Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 73
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce pachete mai merg?

    - actualizat 16AUG-
    HAI SA FACEM O PREZENTARE CONFORM CELOR DE LA http://www.parabolexperten.se/uploaded_images/, linkul sugerat mai jos de gigelsat (ştiţi altul mai bun?) precizand ce se poate decoda şi ce nu se poate decoda cu plăci DVB şi cu ce software:
    (cu S2emu 1.26 cu td_evocamd.elf din 10 mai + V-Plug 0.9.7.0 bz Vahid -

    Pt TPS vedeti topicul http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=74751
    Eu am pus cheile de la http://www.dvb-upload.com/index.php?...load&pid=64630 în locul celor vechi din Softcam.key (cum spune SLAman) si am pus în v_get_key.ini ceea ce a postat cripet şi acum e OK (16aug) )


    Pt NILESAT vedeti topicul http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=74751 Voi mai folosiţi altceva pt. a recepţiona ceva în plus)

    (în paranteză voi scrie data la care am testat funcţionarea- trimiteţi mesaj dacă ceva nu corespunde)

    Sirius 2/3 at 5.0°E OK
    Viasat Europé – Viaccess 2.3 – ID: 01 0C 40
    SVT Europa – Viaccess 2.3 – ID: 00 9C 00
    NTV (NSAB) – Viaccess 2.4 – ID: 01 94 10
    Arqiva/Kingston – Cryptoworks – ID: 0D0020/30


    Eutelsat W3A at 7.0°E
    GlobeCast France – Viaccess 2.3 – ID: 00 1C 10

    GlobeCast Spain – Viaccess 2.3 – ID: 00 E8 00
    DigiTurk – Cryptoworks – ID: 0D03C0/C4

    Eutelsat W1 at 10.0°E
    MGM – BISS – ID: 1FFF

    HotBird 4/7 at 13.0°E
    TPS France TpsCrypt/Viaccess 2.3 – ID: 007C 00 – Viaccess 2.4 – ID: 01 50 00 Using AES Keys (16aug)
    AB Sat France TpsCrypt/Viaccess 2.3 – ID: 00 7C 00
    GlobeCast France – Viaccess 2.3 – ID: 00 1C 10
    BBC Prime - Viaccess 2.3 – ID: 00 A0 00, 0078 00
    SRG SSR Swiss – Viaccess 2.3 – ID: 00 94 00
    EuroSport - Viaccess 2.3 – ID: 01 1C 00
    TV Slovenia – Viaccess 2.3 – ID: 00 B0 00
    RAI – Mediaguard 1 – ID: 0030
    Cyfra + – Mediaguard 2 – ID: 0065
    Globe Cast – Cryptoworks – ID: 0D03
    British Telecom – Cryptoworks – ID: 0D03A0

    Globe Cast – Cryptoworks – ID: 0D01E4

    EutelSat W2 at 16.0°E
    SIC Internacional - Viaccess 2.3 – ID: 0078 00


    Astra 1C/1E/1F/2C at 19.2°E
    Digital + – Nagravision 2 – ID: 4101
    Digital+ – Mediaguard 2 – ID: 0064
    ORF Digital – Betacrypt – ID: 00 88 00
    Premiere – Nagravision/Alladin – ID
    APS – Nagravision/Alladin – ID

    Turner – Cryptoworks – ID: 0D0360/5C
    Easy.TV – Cryptoworks – ID: 0d0504/0C

    ...

    Nilesat 101/102 at 7.0°W
    Pt Showtime - NILESAT vedeti topicul http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=74751

    Telestar 12 at 15.0°W
    DMC – Cryptoworks – ID: 0D0404


    ş.a.m.d.

    (cu negru am le-am lăsat pe cele neverificate, cu verde-cele care se pot vedea, cu roşu cele care nu se pot vedea)




    ---------------------------------------------
    Am postat initial :Cum pot afla rapid (fara incercari sau sa ma uit in SoftCam.Key) ce pachete mai merg (chiar si partial) pe un SkyStar?
    N-ar fi bun un Announcement sau Sticky pe un astfel de subiect pt cei care mai rar ajung pe forum?

    Eu am pus un S2emu1.26 + ROM102 si m-am speriat ca nu mai merge nici macar TPS sau D+ (nici pe 30W nu mai merge decat cinematk) ? La voi

    Multumesc anticipat!

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.parabolexperten.se/uploaded_images/Channel%20List,%20Viewable%20by%20Pirate%20Solutio n%20(VPS%20List).htm


    Copie tot de sus in bara de adress (inclusiv zona nesubliniata) si ai o lista cu toate posturile vizionabile azi pe ss2.
    Gigel


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Care dintre ele merg cu placi DVB?

    Mersi pt. link! Apare, pe langa sistemul de decodare (pe care-l gaseam si la www.lyngsat.com), si Provider ID.
    Dar care dintre ele merg placi DVB si cu ce software?
    (banuiesc ca multe merg cu DBox sau solutii bazate pe receptoare).
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  4. #4
    Senior Member Expert
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Europa
    Posts
    1,479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Uita-te in dreapta la Remarks & News
    si vezi daca si cu ce merg.
    Gigel


  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Ce pot folosi pt. "Cryptoworks - Public Release!"

    "nici d+, nici premiere, nici turcii, nici polsat nu mai merg la ora actuala" scrie Rudi la alt topic.
    Cu S2emu1.26 + ROM102 si vPlug 0.9.1 TPS vad ca mai misca, dar se si blocheaza (asta banuiesc ca e pt "Using AES Keys", nu) incerc

    daca scrie "Cryptoworks - Public Release!" ce folosesc?
    sau daca nu scrie nimic in drept insamna ca e OK?

    Mersi!
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Pt. Cryptoworks ce pot folosi? Se vede ceva?

    Pt. Cryptoworks ce pot folosi? Merge ceva?

    Am mai gasit Yankse-1-32.1-TT-XP Ajuta la ceva?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s2emu1.26
    turcii nu merg, nu stim keya. merg in skimb mtv-urile pe astra si ceva posturi pe sirius.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Crypto nu-mi merge :(

    Oare nu am ceva ok?
    VH1 classic (11739V 27500 ) nu merge. Nici radiourile de pe 12051 V

    Am debifat Auto ECM, ramane pe Crypto, si tot nimic.

    Apare un mesaj cu "Missing DBBs2_hash_065.bin"
    (n-am reusit nici cu vplug 0.9.2)
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai td_evocamd.elf din 10 mai? cu cel din aprilie nu merg.
    selecteaza tu manual un ecm de cw.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default td_evocamd.elf

    am din 30 aprilie , de 214KB
    Vad ca pe Hot13 a pornit si cu asta, dar pe Astra nu merge decat Xtramusic ...
    Unde gasesc un td_evocamd.elf din mai?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    467
    Posts Thanks / Likes

    Default Re: td_evocamd.elf

    Quote Originally Posted by satcodx2002
    am din 30 aprilie
    pai din cauza asta nu iti merg
    Quote Originally Posted by satcodx2002
    Unde gasesc un td_evocamd.elf din mai?

    http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=69590

    http://rezjoo9.freeownhost.com/index...TD_EVOCAMD.rar

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default HOTBIRD merg BBC Prime Europe 11116V si canalele de pe 1239?

    Pe HotBird la voi merg BBC Prime Europe pe 11116 V si canalele elveţiene de pe 12399 H ?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine NU merg urmatoarele canale :

    Sirius 2/3 at 5.0°E
    Viasat Europé – Viaccess 2.3 – ID: 01 0C 40
    SVT Europa – Viaccess 2.3 – ID: 00 9C 00
    NTV (NSAB) – Viaccess 2.4 – ID: 01 94 10
    Arqiva/Kingston – Cryptoworks – ID: 0D0020/30

    Eutelsat W3A at 7.0°E
    GlobeCast France – Viaccess 2.3 – ID: 00 1C 10

    HotBird 4/7 at 13.0°E 3
    TPS France TpsCrypt/Viaccess 2.3 – ID: 007C 00 – Viaccess 2.4 – ID: 01 50 00
    AB Sat France TpsCrypt/Viaccess 2.3 – ID: 00 7C 00
    GlobeCast France – Viaccess 2.3 – ID: 00 1C 10
    TV Slovenia – Viaccess 2.3 – ID: 00 B0 00
    Cyfra + – Mediaguard 2 – ID: 0065
    Globe Cast – Cryptoworks – ID: 0D03
    British Telecom – Cryptoworks – ID: 0D03A0

    Deci conform celor scrise mai sus de satcodx2002 ar trebui sa-mi intre canalele scrise cu verde in topic, dar din nefericire nu-mi intra decat cele de pa Astra 1C/1E/1F/2C 19,2 E si toate cele enumerate mai sus, nu. Daca receptia pentru aceste canale e legata de conexiune la internet(parca pentru TPS si AB Sat e nevoie de asa ceva), atunci exista o explicatie:nu am internet . Daca exista o alta posibilitate(fara internet) va rog spuneti-mi cum sa procedez.

    Multumesc

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incepusem sa am probleme pe TPS , dara am urmat instructiunile de la topicul cu v-plug http://www.********.com/f2/viewtopic.php?t=71110 si e ok

    II rog pe ceilalti sa semnaleze eventualele greseli-- ce merge si ce nu merge si sa spuna daca e v bine asa -rosu pt. ce nu merge, verde pt ce merge
    ..si STICKY chiar nu se poate ?
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2003
    Location
    West of Romania
    Posts
    380
    Posts Thanks / Likes

    Default Multumesc pt Sticky!

    Acum s-a facut sticky...
    urmeaza sa-mi confirmati/infirmati culoarea aleasa... (sunt cam ocupat, nu pot testa zilnic ce mai merge, dar macar la 2-3 zile voi incerca sa intru si sa actualizez culorile in functie de ce postati)

    (sau poate vrea cineva mai liber sa preia ideea ? n-am nimic impotriva.. esemtial e sa avem un tablou clar a ceea ce se poate vedea cu o placa DVB, nu?!)
    SkyStar1, SkyStar2 USB Plus, Humax Digi II+, Kaon (FocusSat) & Dolce, antenă mobila 1,4m, 63E-30W + antene fixe Dolce & Focus/Digi

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cu ce merg,daca merg , Cyf*a si PoL*at
    By eugen055 in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 14th July 2006, 02:52
  2. pachete programe
    By lemnvonletea in forum Placi DVB
    Replies: 1
    Last Post: 4th June 2006, 21:39
  3. Noi pachete de la ABSAT
    By fluture in forum News
    Replies: 7
    Last Post: 1st March 2006, 18:30
  4. folosirea a 2 pachete ss2
    By slice in forum Placi DVB
    Replies: 6
    Last Post: 13th August 2003, 19:49
  5. Noi pachete de la ABSAT
    By MarcoPolo in forum RDI - Satelit
    Replies: 1
    Last Post: 4th January 1970, 22:03

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top