Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  Silver Member Expert
  Join Date
  Jun 2003
  Posts
  2,652
  Posts Thanks / Likes

  Default CINEMAX, noul canal de televiziune pay-tv oferit de HBO

  Canalul de filme pe care nu le-ati vazut

  Incepind de miine, in Romania va fi disponibil un nou canal de televiziune pay-tv (cu abonament), oferit de HBO. Postul se va numi CINEMAX si isi propune sa prezinte filme care nu si-au gasit locul pina acum in programele de televiziune. Productii care nu sint mari succese de box-office, asa cum difuzeaza HBO, ci filme premiate la diverse festivaluri sau care au nume titrate in distributie, fara sa fi fost difuzate pe marile ecrane, cu atit mai putin de televiziunile comerciale.

  Noul canal va avea o oferta detaliata pentru prime-time. In fiecare seara va difuza cite doua filme, grupate in jurul unei teme. Luni, seara “Ce-si doresc femeile”, vor fi prezentate filme de interes pentru doamne, comedii romantice, dar si drame. Printre primele pelicule difuzate se vor numara “Inima de Aur”, cu Ving Rhames, si “Misiune in Irak”, povestea americancei Jessica Lynch. Marti, “Zoom” se concentreaza cu doua filme in jurul unui actor, regizor sau subiect. Miercuri, “Fara frontiere”, vor fi pelicule produse de studiouri independente, europene si internationale. Printre cele mai interesante titluri se numara “Solino”, al lui Fatih Akin. Joia este seara filmelor clasice, iar vinerea cea a filmelor “Cult”, contemporane, cu subiecte de actualitate.

  Seara de simbata este rezervata premierelor: filme mai putin celebre, cu nume celebre. Un exemplu este “Evelyn”, cu Pierce Brosnan.
  Cinemax va emite 18 ore pe zi in timpul saptaminii si nonstop in weekend. Postul emite deja in SUA (unde are 19 milioane de abonati), America Latina si Asia. In Europa centrala, canalul va fi lansat in acelasi timp in Romania si Polonia, iar la scurt timp vor urma Ungaria, Cehia, Slovacia si Bulgaria.

  Cinemax va fi disponibil numai prin noul sistem de transmisie digital al RCS, Digi TV. Sistemul se bazeaza pe o conexiune TV digitala prin satelit DTH (Direct to Home).

  Copyright © 1996-2005 Evenimentul Zilei Online.

 2. #2
  Senior Member Expert
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Mar 2003
  Location
  crisana
  Posts
  1,806
  Posts Thanks / Likes

  Default

  am informatii ca un grup de abonati la cablu inarmati cu chitantele cu care au platit luna de luna abonamentu vor picheta sediile hbo si rcs din bucuresti cerind sa fie lasat cinemaxu si pe cablu ca ei sunt fanatici dupa filmele de superactiune programate pe acest canal.
  pentru a se deosebi de sindicalistii care picheteaza ministerul muncii si de capsunarii de la ambasada spaniei, oamenii de bine aonati la cablu vor avea la ei laptoape conectate la zap si vor urmari pe forumul ******** desfasurarea evenimentelor pina la victoria finala...

  promit ca ma duc la culcare...nu mai am vin...somn ushor

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

 1. Real-Barcelona va este oferit de Boom TV....
  By salento in forum DTH & Cable-Romania
  Replies: 7
  Last Post: 25th October 2006, 01:21
 2. Replies: 2
  Last Post: 13th June 2006, 05:10
 3. Replies: 4
  Last Post: 30th November 2005, 17:25
 4. Replies: 4
  Last Post: 15th August 2005, 02:17
 5. Replies: 0
  Last Post: 14th April 2005, 08:33

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top