Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 22

Thread: plugin gbox?

  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arad
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default plugin gbox?

    Am o rugaminte, unde gasesc plugin gbox pentru ss2?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default si eu

    pe mine m-ar interesa pentru SS1 !

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stailus , nu reusesc sa execut ioperm -i . Poti sa-mi scrii pas cu pas cum procedez ? Ma dau cu capu de pereti si nu reusesc nicicum. Am totul pregatit numai ioperm -i nu stiu sa-l execut si instalat in calculator. Te rog ajuta-ma .

    stavros

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2005
    Posts
    159
    Posts Thanks / Likes

    Default

    deschizi o fereastra CommandPrompt , te muti in directorul in care este ioperm ( ex: cd c:\progdvb\gbox) dupa care scrii ioperm.exe -i si apesi enter si ar trebui sa mearga
    Sau creezi un shortcut catre ioperm.exe si la proprietati , la target ii pui parametrul -i
    descurca-te singur

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arad
    Posts
    77
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi stailus, pe celalalt how to nu era si linkul pt gbox si m-am tot chinuit sa-l gasesc.!

  6. #6
    GIGGS SAN Teacher
    Join Date
    Apr 2005
    Location
    vaslui
    Posts
    179
    Posts Thanks / Likes

    Default http://www.skystar.org/search.php


  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arad
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes

    Default intrebare + ajutor

    de unde pot face rost si eu de un user la pluginul gbox ?
    Intel 3.2GHz, Gygabite 8I915TDUO, ATI Radeon 3300sePCI 1GHz Ram HDD 160 GB, Antena 1.1 Invacom 0.3 H-H

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default am reusit

    Azi am reusit sa fac gbox-ul sa mearga prin zapp insa am probleme cu intreruperile si conexiunea pica enervant de des pe zapp. Pe de alta parte folosesc wincsc cu proxy prin portul 1080 dupa cum am mai zis. Ma intrebam daca exista vreo solutie in a configura gboxul exact ca si wincsc-ul sa mearga prin 1080 catre server? Multumesc
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Brasov
    Posts
    258
    Posts Thanks / Likes

    Default si inca ceva

    astia de la zapp schimba ip-ul ca sosetele la 2-3 ore o data si ma intrebam cum se descurca cei cu conexiune pe dial-ul? modifica dyndns-ul de fiecare data?
    Bv-Ro,1.5Al,Invacom0.3db+ss2+Echosmart792

  10. #10
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    romania, campia sudului
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pt dial-up, se modifica de fiecare data atunci cind dai connect dial-up - ip se schimba.
    3 Tv LCD Samsung 82 cm + cablutv locala; DigiTv x 2

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Bucuresti
    Posts
    198
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si sunt app sau chiar si rootere care schimba la randul lor ~ realtime ip pe no-ip sau dyn..
    With love,
    Arcan

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cu toate ca ar fi trebuit sa functioneze asa cum spune GARYSMOVIE, eu cand scriu ioperm.exe -i imi zice:
    ioperm.sys is already installed
    StartService function call failed

    iar cand rulez gboxx86.exe:ERROR: can not set ioperm: no such device
    You must install ioperm -i to enable direct i/o access.

    Ma poate ajuta cineva?
    Pinnacle PCTV SAT + Offset 1,4m + Lnb 0,2db

  13. #13
    Member Mentor
    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    857
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa face si la mine, cu toate ca am incercat toate versiunile de ioperm.sys pe care le-am gasit pe net.
    Oricum acest lucru este o problema doar daca vrei sa faci share la o cartela, conectata pe portul serial prin phoenix.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    299
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cine ma ajuta?
    Sunt nou in domeniul gbox.
    Am linia, am tot, dar nu reusesc.
    Cand pornesc gboxx86.exe , la final imi apare:

    ReRead pmt.tmp
    ->Hello1 to xxxxxxxxxxx.no-ip.info
    ->Hello1 to xxxxxxxxxxx.homeip.net
    ->Hello1 to xxxxxxxxxxx.dyndns.tv
    ->Hello2 to xxxxxxxxxxx.no-ip.info
    ->Hello2 to xxxxxxxxxxx.homeip.net
    ->Hello2 to xxxxxxxxxxx.dyndns.tv
    **** hashTableECM 0 elements ****
    **** hashTableECM 0 elements ****
    ReRead pmt.tmp
    **** hashTableECM 0 elements ****
    **** hashTableECM 0 elements ****


    si nu vad nimic. Am 3 linii D.
    In How to pentru gbox este un fisier ecm.info pe care eu nu il am in gbox.
    Asta sa fie cauza? Daca da de unde iau acest fisier?
    Ma poate ajuta cineva?

    Multumesc.

    Cu respect,
    shaolin

  15. #15
    Banned
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Apr 2003
    Posts
    28
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Firewall ai ? Blocheaza portul respectiv ?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. gbox plugin for ALT DVB 2.0
    By ady1969 in forum Placi DVB
    Replies: 87
    Last Post: 17th December 2008, 22:06
  2. GBox Plugin 0.0.6 Beta
    By mm7163 in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 27th November 2006, 20:24
  3. big gbox server/ serveur gbox géant
    By sachakouk985 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th October 2006, 12:05
  4. big gbox server/ serveur gbox géant
    By sachakouk985 in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 14th October 2006, 11:54
  5. Replies: 0
    Last Post: 1st January 1970, 03:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top