Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Strong

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    india
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default Strong


    Guys,

    How can enter hex data on strong 3680? I hava tried with RcU but when I power supply off the receiver will be faulty.If there is any way to enter key please inform me?
    Email: [email protected]

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    india
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Anybody can`t help me?
    I have many friends

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Middle East
    Posts
    32
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Strong

    Quote Originally Posted by jeevan
    Guys,

    How can enter hex data on strong 3680? I hava tried with RcU but when I power supply off the receiver will be faulty.If there is any way to enter key please inform me?
    Email: [email protected]
    Did you try to use the latest loader? Latest loader is version 3.2 and you can download it from here:


    I hope this helps you.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    middle-earth
    Posts
    277
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: Strong

    Quote Originally Posted by jeevan
    Guys,

    How can enter hex data on strong 3680? I hava tried with RcU but when I power supply off the receiver will be faulty.If there is any way to enter key please inform me?
    Email: [email protected]
    your Srt3680 is an old ver. even you upgrade for the latest patch file,
    the fault is in there if you put the latest key code to edit.all you have to do is to change your flash mem.b'coz your flash is 39vf160,change it to
    m29w160et then you have no problem after all.>press 8282 to enable
    key code...

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    india
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Haaaaaaaaaaai,

    Thanks 4 your information . I will try my the best
    I have many friends

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    india
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Haaai, jft

    How can I change my flash memmory?

    Email: salasj_2004 for yahoo ,salasj_2005 for rediff

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2004
    Location
    india
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Haaai,

    Pleeeeeeasse reply

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. what is the difference between Strong 4620II and Strong 4650
    By shenzhen michael in forum RDI - English
    Replies: 0
    Last Post: 28th August 2006, 23:44
  2. Pot sa pun patch de strong 4401 pe strong 4404
    By bosbiciu in forum SD Receivers
    Replies: 1
    Last Post: 6th January 2006, 11:23
  3. Replies: 262
    Last Post: 7th August 2005, 16:04
  4. strong 6355-strong 4500
    By clasix in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 14th July 2005, 12:19
  5. Strong 4355 evo VS Strong 6355 !!!!
    By romeo in forum SD Receivers
    Replies: 10
    Last Post: 28th March 2005, 11:31

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top