Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default ce configurare imi trebuie la ProgDVB 4.62 sa vad ,,TOT,, ?

    ce configurare imi trebuie la ProgDVB 4.62 sa vad ,,TOT,, ?

    Am S2Emu 1.26 cu latest Softcam , dar nu-mi merg decit citeva pachete , ABsat si inca putine canale . Ce este de facut sa mai vad D+ si TPS ?

    Mersi ,
    stavros

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ca sa vezi "TOT" ai nevoie din pacate deocamdata de sharing.

    nici d+, nici premiere, nici turcii, nici polsat nu mai merg la ora actuala cu progdvb+s2emu/vplug. premiere merge cu scule mai scumpe gen cerebro, si cum ss2 a fost cam ultimul mai avem de stat.......

    pt tps iei ultimul vplug de aici:

    http://dvb-upload.com/index.php?acti...load&pid=56553

    si daca schimba iar cheia vplugu si-o ia singur de pe net.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default mersi

    Multumesc pt link . Eu am Skystar 1 Hauppauge , sa vedem ce mai urmeaza. Deocamdata Vplug , nu vrea sa-mi ,,ia,, cheile de pe net pt TPS , imi arata doar ca SEARCH. Da tocmai merge TPS , chiar in secunda asta.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2003
    Location
    Romanica
    Posts
    338
    Posts Thanks / Likes

    Default ceva nu fac bine

    Vplug , imi gaseste cheile , TPS merge 5 minute si se intrerupe , dupa aceea iar ii dau update keys , imi cauta cheile , iar le gaseste , iar merge 5 minute si iar se intrerupe , unde gresesc ? Nu prea sint familiar cu Vplug , trebuie sa salvez undeva cheile gasite ? Cum procedez ?

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu stiu care-i baiu. la mine face au singur fara sa-i mai dau eu si salveaza el cheile in softcam. da esti conectat la net pe toata perioada vizionarii sau numa cand dai update? ca astia chiar schimba cheile des.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problema hard sau configurare?
    By mvictor in forum Placi DVB
    Replies: 15
    Last Post: 22nd November 2006, 21:38
  2. configurare winlirc progdvb
    By chris2pple in forum Placi DVB
    Replies: 0
    Last Post: 4th May 2006, 03:26
  3. Replies: 0
    Last Post: 12th November 2005, 00:09
  4. Ajutor configurare doua LNB-uri pe HSS 1160
    By Bamboo in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 15th May 2005, 18:34
  5. Ajutor configurare H-H
    By adrian1v2000 in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 16th December 2004, 12:30

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top