Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: dish size

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts Thanks / Likes

    Default dish size

    Hi every-one,i am living in spain on the costa blanca,and would like to install a new sat system.Could you please advise me on what size digital dish i would require and the lnb band.I was hoping to get hotbird.I am also working in the middle east and the smaller dish and lnbs are much cheaper here than in spain,and i could carry the smaller dish as luggage,when i travel back to spain next month.Thanks.

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    29°20'N 47°59'E
    Posts Thanks / Likes


    you can try with 1M dish for Astra and Hispasat.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. EIRP values and dish size for Ku-band
    By MariusT in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 27th September 2006, 18:27
  2. Replies: 1
    Last Post: 18th August 2006, 05:05
  3. Replies: 0
    Last Post: 22nd July 2006, 03:06
  4. Dish Size Chart
    By Anver in forum RDI - English
    Replies: 15
    Last Post: 8th July 2006, 20:52
  5. dish size on turksat in kuwait?? help me out plz
    By nightrider083 in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 5th January 2006, 23:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top