Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: PROBLEME CU SS1

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default PROBLEME CU SS1

    SALVE!
    Am constatat cu stupoare ca nu mai pot prinde nimic in banda de 11 GHZ cu SS1 rev. 1.3.
    Incercat pe Astra, W2, HB, W1.
    Pe unele frecvente am ceva semnal, dar calitatea e 0.
    Cind am pornit pc-ul am trecut de citeva ori de la programe din 12 ghz in programe din 11ghz si a mers citeva zeci de secunde, apoi iar ZERO calitate.
    Pe W2 nu-mi intra nici cele cu SR-uri mici din 12ghz (ex: 12680 V 3000 TVR Cultural).
    Ce-i de facut?
    E placa, LNB-ul? Nu am posibilitate acum sa testez cu un receiver, dar va voi anunta cind gasesc unul.

    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    REVIN.
    Nu e de vina LNB-ul.
    Am testat cu un receptor si totul e OK.
    Deci este placa, probabil LNBP-ul. A ramas blocat semnalul de 22khz pentru banda de 12 ghz?
    Nu are nimeni nici o idee?...Bogdan2?
    Astept cu nerabdare raspunsurile voastre...
    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Romania
    Posts
    523
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dolby ai PM

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Thanks Bogdan.
    Ai PM.
    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default aveti careva ss1 si merge cu SR-uri mici ?

    Nici la mine ss1 nu merge la SR <10.000
    Cred ca e rev. 1.6

    E cineva cu ss1 care poate receptiona Atomic, Pax, etc. ?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    331
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,

    eu am ss1 rev 1.3, si pot vedea ce spui tu!

    bye

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    293
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salve.
    Am rezolvat problema
    Vechiul LNB Strong era intradevar de vina, desi cu un receptor extern mergea foarte bine. Am cumparat un MTI AP8 de 0.6 si totul e OK acum
    Merg si programe cu SR-uri de 3-4000.
    Cu respect,
    dolby.
    For a better world!

  8. #8
    adradu
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default AM REZOLVAREA LA PROBLEMA TA

    MUTA PLACA DE PE ULTIMUL SLOT DE LA PLACA DE BAZA PE ALT SLOT SI ITI VA MERGE, ACEIASI PROBLEMA AM AVUT EU DE AM CREZUT CA AM PLACA STRICATA.

    SUCCES

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Location
    Romania
    Posts
    146
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Citind pe Forum am inteles ca SS1 rev.13 nu merge la SR-uri mici. Totusi prind Prima TV foarte bine dar nu se intampla acelasi lucru si cu alte programe care au SR-uri apropiate, chiar mai mari.

    Va rog sa-mi spuneti si mie daca se poate face ceva.

    Multumesc mult,
    Cell1.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LNB cu probleme?
    By tzatza in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 19th September 2006, 10:06
  2. EPG cu probleme?
    By ioany in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 13
    Last Post: 7th September 2006, 21:28
  3. SS2 2.6D cu probleme?
    By Aburel in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 4th May 2006, 00:12
  4. MAX are probleme ?
    By fluture in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 20th September 2005, 00:28
  5. MTV probleme
    By armandino in forum RDI - Satelit
    Replies: 9
    Last Post: 22nd July 2005, 23:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top