Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme cu 1660

    Salut,

    Sint nou pe forum. M-am uitat daca a mai fost vreun post pe tema asta, dar nu am gasit. Scuze daca exista unul deja...

    Pe scurt: Din cele 7 TP-uri, numai unul (12643 V cel pentru Slovacia) mai merge in reciverul meu. Restul arata semnal 10%, calitate 10%. Nici macar nu pot sa scanez sa vad lista de programe. A inceput de aseara. Am inchis receiverul, revenit la Factory Settings, pus frecventele manual, acceasi poveste

    Interesant este ca reusesc sa vad ce e la liber pe 1W cam fara probleme (canalele bulgaresti)

    A mai intilnit cineva problema asta?

    Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

    Dan

  2. #2
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tp-ul pt Slovacia are cel mai bun semnal de la DIGI. Probabil ti s-a dereglat putin antena. Incearca s-o misti putin

  3. #3
    Administrator Expert
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    Las Vegas
    Posts
    8,509
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar mai intalnit o problema asemanatoare si problema era de la LNB care era functionabil numai pe transponderele cu polarizare verticala.
    Dupa ce am confiscat domeniul liga1.ro a venit randul ligii a doua : http://www.lpf2.ro


    http://www.liga1.ro/ cel mai tare site din lume dedicat fotbalului autohton.
    Vizitati-l si o sa primiti de la mine !

  4. #4
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Putea fi si LNB-ul defect, dar bulgarii sunt pe orizontala si ii merg...Deci, nu LNB-ul e de vina

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inceput sa trag de antena inspre Est... Acum merge si TPul cu TVR2 si VH1. Multumesc mult pentru raspunsuri, ma apuc sa trag de antena.

    Dan

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    182
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am o alta problema, aparuta in dimineata aceasta. M-am apucat sa scanez si eu dupa CNN (am bagat frecventa TP) si daca tot eram "prin zona" am bagat si frecventele pentru bulgari, sarbi si tot ce mai e free pe la 1W sau thor. Problema este ca acum nu mai pot aranja canalele cum vreau eu. De fiecare data dupa ce fac sortarea, receiverul le ameteste si le pune cum vrea el. Este prima data cand mi se intampla

  7. #7
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Probleme cu 1660

    Quote Originally Posted by dan31
    Salut,

    Sint nou pe forum. M-am uitat daca a mai fost vreun post pe tema asta, dar nu am gasit. Scuze daca exista unul deja...

    Pe scurt: Din cele 7 TP-uri, numai unul (12643 V cel pentru Slovacia) mai merge in reciverul meu. Restul arata semnal 10%, calitate 10%. Nici macar nu pot sa scanez sa vad lista de programe. A inceput de aseara. Am inchis receiverul, revenit la Factory Settings, pus frecventele manual, acceasi poveste

    Interesant este ca reusesc sa vad ce e la liber pe 1W cam fara probleme (canalele bulgaresti)

    A mai intilnit cineva problema asta?

    Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

    Dan
    Daca nu ma insel conserva este 1160 nu 1660.Si daca ai schimbat o cifra tot conserva ramine.



  8. #8
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ABJazzy
    Eu am o alta problema, aparuta in dimineata aceasta. M-am apucat sa scanez si eu dupa CNN (am bagat frecventa TP) si daca tot eram "prin zona" am bagat si frecventele pentru bulgari, sarbi si tot ce mai e free pe la 1W sau thor. Problema este ca acum nu mai pot aranja canalele cum vreau eu. De fiecare data dupa ce fac sortarea, receiverul le ameteste si le pune cum vrea el. Este prima data cand mi se intampla
    Acest lucru se intampla deoarece ai incercat sa pui programe bulgaresti etc, intre cele de la DIGI, cumva ? Continua sa pui programe bulgaresti intre cele de la DIGI, pana cand numerotarea programelor o sa fie contiuna. Trebuie sa faci acest lucru de atatea ori, cate programe neapartinand de DIGI ai in lista. In momentul in care programele bulgaresti, etc nu vor mai avea numar de ordine peste 100, asa cum aveau la inceput, poti sa aranjezi programele cum vrei Sper ca m-am facut inteles, e destul de greu de explicat...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    182
    Posts Thanks / Likes

    Default

    K. Multumesc mult. Am inteles ce trebuie facut. Chiar daca nu are nici o logica ceea ce se intampla... dar vorbim de "conserva", deci totul este posibil.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. EPG cu probleme?
    By ioany in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 7th September 2006, 21:28
  2. Probleme EPG...
    By amandigi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 4th August 2006, 23:18
  3. Probleme, probleme, probleme...
    By abrash43 in forum Placi DVB
    Replies: 9
    Last Post: 23rd April 2006, 09:15
  4. probleme max?
    By flo_74 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 6th September 2005, 00:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top