Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default se poate schimba limba la canale?

    am ss2 cu antena pe hotbird.
    la receiverele alea vechi analogice era o functie in care la unele canale putei sa schimbi limba.
    la progdvb se poate asta? daca da, cum? m-ar interesa sa fie macar in engleza...
    eripitur persona, manet res

  2. #2
    Reclamant Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    11,499
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se putea (si se poate) schimba limba doar la canalele care transmit un film/emisiune atit in limba originala cit shi dublat. Spre, ex, mai stiu si eu, canalele de filme, etc. Practic nu e o facilitate a receiverului/placii, ci respectivul canal transmite sonorul pe doua frecvente diferite, in limbi diferite. In progdvb mis e pare ca click dreapta pe numele canalului, mergi in properties, si vezi daca exista audio secundar pt. respectivul canal. Daca folosesti o lista de canale gata facuta, toate canalele au setat default audio in engleza.

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sau mai direct, in stanga jos e o sageata (langa nota muzicala de mute), faci clic pe ea si schimbi track-ul (bineinteles acolo unde este disponibil).

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si poate ca e indicat sa dai si un ''update" la canalul respectiv sa nu se fi schimbat ceva.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cum se poate schimba desktopul la radio ?
    By award in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 26th June 2006, 02:08
  2. se poate schimba flash-ul la nextwave 2200C
    By horatyu in forum SD Receivers
    Replies: 4
    Last Post: 5th February 2006, 08:55
  3. Se poate schimba o cartela digi de la un receptor la altul?
    By redpiper in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 22nd January 2006, 20:10
  4. Euronews in limba romana
    By zumeo_z in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 29th September 2004, 17:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top