Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    :)
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default probleme digi tv

    Am problema cu telecomanda receiverul HUNDAY si anume daca spre exemplu inchid Tv-ul la ora 22 pe canalul ProTv si il mai pornesc abia a doua zii la 07 sau mai devreme , va porni doar pe canalul ProTv iar nici o alta functiea telecomenzii nu mai functioneaza. Adica daca vreau sa dau volumu mai mare/incet imi apare litera "p" (care nu stiu ce simbolizeaza) in stanga sus a ecranului si nu se intampla nimic. La fel daca actionez orice tast. vad ca licare becul de la receiver cum ca a primit semnal de la telecomanda dar nu functioneaza. La fel, apare si litera aia "p" ori de cate ori apas pe vreo tasta a telecomenzii. Singurul "remediu" este sa opresc receiverul si sa il pornesc din nou. Aveti idee unde e buba Si inca o chesti pe butonul info al telecomenzii cand il apas la informatii apare scris doar "(sursa: cineplus.ro)", am inteles ca trebuie cumva configurat ca sa-mi de-a detalii despre filme, emisuni etc etc. Aveti idee
    Si inca ceva ca sunt total paralel cu stiinta asta a antenelor & satelitilor...cand au venit domnii de la digi la mine sa imi instaleze echipamentele nu am fost acasa. Si as vrea sa stiu si eu daca se poate iar daca daca cum fac sa prind pe langa canalele platite si receptionate de la digi si altele free. Se poate Sau daca verau unele free tre sa misc antena si astfel pierd canalele de la digi help me i`m a big n00b

  2. #2
    :)
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Chiar nu stie nimeni Pls help me

  3. #3
    Burtos Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Gradinita de copii nr.21 grupa mica
    Posts
    2,961
    Posts Thanks / Likes

    Default

    esti unicat prietene :P
    Modified Original Smart Cards N3!Pentru clone,pentru piraterie,orice fara bani

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La service la casieriile RCS se rezolva.. dute acolo ..
    2.3m Paraclipse Hydro C & Ku,1,5m Gibertini, 1.15m Offset +Inverto KA+KU, Tbs6983, Vu solo 2,Tehnomate TM 5403HD M3

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,920
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti prinde canalele necodate de pe acelasi satelit. Dar sint putine si neinteresante. Vezi aici, scaneaza frecventele cu albastru deschis, ex.: 11823H 28000 7/8 http://www.flysat.com/1west.php
    Ca sa vezi canale free de pe alti sateliti ti-ar trebui o antena mobila.
    SHALOM

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Dec 2003
    Location
    stadion Steaua
    Posts
    1,471
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai ar fi o solutie,=)) inchide seara la ora 20 .
    Hai ca glumesc.Se poate rezolva la caseriile rcs sau ...tu ai ultimul update la receptor?

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Germany
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uitate daca nu cumva ai programat vreun timer.
    Dupa cum stiu eu nmai atunci nu mai reactioneza receiverul la comenzi.

    Bafta

  8. #8
    Haiduc Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Latitude: 44.202°, Longitude: 27.322°, Bărăgan City
    Posts
    1,735
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: probleme digi tv

    Ai timerul activat.....cand inchizi receptorul nu cumva apesi de 2 ori butonul rosu?
    Daca da, atunci 1 anuleaza timerul si 2 inchizi receptorul.
    Dupa ce apesi o data poti schimba canalele....
    Kworld DVB-S 100 PCI, Golden Media Wizard HD Vote, offset 0.8Fe + 1.15Fe

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PROBLEME CU HUMAX DIGI+II
    By ursuzuhoria in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 3
    Last Post: 29th October 2006, 03:12
  2. Tp 1 si Tp2 de la Digi probleme cu semnalul
    By jovanamol in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 0
    Last Post: 15th August 2006, 20:54
  3. DIGI - Probleme semnal?
    By Cothy in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 10th May 2006, 05:12
  4. probleme cu tp 4 pe digi?
    By steli in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 12th January 2006, 19:41
  5. Probleme autorizare Digi
    By dirtyfreddie13 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 31st May 2005, 11:33

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top