Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Timisoara
    Posts
    67
    Posts Thanks / Likes

    Default help receiver analogic

    receiverul are doar 2 butoane pe eu, up/down la canale... atat

    pe telecomanda are urmatoarele butoane ( ) cu optiunile:

    sys
    1. LNB 1 - 8
    2. 1 - 11500
    3. AFC / -

    video
    1. 1 - 11999
    2. h - v
    3. CLNP / nor / NAC
    4. hi / Lo

    audio
    1. 0 - 865 (din pas in pas, nu consecutiv)
    2. No50 / Nv17 / Nonr

    in afara de astea are butoanele standard (cifre, volum, mute, power, sleep etc) si:
    store
    fav/main
    EXT

    de asemenea o chestie ciudata e ca are de 2 ori butoanele pentru channel (up si down)
    mentionez ca display'ul receiver'ului e ca la ceasurile digitale, deci redarea mea s-ar putea sa difere de ceea ce scrie de fapt acolo, pt. ca nu ma pricep

    PROBLEMA:
    cum sa-l pun sa vada canalele de pe astra ?
    receiverul este Skymaster xl 14s , analogic din cate pot sa-mi dau seama, conectat la LNB analogic pe astra (cel putin cred), pe o oala offset de 90 care are inca un LNB digital setat pe hotbird (conectat la ss2).
    Lnb'ul digital e in centru, iar cel analogic e in stanga lui.
    cand LNB'ul digital era pe astra, in receiverul analogic conectat la lnb'ul analogic prindeam 3 canale (tv5 monde, unul unguresc si inca unul...)

    1.ce setari sa fac la receiver sa prinda ce transmite astra analogic ?
    2.cum scanez dupa canale cu receiverul ?
    eripitur persona, manet res

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucuresti
    Posts
    790
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca si clarificare pentru tine , nu exista lnb digital si lnb analogic , poti foarte bine sa legi recieverul tau analogic la lnb-ul "digital" avand in vedere ca si cel digital e tot analogic

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    de-ro
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ia de aici
    http://www.ses-astra.com/consumer/si...SCH_080606.xls

    tre sa le introduci manual.
    Live-your-dream

    19°/16°/5°/-1° @75

  4. #4
    AydenCJ
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default analogic

    eu am un Techworld 1000 pe care l-am utilizat circa 6 ani telecomanda e vai de capul ei dar e setat pe Astra. cred ca trebuie sa cauti cu tuning +/- sau sa introduci frecventa direct dar tinand cont de o cifra pe care o are LNBul, ceva diferente intre frecventa oscilatorului local si nu mai stiu ce, asa ca treci receptorul in mod programare (eu apasam pe butonul VF) si cu Tun+/- incrementam decrementam frecventa, apoi cand imi placea ce vedeam pe ecran, ma refer desigur sa am cat mai putini pestisori, si daca sunetul era OK, de obicei la sunet setezi A702 sau A720 pt ca pe alte frecvente intra posturi de radio) apoi eu pe telecomanda mai am un buton cu care alegeam tonurile mono, stereo L o limba, R alta limba (in cazul Eurosport-EN/GER sau ARTE FR/GER), mai este un buto ncu care alegeam sa dau 22kHz si mai este un buton cu care puteam alege banda audio, 1130/1250 nu stiu ce... asta aparea pe afisajul aparatului. Mai am fasit un buton F0/12 care daca il apasam aveam parca imaginea mai curata si mai saturata.. dupa setari trebuia facuta memorarea cu confirmare prin apasarea a 2 taste. Mentionez ca am folosit receptorul cu un LNB Cambridge JUNO II AE,
    Daca poti fa o poza a telecomenzii si incercam sa ii dam de capat. Atentie!, nu stiu la al tau cum e dar la al meu am observat ca prin scoaterea si introducerea rapida a stecherului in priza sau la o cadere foarte scurta a tensiunii se reseteaza memoria.

  5. #5
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cele mai noi au meniul pe ecran.daca este cazul si la tine,pozeaza si pune
    poza

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 11th November 2006, 08:35
  2. Cumpar recptor satelit analogic
    By Peti sat in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 27th August 2006, 23:29
  3. Cumpar receptor analogic
    By crissc in forum Shop
    Replies: 5
    Last Post: 1st July 2006, 02:24
  4. Replies: 0
    Last Post: 5th May 2005, 10:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top