Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9

Thread: 6155_dupa patch

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    cluj napoca
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default 6155_dupa patch

    Salut
    Ajutati-ma si pe mine cu o problema
    Am instalat la un client un 6155 cu diseq1.2
    Totul a fost in regula pana ce am pus patch pe el
    Dupa o anumita perioada de functionare se blocheaza pe Astra19 si nu mai face nimic.
    Am resetat tot si am memorat manual de la diseq dar la fel tot se blocheaza
    Ce as putea face?
    Multumesc

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    chiar acum am rezolvat si eu un 6155 care ramasese blocat pe hotbird....i-am reinstalat fisierul .urt, apoi noul patch seca2, cheile, lista de canale si totul e ok....un singur lucru....nu decodeaza Cartoon N. in romana desi e Cyfra+....nu inteleg de ce....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    cluj napoca
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default 6155_dupa patch

    Am facut ceea ce zici dar la fel se blocheaza
    Cei de la Prosat Cluj mi-au zis ca in acea lista de programe de pe Astra19 ar fii careva care blocheaza sistemul
    Sa fie asa?
    Interesant ca de fiecare data se blocheaza pe Astra

  4. #4
    Gold Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Posts
    3,123
    Posts Thanks / Likes

    Default Are dreptate ... Attila

    Ciudatenia vine de la decodarea unora din canalele ****** de pe Astra ( ORF ) .... nu am o explicatie valabila ... dar asta se intampla !

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default decodeaza

    Decodeaza perfect cartoon in romana cu o singura conditie: sa-i dai la audio pid cu 13 in coada....Succes!
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: 6155_dupa patch

    Quote Originally Posted by cristi_v
    Salut
    Ajutati-ma si pe mine cu o problema
    Am instalat la un client un 6155 cu diseq1.2
    Totul a fost in regula pana ce am pus patch pe el
    Dupa o anumita perioada de functionare se blocheaza pe Astra19 si nu mai face nimic.
    Am resetat tot si am memorat manual de la diseq dar la fel tot se blocheaza
    Ce as putea face?
    Multumesc
    ..l-ai rezolvat ? daca da, cum ai facut? Merci!

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    cluj napoca
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu receptorul scos din priza am scos cablul de la H-H,dupa care l-am introdus in priza si m-a lasat sa dau jos sat. Astra 19.Fara el merge perfect.Neavand timp sa ma ocup mai in profunzime de problema cand am scanat din nou pe Astra am scanat doar cele FTA si este in regula.
    Daca stiti mai exact ce blocheaza sistemul va rog spuneti-mi si mie

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Malmö
    Posts
    284
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ...cum adica "sa dai jos satelitul" ..la mine se muta pe astra, doar daca trec prin arabsat! ...

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2005
    Location
    cluj napoca
    Posts
    108
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil m-am exprimat eu gresit
    Idea este ca se blocheaza pe unul din canalele de pe Astra(sau mai multe)
    Cand ai semnal receptorul se blocheaza total,nu te mai lasa sa faci nimic deci cu mufa F scoasa afara stergi toate canalele de pe Astra dupa care le scanezi doar pe cele FTA
    Am observat ca nu pe toate receptoarele din seria 6xxx se intampla aceste chestii

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 359
    Last Post: 31st May 2008, 15:30
  2. patch
    By kachkarabete in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 7th June 2006, 06:06
  3. Patch
    By raks67 in forum SD Receivers
    Replies: 2
    Last Post: 10th February 2006, 10:17
  4. 4155 after patch
    By fone in forum SD Receivers
    Replies: 25
    Last Post: 9th April 2005, 13:07
  5. HELP PATCH !!!!
    By marian13 in forum SD Receivers
    Replies: 3
    Last Post: 28th July 2004, 10:01

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top