #8
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by justme_yo
    Am sunat la digi si au zis ca nu se poate. Daca reziliezi contractul trebuie sa cumperi un kit nou pentru a beneficia de promotia cu 1 an baza gratuit.

    P.S. E bulangeala pe fatza.
    de ce nu reziliezi contactul sa-ti iei focus in custodie . te costa 30 ron . antena o ai deja .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Se poate ?
    By tupilus in forum Placi DVB
    Replies: 5
    Last Post: 29th October 2006, 20:36
  2. se poate?
    By romeoX in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 27th April 2006, 05:59
  3. CAM CU SS2 se poate?
    By me_and_i in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 30th December 2004, 10:31
  4. se poate?
    By abciuga in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 2
    Last Post: 30th November 2004, 00:26
  5. Se poate ?
    By tupilus in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 6th January 1970, 09:35

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top